Λοιπόν μιας και συνδέθηκα ξανά μετά από καιρό λέω να αρχίσω να γράφω κριτικές ως έμπειρος παίχτης. Έχουμε και λέμε για όσες είναι Ηράκλειο τώρα.
Μελινα: Νταρντανα, μιλάει άψογα ελληνικά, από τις καλύτερες πίπες που μου έχουν πάρει. Βυζαρες αλλά αύξησε και αυτή την ώρα δυστυχώς.
Όλγα: την έχω πάρει πολλές φορές στο παρελθόν (ίσως και πάνω από 20), σου βγάζει μια ωραία θηλυκότητα, πολύ όμορφη γυναίκα, ξέρει ελληνικά αλλά δεν τα μιλάει. Έχω να πάω καιρό γιατί δεν βρίσκω ποτέ ελεύθερη ώρα (είμαι της τελευταίας στιγμής). Βέβαια οφείλω να πω πως τις τελευταίες 2 φορές δεν ξετρελάθηκα όποτε και αυτή σιγά σιγά είναι προς απόσυρση μου φαίνεται.
Ξένια: τα είπα 2 μηνύματα παραπάνω.
Βερόνικα: Ψεύτικο προφίλ, κοινώς απάτη. Είχα κλείσει ραντεβού και έφυγα ενώ γενικά δεν το κάνω. Ο νταβάς της μάλιστα μου έστειλε μήνυμα μετά και μου είπε γιατί έφυγες ρε μεγάλε τόσο πολύ δεν σου άρεσε;
Ραφαέλα: έχω θέμα με τις μαύρες όποτε εμφανισιακά μου άρεσε πολύ. Γενικά όμως απαθής και πριν πάω είχε φάει και σουβλάκια (μύριζε κρεμμύδι το στόμα). Δεν είπε σε τίποτα όχι, ίσως δώσω άλλη μια ευκαιρία καθώς όταν πήγα παίζει να μην είχε όρεξη