Παιδιά γράφω πρώτη φορά οπότε υπομονή. Έφυγα από Ξένια πριν λίγες ώρες. Μ Α Κ Ρ Ι Α Και κυρίως από την μελαχρινή. Η ιστορία έχει ως εξής.
Αρχίζουμε όχι μόνο δεν μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά αλλά μέτα από 18 λεπτά σταματάει και κοιτάει το ταβάνι . Μάλλον είχε εσωτερικη μάχη , να ζει κανείς ή να μη ζει. Τεσπά , της λέω φώναξε κάποιον να συνεννοηθούμε. Φώναζει την ξανθιά Μαρίνα την είπε και κάνει την διερμηνέα. Μου λέει λοιπόν ότι έχω 5 λεπτά μόνο και καλά αμελητέα ποσότητα . Στο τηλέφωνο όμως σ λέει μισή ώρα , εκτός και αν 18 και 5 κάνει 30. Σημείωση και την πρώτη φορά που πήγα πάλι στο 20 λεπτό τελειώσαμε , αλλά είπα να ξαναπάω για είμαι μαλακας Τεσπά λεω μετά στην Μαρίνα ότι δεν ήθελε φιλιά . Μόνο στα χειλια. Και τι μου απαντάει . Με τον πιο φυσικό και χαλαρό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε ότι η μελαχρινή έχει έρπη. Λέω αυτό δεν έπρεπε να το ξέρω πριν κάνουμε ότι κάνουμε.
Ευτυχώς δεν την φιλίσα αν και μπήκα στο πειρασμο. Την φιλίσα κατω . Οπότε εγώ την ήπια την πορτοκαλάδα. Ενημερώνω να μην την πάθει κανείς αλλος