Το παρουσιαστικο μου ειναι μια χαρα. Ψηλος και κανονικος στο βαρος. Κανενα απωθημενο δεν εχω ουτε δυσκολιες εχω περασει.
Στο μονο που συμφωνω μαζι σου οτι σου εδωσα περισσοτερη αξια. Συνηθιζω να δινω αξια σε κοπελες σαν τη Ροζα τη Τινα την ξανθια της Ξενιας ακομα και τη Τζενη Λατινα. Αξιοπρεπη call girl που τιμουν τα λεφτα που παιρνουν και εχουν καλη συμπεριφορα. Σε αυτες ειμαι αψογος οταν τις επισκεπτομαι. Σε αυτες ομως που αλλες φωτο ανεβαζουν και αλλες βλεπω οταν τις επισκεπτομαι ή σε αυτες που ειναι αγενεις με τον ιδιο τροπο τους συμπεριφερομαι. Στην αγενεια απανταω με αγενεια.
ΥΓ. Ο,τι και να απαντησεις δεν θα σου κανω την χαρη να σου απαντησω και να σε διαφημισω εστω και ετσι. Σου ευχομαι να βρεις κανεναν αφελη να σε επισκεφτει αν και δεν το βλεπω με τις τοσες αρνητικες κριτικες που εχεις δεχτει. Αλλαξε επαγγελμα ή εστω ζητα 10 ευρω την ωρα και ισως βρεθει καποιος λαθρομεταναστης να σε παρει
. Σε αφηνω στο φυσικο σου χωρο στο απολυτο μηδεν.
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα, ότι αυτή είναι η δική σου γνώμη! Άλλοι έχουν διαφορετική! Έχεις πρόβλημα στην αντίληψη και είναι τεράστιο, στο έγραψα και σε άλλο σχόλιο. Δεν με αφορα η γνωμη σου μωρε, σταμάτα να τη λες για μένα. Και δεν αφορά και πολλούς. Διότι τα σχόλια βλέπουν και μου στέλνουν. Νομίζεις ότι μπορείς εσύ να με βλάψεις; ένα παιδαρελι; να χαρείς!
Ότι είσαι αδύνατος δεν σε κάνει όμορφο! Αλλά η δικη σου γνώμη για την εμφάνισή σου, σαφώς δεν μετράει. (εκτός των ψυχολογικών και Νάρκισσος βλέπω).
Επισης έχω γράψει ότι δεν είμαι επαγγελματίας (ότι σε. Συμφέρει κρατάς από τα σχόλια)
Εμπεδώσει ότι δεν νοιαζει κανέναν με ποια θα πας, πόσα θα δώσεις και ποια είναι τα Γούστα σου. Εγώ έγραψα ότι σεβομαι τα γούστα του καθενα. Εσύ είσαι αυτός που δεν σέβεται και συνεχίζει να κάνει επίθεση με χαρακτηρισμούς και φανερό κομπλεξ.
Όσο για την αμοιβή μου, δεν θα μου την ορίσεις εσυ. Και επιτέλους να σεβαστείς ότι στον χώρο υπάρχουν κατηγορίες όπως σε Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη. Δεν θα υποδείξεις στον Καθένα τι θα του αρέσει και πόσα θα δώσει. Είναι προσωπική σου γνώμη και πάψε να την επιβάλλεις. Όπως και το κοστολογίο μου!
Αλλοιε θέλουν βόρεια Ελλάδα, πληρώνουν αδρά και μου κάνουν και τα εισιτήρια να παω, μάλλον αφηνω τόσο καλές εντυπώσεις.
Να πας στο καλο!
Ευχαριστώ που επιτέλους μου κάνεις την χάρη να με αγνοήσεις ?
Μία μεγάλη συγγνώμη σε όλο το υπόλοιπο φόρουμ.