Αυτη η αγγελια μου φαινεται ψευτικη. Πρεπει να ειναι ο απατεωνας που ζητα λεφτα και εχει παντα γουατς απ και βαιμπερ. Ξερει κανεις τιποτα? Παντως προσεχετε αυτη την αγγελια γτ κατα 95% ειναι ψευτικη και ειναι απατεωνας απο πισω.
*****Μια χαρά αληθινή είναι, απλά δεν μιλάει ελληνικά.. πρέπει να στείλεις μήνυμα στο viber ή sms στα αγγλικά. 70€, μία φορά, με 69 και σκούφο στο στοματικό.. χωρίς back door!
Αυτη φαινεται οτι εχει γινει φωτοσοπ γτ στις τελευταιες φωτο φαινεται πολυ πιο παχια. Την εχει παρει κανεις?
*********************************************************************************Αυτό είναι γυφτάκι απο Βουλγαρία, 50-60€, δεν είναι παχουλό αλλά!! Άστα να πάνε..
Εδω αυτη που απεμεινε στην Ξενια. Η ξανθια μαλλον εφυγε. Δεν μου φαινεται καλη περιπτωση.
********************************************************************** Εδώ δεν ξέρω.. Απο πληροφορίες, είναι 50€, όλα απλά... όχι back door, πίπα με προφυλακτικό, κτλ..
Αυτη ειναι λεει Μασταμπα αλλα δεν μου σηκωνει τηλ και φαινεται καλη περιπτωση. Την εχει παρει κανεις?