JIMPAPAS87
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
και οι κοπελες από τα καλιστεια δηλαδή ? μηπως καπως ετσι περνουν τιτλους?
και οι κοπελες από τα καλιστεια δηλαδή ? μηπως καπως ετσι περνουν τιτλους?
Η γνώση εχει αξία,μονο οταν αυτή μοιράζετε(έστω και σε επιλεγμένους μύστες λέω εγώ).Όλα τα υπόλοιπα εμπίπτουν στο αγαπημένο σπόρ αντρών και γυναικών αυτού του νησιού.Το κουτσομπολιό.
Μη γαμείς,κώλο που κλάνει και μουνί που κατουρεί,να την παίζεις με το χέρι,να την έχεις καθαρήυπάρχει [size=10pt]τίποτα πρώτα καθαρό[/size] και μετά σίγουρο,αξιόπιστο?
Μη γαμείς,κώλο που κλάνει και μουνί που κατουρεί,να την παίζεις με το χέρι,να την έχεις καθαρή
Ποια αυτη με τα 250 ευρω την ωρα?Ωπ ήρθε πάλι το τζουλάκι,άντε κουφαλίτσες θα φατε καλα παλι!!
Πως ??Ποια αυτη με τα 250 ευρω την ωρα?
Δεν μπορω να πω οτι εχουμε και ιδιαιτερες αξιολογες επιλογες στην Κρητη, αλλά με 250 ευρω περνας μια βραδυα ζαχαρη σε Μαλια-Χερσονησο, συμπεριλαμβανομενης και στριποτσαρκας αν χρειαστει
Νομίζω οτι εχει ριξει τις τιμες,κατι ειχα διαβασει για 170€ την ωρα,αλλά δεν παιρνω όρκο.Για μια φορα νομιζω αξιζει,αλλα και με τα 250 περναω καμμια βδομαδα Μαλια Χερσόνησο.Ποια αυτη με τα 250 ευρω την ωρα?
Δεν μπορω να πω οτι εχουμε και ιδιαιτερες αξιολογες επιλογες στην Κρητη, αλλά με 250 ευρω περνας μια βραδυα ζαχαρη σε Μαλια-Χερσονησο, συμπεριλαμβανομενης και στριποτσαρκας αν χρειαστει
Φιλε στειλε κανα μνμα αριθμους κ ινφο γενικα αν εχεις
ταγματαρχου τζουλάκη?Ωπ ήρθε πάλι το τζουλάκι,άντε κουφαλίτσες θα φατε καλα παλι!!
η juliavip τυπε μου,παλια καραβανα,αλλα ωραιο μωρο.Κατεβαινει ηρακλειο 3-4 φορες το χρονο.ταγματαρχου τζουλάκη?
ποιο ειναι το τζουλάκι ρε φιλε?
Και υπαρχουν και του παππου-girls!!! αλλα το θεμα ειναι αν θα πεσεις σε καλη φοτρνια γιατι φερνει και μπαζα κ καλες.1h/200e την κατατάσει στα ct και όχι στα cg!
Αν υπάρχει κάποιο call girl,εχεμυθεια υπάρχει ας στείλει οποιος θελει πμ
call girls δεν τις λες,δεν στις φερνει στο ξενοδοχειο...ειχα παρει παλαιοτερα αλλα ειχα περασει εγω απομτο μαγαζιΚαι υπαρχουν και του παππου-girls!!! αλλα το θεμα ειναι αν θα πεσεις σε καλη φοτρνια γιατι φερνει και μπαζα κ καλες.
Να στις φερει, όχι.call girls δεν τις λες,δεν στις φερνει στο ξενοδοχειο...ειχα παρει παλαιοτερα αλλα ειχα περασει εγω απομτο μαγαζι
το ξερω,το εχω κανει αυτο αλλα να σου πω εχει κατω του μετριου και σε κοπέλες και σε συμπεριφορες...Να στις φερει, όχι.
Αλλά παλιοτερα τουλαχιστον, σε καλους πελατες αμα τα εβρισκες με την κοπελα μπορουσες να κανεις παραλαβη απο το καταστημα για κανα 1-2 ωρες, υπο την αιγιδα του παππου μιλαμε παντα.
Μπορει να φερνει 60 γυναικες το χρονο περιπου. Εγω δεν θα τις τσουβαλιαζα ολες στο ιδιο καλαθι, ουτε σε υπηρεσιες, ουτε σε συμπεριφορα.το ξερω,το εχω κανει αυτο αλλα να σου πω εχει κατω του μετριου και σε κοπέλες και σε συμπεριφορες...