Γράφω εδώ και όχι στο άλλο θέμα, διότι η κοπέλα χρεώνει την μία φορά στα 80 ευρώ. Την μία ώρα με δύο εκτονώσεις δεν ρώτησα, δεν ξέρω.
Είμαι η Ιωάννα μελαχρινή καυλιάρα 24 Ετών Κάλεσε με να καυλωσουμε μαζί δεν θα μετανιώσεις για την επιλογή σου 6934302285
kanesex.com
Επίσκεψη στην Ιωάννα που φαίνεται παραπάνω η αγγελία της στο kanesex.
Οι φώτο είναι αληθινές, ίσως το πρόσωπο μόνο να έχει πειραχτεί με κάποιο φίλτρο ελάχιστα όμως. Δεν την ρώτησα από που είναι, μιλάει πάρα πολύ καλά τα ελληνικά. Θα μπορούσε να είναι και ελληνίδα αλλά μάλλον δεν είναι...
Σώμα καταπληκτικό για τα γούστα μου. Πετίτ, λεπτή μεσούλα, με καμπύλες εκει ακριβως που πρέπει, σφιχτο και νεανικό σώμα με ωραίο δέρμα. Στήθος κανονικό στητό και πολύ όμορφο. Κωλάρα καταπληκτική, σφιχτός, νεανικός, στογγυλός, χωρις σημάδια, σπυράκια και κυτταριτιδα, τέλειος για πολύ χούφτωμα. Επίσης καθαρή. Πολύ καλός χώρος στο κέντρο. Πίπα μέτρια χωρις προφυλακτικό. Είναι κάπως ψυχρή θα έλεγα αλλά κάνει ότι της λες. Στήσιμο στα 4 όχι τόσο καλό αλλά η κωλάρα είναι απίθανη.
Θα κάτσει 2 μέρες ακόμα μου είπε. Τα 80 είναι πολλά βέβαια, αλλά με το που είδα την αγγελία ήθελα να πάω να δοκιμάσω. Πιστεύω στα 60 θα ήταν ιδανική επιλογή.
Καλά γαμήσια!