Καλησπερα στην παρεα. Μετα απο μια πολυ δυσαρεστη εμπειρια με μια εσκορτ απο το γνωστο site ειχα αποφασισει να μην ξαναγραψω κριτικη για κοπελα πουθενα. Η τυπισα αρχισε να μου στελνει μηνυματα και να με απειλει οτι θα με μαζευουν και οτι εχει δυναμη και γνωριμιες και τετοια. λογικα μετα απο αρκετο καιρο που εχει περασει εχει χαθει τωρα που βρισκεται δεν ξερω. μακρυα απο μας και οπου θελει ας ειναι γτ ηταν ντιπ σαλεμενη. Ας μοιραστω λοιπον μερικες εμπειριες μου μετα απο τοσο καιρο. Καταρχην με την jessica που ερχεται συχνα Ηρακλειο και νομιζω ειναι εδω και τωρα. 2 φορες την εχω επισκευθει. Την πρωτη αρκετα θετικη εμπειρια ευχαριστη ναζιαρα και αρκετα επικοινωνιακη. Μονο φαουλ τοτε οτι μεσω γραφειου μου ελεγαν για εξτρα αλλα οταν πηγα εκει και μιλησα με την κοπελα μου ειπε οτι τα εχει στο site μονο και μονο για να φαινονται σαν κραχτη και καλα. Στην δευτερη συναντηση οκ το ιδιο επικοινωνιακη αλλα καμια σχεση στη διαθεση με την πρωτη. προσχαρη ναι μεν αλλα μετα τον πρωτο γυρο (και αφου κατα τη διαρκεια ειχε ερθει η παραγγελια της για φαγητο και διακοψαμε για λιγο χωρις να με πειραξει εννοειται καθολου αυτο) καθησαμε στο σαλονακι και τσημπισε γτ πεινουσε με αποτελεσμα να ξεχαστουμε με την κουβεντα και να περασει η ωρα στο ακυρο. βεβαια δεν ειδα και καμια προθεση απο την πλευρα της να ενδιαφερθει για να συνεχισουμε οποτε καπως λιγο ξενερωσα και δε νομιζω να την ξαναεπισκευτω. Παρολα αυτα καλη κοπελιτσα και στον αγωνα περνας καλα. Εκει ομως που θα πω τα καλυτερα και ας με κατηγορησουν ειναι για την elina. Παιδες το κοριτσι ειναι απιστευτο. Δεν ξερω αν ειναι μεταξυ μας αυτο αλλα εγω περναω τελεια μαζι της. 2 φορες εχω παει απο τοτε που την γνωρισα. Η πρωτη ηταν μια απλα τυπικη συναντηση με θετικο προσυμο που λες οκ καλα περασα θα την ξανα συναντησω. Την 2η ομως λες και ημουν με την κοπελα μου. Και ακομα καλυτερα μπορω να πω. Εξαιρετικη περιπτωση για gfe τρομερο προσωπο και σωμα και τρομερος χαρακτηρας. Εννοειται θα την ξαναδω οταν ερθει παλι. Θα προτημισω να δωσω σε αυτην τα 180 παρα να ρισκαρω σε καποια που δεν ξερω πως θα περασω και αν αξιζει.