Manosmanos2121
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2022
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Και εγώ θα ήθελα πληροφορίες για το μασάζ αν γίνεται ευχαριστώ
όλοι μυστικά!!!!!!!μοιραστείτε βρε!!!!!!!!!!!!!!!!Εκεί θα κολήσουμε όταν θα,σου παίρνει πίπα πες της να τα βγάλει!!!!!
καλησπέρα αδέρφια...ανοίγει ο καιρός ...ανοίγει η σεζόν ...ετοιμαστειται για ωραία πράγματα...οι καιροί είναι δύσκολοι καταλαβαίνω αλλά εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε . έχω ετοιμάσει κάτι ωραία πράγματα .καταρχάς πήγα προχθές kira Alexandra ...απιστευτο μουνι..ψηλη 1.82 χωρις τακουνι..μοντελαρα...εκατσα διπλα της και τιν εβαλα να βαλει γοβες και ημουν σαν παιδακι ...απιστευτα ομορφη ματαρες πιππα τρομερη και εχει κατι γατισια ματια που σε κοιτανε και δεν μπορουσα να κρατηθω...μουνακι μικρο σαν ψευτικο...γαμο την ουκρανια τους...ενα μουνι δεν εχω γαμισει απο εκει που να μην εχει τρομερο σχημα ...εγλυφα μουνι και κολοτρυπιδι πεντακαθαρο .απιστευτο σωμα...και σημερα δευτερα απογευμα φερνει μια φιλη της απο τον πολεμο ξανθια μοντελο μου ειπε...λοιπον προτεινω με τα 1000.
άλλο θέμα τώρα ...έχω δυο κοπέλες που μου κάνουν μασάζ Ηράκλειο ,Ελληνίδες δουλεύουν σε σπα...και η μια μου παίζει μαλάκια μετά το μασάζ και η άλλη το ίδιο και οποίος είναι μάγκας και τα λέει ωραία την γαμαει κιόλας γιατί είναι ελεύθερη .εγώ είμαι εμφανίσιμος τα λέω ωραία και με το κατάλληλο τροπο το παίρνω . με το δωράκι τουσ πάντα.εχουν φασμπουκ και Ινστα.θα δώσω πληροφορίες μόνο σε μέλη που είναι χρόνια και έχουμε ξαναμιλήσει .και επίσης δεν το ακούσατε από εμένα .
και τρίτον έχω άλλη μια περίπτωση μια κοπέλια ρωσσιδα που μένει Ηράκλειο μονημα και δουλεύει σε γνωστό καφέ την έχω ψωνίσει από Ινστα τις δίνω ένα 100αρικο την φορά...παω σπίτι της...απίστευτο Μορο γύρω στα 30 ...τρομερό γαμιση...αλλά και αυτή προσέχει...και μου έλεγε αν έχω κανένα φίλο ωραίο και νέο να κάνουν τα ίδια αλλά με ασφάλεια ...εγώ δεν τις προλαβαίνω όλες ...αυτή είναι και λίγο ζηλιάρα θέλει έρωτες μην χεσω.
αυτά αδέρφια...
ότι νεότερο έχω θα επανέλθω.
ότι θέλει κανείς πμ.
καλημέρα .
καλησπερα παιδεια αν μπορει καποιος να ενημερωσει κ εμενα!! ευχαριστωω!!!!καλησπέρα αδέρφια...ανοίγει ο καιρός ...ανοίγει η σεζόν ...ετοιμαστειται για ωραία πράγματα...οι καιροί είναι δύσκολοι καταλαβαίνω αλλά εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε . έχω ετοιμάσει κάτι ωραία πράγματα .καταρχάς πήγα προχθές kira Alexandra ...απιστευτο μουνι..ψηλη 1.82 χωρις τακουνι..μοντελαρα...εκατσα διπλα της και τιν εβαλα να βαλει γοβες και ημουν σαν παιδακι ...απιστευτα ομορφη ματαρες πιππα τρομερη και εχει κατι γατισια ματια που σε κοιτανε και δεν μπορουσα να κρατηθω...μουνακι μικρο σαν ψευτικο...γαμο την ουκρανια τους...ενα μουνι δεν εχω γαμισει απο εκει που να μην εχει τρομερο σχημα ...εγλυφα μουνι και κολοτρυπιδι πεντακαθαρο .απιστευτο σωμα...και σημερα δευτερα απογευμα φερνει μια φιλη της απο τον πολεμο ξανθια μοντελο μου ειπε...λοιπον προτεινω με τα 1000.
άλλο θέμα τώρα ...έχω δυο κοπέλες που μου κάνουν μασάζ Ηράκλειο ,Ελληνίδες δουλεύουν σε σπα...και η μια μου παίζει μαλάκια μετά το μασάζ και η άλλη το ίδιο και οποίος είναι μάγκας και τα λέει ωραία την γαμαει κιόλας γιατί είναι ελεύθερη .εγώ είμαι εμφανίσιμος τα λέω ωραία και με το κατάλληλο τροπο το παίρνω . με το δωράκι τουσ πάντα.εχουν φασμπουκ και Ινστα.θα δώσω πληροφορίες μόνο σε μέλη που είναι χρόνια και έχουμε ξαναμιλήσει .και επίσης δεν το ακούσατε από εμένα .
και τρίτον έχω άλλη μια περίπτωση μια κοπέλια ρωσσιδα που μένει Ηράκλειο μονημα και δουλεύει σε γνωστό καφέ την έχω ψωνίσει από Ινστα τις δίνω ένα 100αρικο την φορά...παω σπίτι της...απίστευτο Μορο γύρω στα 30 ...τρομερό γαμιση...αλλά και αυτή προσέχει...και μου έλεγε αν έχω κανένα φίλο ωραίο και νέο να κάνουν τα ίδια αλλά με ασφάλεια ...εγώ δεν τις προλαβαίνω όλες ...αυτή είναι και λίγο ζηλιάρα θέλει έρωτες μην χεσω.
αυτά αδέρφια...
ότι θέλει κανείς πμ.
καλημέρα .
Άμα μπορεί κάποιος συναγωνιστής ας στείλει κ σε εμένα!ε ναι ρε μάγκες ...εμένα με ξέρουν ...παω συνέχεια...και δεν γίνεται να μαθευτεί ότι τα λέω εγώ...ενώ από στόμα σε στόμα η πμ σε πμ είναι πιο εύκολο και δεν καρφώνομαι .δεν είναι αυτή η δουλειά τους...απλά το κάνουν .
επίσης ρε σεις. δεν ξέρουμε και ποιοι εχουν τις πλήροφορίεςΡε μάγκες, θα στείλει κάνεις πληροφορίες για τα κορίτσια με το μασάζ ή τσάμπα γράφουμε κριτικές εδω μέσα? Μην είστε παρτάλια
Λοιπόν χρειάζομαι λιγο την τεχνογνωσια σας γιατι για πρώτη φορά θα δοκιμάσω κάτι τετοιο για την αλλαγή. κάτι σαν "how to"
Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία, κλεινεις το ραντεβού και όποια έξτρα προσφέρει η κάθε κοπέλα, σου λέει το σύνολο και μετά πας στο ραντεβού. Τα χρήματα τα δίνει μπαινοντας ή βγαίνοντας? Επίσης μετά μπαίνεις για ντουζακι με την κοπέλα (εδώ ειναι το ερώτημα μου, έχει μια πετσέτα για εσένα ή μία που σκουπίστηκαν όσοι πέρασαν απο αυτήν?) ή αν εισαι φρεσκομπανιαρισμένος ξεκινά το παιχνίδι αμέσως?
ΟΚ λιγο παιδικές οι ερωτήσεις μου αλλά καλύτερα να τα ξέρω από πριν για να μην κάνω κάποια γκάφα,22 χρόνια με την ιδια σύντροφο ειμαι
Μην αγχώνεσε ,στέλνεις μνμ μέσω whats app η viber,ρωτάς την τιμή και αν συμφωνήσεις πας στο ραντεβού,τώρα οι ποιό πολλές έχουν πετσέτες καθαρές και διαμένουν η σε κάποιο κεντρικό hotel η σε airbnb!!!!Ελπίζω να βοήθησα πάντα χωρίς άγχος!!!!Λοιπόν χρειάζομαι λιγο την τεχνογνωσια σας γιατι για πρώτη φορά θα δοκιμάσω κάτι τετοιο για την αλλαγή. κάτι σαν "how to"
Ποια ακριβώς είναι η διαδικασία, κλεινεις το ραντεβού και όποια έξτρα προσφέρει η κάθε κοπέλα, σου λέει το σύνολο και μετά πας στο ραντεβού. Τα χρήματα τα δίνει μπαινοντας ή βγαίνοντας? Επίσης μετά μπαίνεις για ντουζακι με την κοπέλα (εδώ ειναι το ερώτημα μου, έχει μια πετσέτα για εσένα ή μία που σκουπίστηκαν όσοι πέρασαν απο αυτήν?) ή αν εισαι φρεσκομπανιαρισμένος ξεκινά το παιχνίδι αμέσως?
ΟΚ λιγο παιδικές οι ερωτήσεις μου αλλά καλύτερα να τα ξέρω από πριν για να μην κάνω κάποια γκάφα,22 χρόνια με την ιδια σύντροφο ειμαι παιδια....
Αν θέλεις δώσε και σε εμένα περισσοτερες πληροφορθες..καλησπέρα αδέρφια...ανοίγει ο καιρός ...ανοίγει η σεζόν ...ετοιμαστειται για ωραία πράγματα...οι καιροί είναι δύσκολοι καταλαβαίνω αλλά εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε . έχω ετοιμάσει κάτι ωραία πράγματα .καταρχάς πήγα προχθές kira Alexandra ...απιστευτο μουνι..ψηλη 1.82 χωρις τακουνι..μοντελαρα...εκατσα διπλα της και τιν εβαλα να βαλει γοβες και ημουν σαν παιδακι ...απιστευτα ομορφη ματαρες πιππα τρομερη και εχει κατι γατισια ματια που σε κοιτανε και δεν μπορουσα να κρατηθω...μουνακι μικρο σαν ψευτικο...γαμο την ουκρανια τους...ενα μουνι δεν εχω γαμισει απο εκει που να μην εχει τρομερο σχημα ...εγλυφα μουνι και κολοτρυπιδι πεντακαθαρο .απιστευτο σωμα...και σημερα δευτερα απογευμα φερνει μια φιλη της απο τον πολεμο ξανθια μοντελο μου ειπε...λοιπον προτεινω με τα 1000.
αυτά αδέρφια...
ότι θέλει κανείς πμ.
καλημέρα .