gaidouri
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2016
- Like
- 782
- Πόντοι
- 81
καλά οι μισοί να κλείσουν ραντεβού, θα κάτσει όλη την εβδομάδα χαχαχααδέρφια σε όσους είναι κανουργιοι δεν μπορώ να σας στείλω ούτε εγώ pm .μου εχετε στειλει στην κυριολεξια 100 ατομα .επειδη πολλοι εστελναν πιο πολυ για ενδιαφερων και οχι τοσο για ραντεβου και εχασα την μπαλα απο τα πολλα μυνηματα .κλεισαμε εισητηρια .ερχεται παρασκευη μεσημερι και φευγει δευτερα βραδακι ..οποτε τα ραντεβου θα ειναι μεσα σε εκεινες τις μερες.θελω να της βρω και ενα rbnb ,οποιος συναδερφος εχει κανενα σπιτι με ανταλλαγμα απο την κοπελλα ραντεβου να μου στειλει .εχω στειλει σε ολους το προφιλ της πως ειναι. μολις βρω το σπιτι θα ενημερωσω και θα μου στελετε μονο οσοι θελουν επιβεβαιωμενο ραντεβου ,και θα λαβετε πισω το κινητο της κοπελας να μιλισετε απευθειας μαζι της και την διευθυνση του σπιτιου...επισης θα γραφω και το προγραμμα της για να μην ρωτατε σε μην τι περιλαμβανει στην τιμη.. λεπτομερειες εννοω....θα ειμαστε σε επαφη...καλημερα
μπράβο αγορίνα, καλή αρχή
δυστυχώς δεν με παίρνει να προγραμματίσω για κάτι τέτοιο! πάντα είμαι της τελευταίας στιγμής!