georgetowndick
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Σήμερα επισκέφθηκα τη Lucy και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει. Είναι αρκετά πιο μεγάλη από όσο λέει και έχει μερικά κιλά παραπάνω. Πρόσωπο την περίμενα πολύ καλύτερη. Τώρα όσο αφορά το σεξ δεν σε αφήνει να κάνεις και πολλά πολλά την περισσότερη ώρα θα σου παίρνει πίπα την οποία πρέπει να παραδεχτώ ήταν πάρα πολύ καλή σε αυτό το κομμάτι. Αλλά όσο για το σεξ να πω ότι σε μια ώρα ζήτημα να με αφησε να τη γαμησω 10 λεπτά. Καταλαβαίνεις ότι δεν θέλει. Ακόμα να πω ότι έδωσα στην αρχή 180 για μια ώρα και της λέω για 69 ενώ είχαμε ήδη αρχίσει και ήθελε 20 παραπάνω... Τέλος πάντων σταμάτησα της τα έδωσα γιατι λέω εντάξει τώρα χωρίς 69 δεν λέει ?. Επιπλέον η συνενόηση δεν ήταν και ότι καλύτερο αφού δεν μιλάει σχεδόν καθόλου αγγλικά οπότε καταλαβαίνετε. Κάτι ακόμα που με ξενέρωσε ήταν ότι δεν της αρέσει να την ακουμπάς καθόλου στο κεφάλι δηλαδή στην πίπα ήθελα λίγο να την πιάσω τώρα και έκανα την κίνηση και θύμωνε. Επιπλέον κοιτάει συνεχώς την ώρα... Σαν εμπειρία ήταν από τις χειρότερες μου. Έχουν περάσει πολύ καλύτερες κοπέλες από εδω με λιγότερα χρήματα και σου φερονταν σαν άρχοντας πχ. Bianca πριν ένα μήνα που μου είχε πάρει 160 αλλά άξιζε και την τελευταία 10αρα η κοπέλα ήταν τρομερή και φυσικά η Ρόζα στις αρχές του καλοκαιριού. Εγώ δεν την προτείνω σε κάποιον διότι πραγματικά όσο ήμουν εκεί ήταν λες και έκανα αγγαρεία είχα ξενερωσει και πραγματικά την γαμουσα και εκλεγα το 200αρι.καλημερα αλανια. τι λετε για την Lucy_massage; το ξερετε το καυλοραπανο; πολυ μου τα σκαει!