Διαγραμμένο μέλος 201288
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Like
- 878
- Πόντοι
- 81
Milaei polu kala Nai … katalabainei Ta pantaΑγγλικά μιλάει η θα το ρίξουμε στο google translate,πάντως απο τις φωτογραφίες φένεται δυνατό κομάτι,και ψήνομαι για ενα τεστ ντραιβ!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Leptomerestatos o filos … opws akribws Ta les … mazi souΚαλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρω ότι οι περισσότεροι όπως κι εγώ, έχουμε τρελαθεί με τις νέες αφίξεις από Βραζιλία.
Πραγματικά τα μωρά αξίζουν πολλά λεφτά και ευτυχώς θα μείνουν μέρες στο Ηράκλειο για να τα απολαύσουμε.
Αποφάσισα να κλείσω ένα ντούο στα 300 ευρώ, πρώτον γιατί είχα καιρό να κάνω παρτούζα και δεύτερον γιατί δε μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα σε Μπρέντα και Angel. Πέρασα μία φανταστική και εξουθενωτική από άποψη σεξ, ώρα.
Με υποδέχθηκαν με φορεματάκια όπως ζήτησα, η Μπρέντα με υπέροχο μακιγιάζ και η Angel σε πιο απαλούς τόνους.
Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες για να μην κουράσω. Τα κορίτσια είναι πρόθυμα στο κρεβάτι και είχαν πολύ καλή χημεία. Βοηθάει ότι μιλάνε και σχετικά καλά Αγγλικά, οπότε δε χρειάζεται μεταφραστής.
Η πίπα τους είναι με προφυλακτικό αλλά πιστεύω ότι με ένα 50άρικο παραπάνω μπορεί να γίνει ακάποτη.
Κώλο δε δίνουν αλλά εάν πιεστούν από το γραφείο, ίσως με αρκετό ρευστό παραπάνω να καταστεί εφικτό. Ειδικά ο κώλαρος της Angel χρήζει ξεσκίσματος...
Σε όσους έχουν δίλημμα για το ποια να διαλέξουν, καταθέτω τα εξής. Και οι δύο είναι στα 23-24 και όπως έγραψε ένας καλός φίλος νωρίτερα, δεν είναι οι σούπερ επαγγελματίες, άρα συστήνονται για GFE.
Η Μπρέντα είναι πιο λεπτή, με φυσικό βυζάκι και ωραίο χτένισμα στο μουνί που στις μέρες μας δεν το συναντάς συχνά.
Είναι και αρκετά στενή που μετράει. Ο κώλος της δε λέει πολλά πράγματα αλλά στο πρόσωπο υπερέχει κατά τη γνώμη μου.
Μπορείς να την κυκλοφορήσεις και να κάνεις τη διαφορά, χωρίς να προκαλέσει.
Η Angel (Rebecca το πραγματικό της) έχει απίστευτα απαλό δέρμα και όπως ανέφερα και πιο πάνω ΤΡΟΜΕΡΟ κώλο.
Σε μένα πάντως ήταν κάπως πιο απόμακρη, ίσως γιατί κατάλαβε ότι γούσταρα περισσότερο τη φίλη της.
Σε κάθε περίπτωση και οι δύο επιλογές είναι value for money.
Όσοι πιστοί προσέλθετε.
Σόρρυ αν κούρασα κάπως....