Σου έστειλα μήνυμα...Θα συμφωνήσω. Η Ουκρανέζα που ήταν απόψε ήταν αστεράκι. Και εγώ πέρασα μία χαρά.
Μία EVA που έχει βάλει αγγελία, παίρνω αλλά έχει φραγή εισερχομένων.
Σου έστειλα μήνυμα...Θα συμφωνήσω. Η Ουκρανέζα που ήταν απόψε ήταν αστεράκι. Και εγώ πέρασα μία χαρά.
Το έχει κλειστό το τηλέφωνο...Για Ρόζα έχουμε καμία πληροφορία? Που ειναι? Αν και πότε θα ρθει? Καμια φωτο ή εστω περιγραφή? Προγράμματα κλπ? Ευχαριστώώώ!!
Ποία από τις 2 που έχει φώτο είναι; Όλα με προφύλαξη;Θα συμφωνήσω. Η Ουκρανέζα που ήταν απόψε ήταν αστεράκι. Και εγώ πέρασα μία χαρά.
Μόνο μία έχει έρθει αλλά στις φωτογραφίες έχει ανεβάσει από άλλη μια κοπέλα που ήταν μαζί της εκείνη την περίοδο. Κάποια στιγμή θα ξανάρθει και αυτή( αδύνατη με τα τατουάζ )Ποία από τις 2 που έχει φώτο είναι; Όλα με προφύλαξη;
Δηλαδή για να καταλάβω, τώρα είναι αυτή στις φώτο με το μαύρο κορμάκι κ τα μπεζ τακούνια; Ολόκληρο ρεπορτάζ για να πάμε στης Ξένιας???Μόνο μία έχει έρθει αλλά στις φωτογραφίες έχει ανεβάσει από άλλη μια κοπέλα που ήταν μαζί της εκείνη την περίοδο. Κάποια στιγμή θα ξανάρθει και αυτή( αδύνατη με τα τατουάζ )
Περασα απ εξω με τ αμαξι μονο της Λιλης στην παραλιακή ειναι ανοιχτό...τα αλλα τιποτα ακομαΚαλησπέρα πέρασε κανεις σήμερα από τα σπιτάκια; Γνωρίζει ποια είναι ανοιχτά;
Σε ευχαριστώ πολύ και γω πέρασα και το είδα τις Λίλης και το είδα αλλά μέρα μεσημέρι που να σταματήσεις!Περασα απ εξω με τ αμαξι μονο της Λιλης στην παραλιακή ειναι ανοιχτό...τα αλλα τιποτα ακομα
Για αυτό ρωτάω ξανά και ξανά για να επιβεβαιώσω αν είναι αυτή που νομίζω. Επειδή έχω πάει με όλες που έχουν έρθει από το 2019 τουλάχιστον(δεν είναι και λίγες) 2-3 ξεχώριζαν....Μαγκες μου μολις εφυγα απο Ξενια. Η κοπελα η Ουκρανιδα που εχει απλα δεν υπαρχει. Κονταροχτυπιεται ανετα με Ρόζα. Φοβερή! Θα επανελθω μετα με λεπτομέρειες...
Για μένα είναι καλύτερη από τη Ροζα.Μαγκες μου μολις εφυγα απο Ξενια. Η κοπελα η Ουκρανιδα που εχει απλα δεν υπαρχει. Κονταροχτυπιεται ανετα με Ρόζα. Φοβερή! Θα επανελθω μετα με λεπτομέρειες...
Κάνει ακάποτο φίλε ή ακόμα θα μας δουλεύουν?Μαγκες μου μολις εφυγα απο Ξενια. Η κοπελα η Ουκρανιδα που εχει απλα δεν υπαρχει. Κονταροχτυπιεται ανετα με Ρόζα. Φοβερή! Θα επανελθω μετα με λεπτομέρειες...
Οχι, δεν κανει.Κάνει ακάποτο φίλε ή ακόμα θα μας δουλεύουν?
Φίλε δεν κάνει, τουλαχιστον στα 50 ευρω που εδωσα εγω. Δεν με πολυκαιει προσωπικα εμενα αυτο.Κάνει ακάποτο φίλε ή ακόμα θα μας δουλεύουν?
Φιλε κωλο με ποσα δινει;Οχι, δεν κανει.
Δινει κωλο βεβαια εξτρα, αλλά εμένα μου είπε όχι λόγω μεγέθους (!;!;)