φιλε paraxenos ουδεποτε ισχυριστηκα οτι γνωριζω κατι οσον αφορα την αρχικη σου ερωτηση(αν το μουνι ειναι στενο),εγω εκανα μια παρατηρηση σε σχεση μ αυτα που εγραψες στην συνεχεια(οχι στην αρχικη ερωτηση).Δηλαδη για μενα εγραψες πολλες χαρακτηρηστικες λεπτομερειες που κανουν ευκολη την αποκαλυψη της ταυτοτητας της κοπελας σε περιπτωση που καποιος γνωστος της τα διαβασει.Ουτε ειπα οτι οποιοι γαμαν παντρεμενες ειναι λιγουρια...εγω ειπα οτι ειναι πολυ ευκολο στις μερες μας να γαμησεις μεσω internet ωποτε ποιος ο λογος να μπλεξεις με παντρεμενες ειδικα στην περιπτωση που μιλαμε για 21 χρονων κοπελα,μια στο εκατομμυριο να παει κατι στραβα θα βρεθει με 2 παιδια μονη σε τετοια ηλικια...δεν ειναι και οτι καλυτερο γι αυτην, απο την στιγμη μαλιστα που ειναι και πρωην σου.Επισης μην ξεχασουμε και τον κερατα που εχει παρτιδες με βουλγαρια,αν εχει και ακρες με τιποτα ανθρωπους της νυχτας εγω θα ανησυχουσα λιγο....εχω φιλους και βουλγαρους και ρουμανους και ξερω ωποτε εγω τουλαχιστον θα εκανα στην ακρη...
υπαρχουν τοσα αγαμητα πιπινακια εξω αλλα και ωριμες παντρεμενες που θα μπορεσουν να διαχειριστουν καλυτερα μια παρανομη σχεση(και δεν θα εχουν και παρτιδες με βαλκανια) που πιστευω οτι ειναι ενα ρισκο χωρις καποιο ιδιαιτερο οφελος...ασε που τελικα μαλλον δεν θα ειναι και στενο
υπαρχουν τοσα αγαμητα πιπινακια εξω αλλα και ωριμες παντρεμενες που θα μπορεσουν να διαχειριστουν καλυτερα μια παρανομη σχεση(και δεν θα εχουν και παρτιδες με βαλκανια) που πιστευω οτι ειναι ενα ρισκο χωρις καποιο ιδιαιτερο οφελος...ασε που τελικα μαλλον δεν θα ειναι και στενο