Νέα

Ερώτηση πρός παντρεμένους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε paraxenos ουδεποτε ισχυριστηκα οτι γνωριζω κατι οσον αφορα την αρχικη σου ερωτηση(αν το μουνι ειναι στενο),εγω εκανα μια παρατηρηση σε σχεση μ αυτα που εγραψες στην συνεχεια(οχι στην αρχικη ερωτηση).Δηλαδη για μενα εγραψες πολλες χαρακτηρηστικες λεπτομερειες που κανουν ευκολη την αποκαλυψη της ταυτοτητας της κοπελας σε περιπτωση που καποιος γνωστος της τα διαβασει.Ουτε ειπα οτι οποιοι γαμαν παντρεμενες ειναι λιγουρια...εγω ειπα οτι ειναι πολυ ευκολο στις μερες μας να γαμησεις μεσω internet ωποτε ποιος ο λογος να μπλεξεις με παντρεμενες ειδικα στην περιπτωση που μιλαμε για 21 χρονων κοπελα,μια στο εκατομμυριο να παει κατι στραβα θα βρεθει με 2 παιδια μονη σε τετοια ηλικια...δεν ειναι και οτι καλυτερο γι αυτην,  απο την στιγμη μαλιστα που ειναι και πρωην σου.Επισης μην ξεχασουμε και τον κερατα που εχει παρτιδες με βουλγαρια,αν εχει και ακρες με τιποτα ανθρωπους της νυχτας εγω θα ανησυχουσα λιγο....εχω φιλους και βουλγαρους και ρουμανους και ξερω  ωποτε εγω τουλαχιστον θα εκανα στην ακρη...
υπαρχουν τοσα αγαμητα πιπινακια εξω αλλα και  ωριμες παντρεμενες  που θα μπορεσουν να διαχειριστουν καλυτερα μια παρανομη σχεση(και δεν θα εχουν και παρτιδες με βαλκανια)  που πιστευω οτι ειναι ενα ρισκο χωρις καποιο ιδιαιτερο οφελος...ασε που τελικα μαλλον δεν θα ειναι και στενο  :2funny:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπόν μετά τη γέννα κάθε φυσιολογική γυναίκα έχει
Α) αποκτήσει κοιλιά
Β) έχει πεσμένο στήθος ιδιαίτερα αν θηλάζει
Γ) της έχει μεγαλώσει η λεκάνη
Δ) εκεί που την έχουν ράψει το δέρμα έχει σκληρύνει και μπορεί να πονάει κιόλας
Ε) έχει ραγάδες και πιθανή τριχόπτωση
ΣΤ) περιμένει πως και πώς να κοιμηθεί το μωρό για να κάνει καμιά δουλειά
Ζ) έχει κακή ψυχολογία για όλα τα παραπάνω
Και για να επανέρθει – αν τα καταφέρει – παίρνει τουλάχιστο 1 χρόνο εκτός και αν αρχίσει τις πλαστικές.

Εγώ και τις 2 φορές που γέννησε η γυναίκα μου και για ένα οκτάμηνο είχα βγει για «κυνήγι». Εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις.
για αυτό τις λένε ελεεινίδες,ενω αν είναι βορειοευρωπαία δεν ισχύουν τα παραπάνω.

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε paraxenos ουδεποτε ισχυριστηκα οτι γνωριζω κατι οσον αφορα την αρχικη σου ερωτηση(αν το μουνι ειναι στενο),εγω εκανα μια παρατηρηση σε σχεση μ αυτα που εγραψες στην συνεχεια(οχι στην αρχικη ερωτηση).Δηλαδη για μενα εγραψες πολλες χαρακτηρηστικες λεπτομερειες που κανουν ευκολη την αποκαλυψη της ταυτοτητας της κοπελας σε περιπτωση που καποιος γνωστος της τα διαβασει.Ουτε ειπα οτι οποιοι γαμαν παντρεμενες ειναι λιγουρια...εγω ειπα οτι ειναι πολυ ευκολο στις μερες μας να γαμησεις μεσω internet ωποτε ποιος ο λογος να μπλεξεις με παντρεμενες ειδικα στην περιπτωση που μιλαμε για 21 χρονων κοπελα,μια στο εκατομμυριο να παει κατι στραβα θα βρεθει με 2 παιδια μονη σε τετοια ηλικια...δεν ειναι και οτι καλυτερο γι αυτην,  απο την στιγμη μαλιστα που ειναι και πρωην σου.Επισης μην ξεχασουμε και τον κερατα που εχει παρτιδες με βουλγαρια,αν εχει και ακρες με τιποτα ανθρωπους της νυχτας εγω θα ανησυχουσα λιγο....εχω φιλους και βουλγαρους και ρουμανους και ξερω  ωποτε εγω τουλαχιστον θα εκανα στην ακρη...
υπαρχουν τοσα αγαμητα πιπινακια εξω αλλα και  ωριμες παντρεμενες  που θα μπορεσουν να διαχειριστουν καλυτερα μια παρανομη σχεση(και δεν θα εχουν και παρτιδες με βαλκανια)  που πιστευω οτι ειναι ενα ρισκο χωρις καποιο ιδιαιτερο οφελος...ασε που τελικα μαλλον δεν θα ειναι και στενο  :2funny:
βασικα σου ζητω συγνωμη αν θεωρησες οτι ηταν επιθετικο το υφος μου απεναντι σου...απλα ειναι μια φαση αρκετα ευχαριστη για μενα και πολυ ασφαλης,το σιγουρο ειναι οτι δεν θα βρεθω με 2 ξενα παιδια αγκαλια,γενικα ειναι μια ιστορια η οποια με παιρνει να την κανω...(ρε παλια καψουρα ειναι ρε γμτ) με αυτον δεν παιζει τιποτα να μαθει η να με κανει καμια ιστορια στανταρ το λεω αυτο,και απλα πιστευω οτι θα ειναι μια εμπειρια ειοτε καλη ειτε ασχημη (αν δεν παθεις δεν θα μαθεις)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Απαντάω κανονικά, εννοώ δεν κάνω πλάκα:

Αν ο τοκετός γίνει με γιατρό, ο γιατρός "κόβει" κάπου το τοίχωμα του κόλπου και μετά το ξαναράβει. Αυτό δεν είναι αποραίτητο, αλλά το κάνει γιατί αν το παιδί είναι μεγάλο και ο κόλπος "σκιστεί", τότε το ράψιμο είναι πολύ πιο δύσκολο από το ράψιμο της τομής που έγινε με νυστέρι.

Πάντα μια τομή και μιά επούλωση αφήνει αλλαγές από την προηγούμενη εικόνα. Συμφύσεις, σκληράδια, κλπ (ισχύει για όλα τα τραύματα).

Αν ο τοκετός γίνει 100% φυσιολογικά (χωρίς τομή και χωρίς "σκίσιμο"), τότε έχει επιστρατευτεί η ελαστικότητα του κόλπου, και σε λίγες μέρες τα πάντα έχουν επανέλθει στο κανονικό. Δε μένει τίποτα.

Αν βέβαια ο τοκετός γίνει χωρίς γιατρό (κάτω από το δέντρο, όπως ο Κολοκοτρώνης γεννήθηκε), και "σκιστεί" ο κόλπος, τότε η επούλωση του τραύματος γίνεται στην τύχη, και το αποτέλεσμα κατόπιν είναι αρκετά διαφορετικό από το τι υπήρχε πριν.

Γενικώς, ο τοκετός δεν επιρρεάζει το σχήμα του κόλπου.
Περισσότερο το επιρρεάζει η πάροδος των ετών (χαλάρωση των ιστών - όπως γίνεται σε όλο το σώμα μας με την ηλικία), σε άλλους περισσότερο (πιο γρήγορα), σε άλλους λιγότερο.  MILF και GILF έχουν πιο χαλαρό το πράμα τους από τα πιπίνια.

Αυτοί είναι οι στατιστικοί κανόνες.
Πάντα υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις.
Όπως είδες αγαπητέ, ασχολίαστο έμεινε το ποστ σου. Τζάμπα η διεξοδική ανάλυση. Τι περιμένεις από δω μέσα? Ευκαιρία ψάχνουν να μιλήσουν για μερέντες, αηδίες και ό,τι πιό ανώμαλο υπάρχει. RESPECT πάντως στον Samsung.  :rockon:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
βασικα σου ζητω συγνωμη αν θεωρησες οτι ηταν επιθετικο το υφος μου απεναντι σου...απλα ειναι μια φαση αρκετα ευχαριστη για μενα και πολυ ασφαλης,το σιγουρο ειναι οτι δεν θα βρεθω με 2 ξενα παιδια αγκαλια,γενικα ειναι μια ιστορια η οποια με παιρνει να την κανω...(ρε παλια καψουρα ειναι ρε γμτ) με αυτον δεν παιζει τιποτα να μαθει η να με κανει καμια ιστορια στανταρ το λεω αυτο,και απλα πιστευω οτι θα ειναι μια εμπειρια ειοτε καλη ειτε ασχημη (αν δεν παθεις δεν θα μαθεις)

παντως αν γαμας με την ιδια συναρτηση με την οποία γραφεις το μουνι και το μεγεθος του θα παιξει τον τελαυταίο ρολο  :2funny:

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
αδερφε 21 ειναι και το τελευταιο το εκανε πριν 5 μηνες..οσο για το αν σκιστηκε ειχε 15 ραματα,οταν την ειχα εγω στα 18 της ηταν καλο το μπλιμπλικι της σφιχτο,δεν θελω να φαω καμια μουφα και να πεσω σε κανα πηγαδι γιατι απλα δεν! γουσταρω (αμα ειναι να μπω στον κινδυνο να την φαω τουλαχιστων να αξιζει)
οσο για την μαλαπερδα που ρωταει η αλλη ουτε την εχω τοσο για να παω να δουλεψω σε τσιρκο ουτε καμια μπαμια δεν παιζει....βρισκω τραχηλο ανετα if you know
Αδελφέ την ερώτηση την έκανα μήπως και σπρώχνεις την γυναίκα μου :2funny:. Και από τα υπόλοιπα που διάβασα δεν είμαι εγώ ο κερατάς :grin:. Στη θέση σου θα την έκανα την καλή πράξη :knockinb:, και θα της τον έδινα. Η ηλικία της και η πάροδος των 5 μηνών είναι τέτοια που το νιμού της θα είναι οκ. Πάντως πέρα από τα αστεία το νιμού έρχεται στα ίσα του μετά από 9 περίπου μήνες και λίγο νωρίτερα εάν θηλάζει. 

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παντως αν γαμας με την ιδια συναρτηση με την οποία γραφεις το μουνι και το μεγεθος του θα παιξει τον τελαυταίο ρολο  :2funny:
χααχχαχαχα ωραιος,καποτε με ελεγε οτι πρωτα της γαμησα το μυαλο και μετα την ιδια,εχεχεχεχ

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
για αυτό τις λένε ελεεινίδες,ενω αν είναι βορειοευρωπαία δεν ισχύουν τα παραπάνω.

Η γυναίκα μου είναι Βόρειο ευρωπαία και ισχύουν όπως τα περιγράφω. Η διαφορά είναι ότι λόγω σωματότυπου επανέρχονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Στη δικιά μου πήρε ένα χρόνο εκτός από το στήθος που πήρε 1 νούμερο.  Και αυτό βέβαια είναι σχετικό γιατί υπάρχουν και πολλές που μετά τη γέννα γίνονται βουβάλια.

'Ασχετο αλλά για μένα επανασύνδεση με παλιές γκόμενες δεν λέει γιατί είναι σαν να τρως ξαναζεσταμένο φαί.

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Αδελφέ την ερώτηση την έκανα μήπως και σπρώχνεις την γυναίκα μου :2funny:. Και από τα υπόλοιπα που διάβασα δεν είμαι εγώ ο κερατάς :grin:. Στη θέση σου θα την έκανα την καλή πράξη :knockinb:, και θα της τον έδινα. Η ηλικία της και η πάροδος των 5 μηνών είναι τέτοια που το νιμού της θα είναι οκ. Πάντως πέρα από τα αστεία το νιμού έρχεται στα ίσα του μετά από 9 περίπου μήνες και λίγο νωρίτερα εάν θηλάζει.  
αν ειχε σχεση με ελλαδα ολη η φαση ουτε που θα εκανα αναφορα στο site εδω μεσα,και πραγματικα αν την εκανα σε φιλο συναγωνιστη εδω μεσα θα με χαλουσε πολυ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
χααχχαχαχα ωραιος,καποτε με ελεγε οτι πρωτα της γαμησα το μυαλο και μετα την ιδια,εχεχεχεχ

αρα μια χαρα. το κενο γαμησες την πρωτη φορα, το κενο θα γαμησεις και τωρα  :2funny:

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η γυναίκα μου είναι Βόρειο ευρωπαία και ισχύουν όπως τα περιγράφω. Η διαφορά είναι ότι λόγω σωματότυπου επανέρχονται πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Στη δικιά μου πήρε ένα χρόνο εκτός από το στήθος που πήρε 1 νούμερο.  Και αυτό βέβαια είναι σχετικό γιατί υπάρχουν και πολλές που μετά τη γέννα γίνονται βουβάλια.

'Ασχετο αλλά για μένα επανασύνδεση με παλιές γκόμενες δεν λέει γιατί είναι σαν να τρως ξαναζεσταμένο φαί.
και αυτη πολυ καλα κρατιεται αδυνατη και γλυκεια,μολις με ανοιξε την πορτα φωρουσε ενα μαυρο κολαν μολις την ειδα ηθελα να την βαλω απο κατω να της κανω το μουνι σαν πεινιρλι,να της δωσω την μητρα στο αλουμινοχαρτο να το εχει σουβενιρ

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.574
Πόντοι
736
αν ειχε σχεση με ελλαδα ολη η φαση ουτε που θα εκανα αναφορα στο site εδω μεσα,και πραγματικα αν την εκανα σε φιλο συναγωνιστη εδω μεσα θα με χαλουσε πολυ

Πάει ο άντρας σου σε μπουρδέλα ?

Φυσικά και  ΟΧΙ !!  

Τι???  όχι ??  ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ  να του δείξω εγώ !!!!

( Πάντα με διάθεση για πλάκα και καζούρα , μια που δεν σε χαλάει  :)

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αρα μια χαρα. το κενο γαμησες την πρωτη φορα, το κενο θα γαμησεις και τωρα  :2funny:
χαχαχαχαχα απιθανος αραγε για αυτο οταν την κοπαναγα στο κρεβατι ακουγοτανε ενα τρικι τρικι τρικι? τα στραγαλια βαρουσανε μεσα απο το κρανιο της

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ρε μια σταλια ητανε τοτε τι να την γαμουσα απο τον κωλο σαν κουτσουρο θα ανοιγε στην μεση
Είχαν φροντίσει άλλοι για σένα πριν
Πολύ το συζητάς παίχτη μου,γάμα τη κι αν δε σ αρέσει μη την ξαναγαμάς.
Δεν κατάλαβα τον σκοπο του θέματος που άνοιξες

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Είχαν φροντίσει άλλοι για σένα πριν
Πολύ το συζητάς παίχτη μου,γάμα τη κι αν δε σ αρέσει μη την ξαναγαμάς.
Δεν κατάλαβα τον σκοπο του θέματος που άνοιξες
βασικα απαντηθηκανε τα ερωτηματα μου,
καζουρα κανουμε τωρα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
οκ αλλά εδώ πέρα από μια δυο σοβαρές αλλά εκτός ειδικής πραγματικότητας απαντήσεις χαβαλές απλά θα γίνει.
Γάμα τη με το καλό και τα ξαναλέμε.Μη ξεχάσεις να γαμήσεις κώλο οκ?

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οκ αλλά εδώ πέρα από μια δυο σοβαρές αλλά εκτός ειδικής πραγματικότητας απαντήσεις χαβαλές απλά θα γίνει.
Γάμα τη με το καλό και τα ξαναλέμε.Μη ξεχάσεις να γαμήσεις κώλο οκ?
θα το παλεψω φιλε,αντε και βλεπουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom