Νέα

Ερώτηση πρός παντρεμένους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε paraxenos πρωτα απ ολα ειναι μαλακια να μπλεξεις με 21χρονο που εχει 2 παιδια....αν καιγεσαι τοσο να μαμησεις γραψου σε κανενα site γνωριμιων και πιστεψε με αν δεν εισαι κανενας χαλιας θα μαμησεις ανετα...υπαρχει τοση προσφορα πλεον απο αγαμητες απο το internet που εγω δεν θα εμπλεκα σε τετοια κατασταση...
Αλλα αντε πες εσενα σου καρφωθηκε να την μαμησεις...ειναι αναγκη να δημοσιοποιησεις ολοκληρο το βιογραφικο της οικογενειας?Πλεον ο καθενας χρησιμοποιει το internet και το σαιτ εχει 100.000 μελη....πιστεψε με ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...ειδικα αν καποιος με λεφτα παει συχνα βουλγαρια ισως να θελησει να μπει στο bourdela να δει τι καινουργιο παιζει στην πιατσα...ασε που και ο ιδιος να μην μπει μπορει να μπει κανενας φιλος του και να του τα σφυρηξει...και αν οπως λες εχει λεφτα,ακρες και κανει μπιζνες με βουλγαρους δεν ειναι και δυσκολο να βρει τροπο εκδικησης...δεν πιστευω οτι υπαρχουνε πολλοι που πανε συχνα βουλγαρια,εμπορευονται κρασια,τα σπρωχνουν σε αγγλια και εχουν 21 χρονων συζηγο με 2 παιδια,που το τελευταιο το εκανε πριν 5 μηνες και εκανε και 15 ραμματα :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Αλλα αντε πες εσενα σου καρφωθηκε να την μαμησεις...ειναι αναγκη να δημοσιοποιησεις ολοκληρο το βιογραφικο της οικογενειας?Πλεον ο καθενας χρησιμοποιει το internet και το σαιτ εχει 100.000 μελη....πιστεψε με ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...

Απόλυτα σωστός...!!!

δεν πιστευω οτι υπαρχουνε πολλοι που πανε συχνα βουλγαρια,εμπορευονται κρασια,τα σπρωχνουν σε αγγλια και εχουν 21 χρονων συζηγο με 2 παιδια,που το τελευταιο το εκανε πριν 5 μηνες και εκανε και 15 ραμματα :headbang:

Και μόνο από αυτή την πληροφορία, θα βρεθεί πολύ εύκολα.... :S :S :S :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλε paraxenos πρωτα απ ολα ειναι μαλακια να μπλεξεις με 21χρονο που εχει 2 παιδια....αν καιγεσαι τοσο να μαμησεις γραψου σε κανενα site γνωριμιων και πιστεψε με αν δεν εισαι κανενας χαλιας θα μαμησεις ανετα...υπαρχει τοση προσφορα πλεον απο αγαμητες απο το internet που εγω δεν θα εμπλεκα σε τετοια κατασταση...
Αλλα αντε πες εσενα σου καρφωθηκε να την μαμησεις...ειναι αναγκη να δημοσιοποιησεις ολοκληρο το βιογραφικο της οικογενειας?Πλεον ο καθενας χρησιμοποιει το internet και το σαιτ εχει 100.000 μελη....πιστεψε με ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...ειδικα αν καποιος με λεφτα παει συχνα βουλγαρια ισως να θελησει να μπει στο bourdela να δει τι καινουργιο παιζει στην πιατσα...ασε που και ο ιδιος να μην μπει μπορει να μπει κανενας φιλος του και να του τα σφυρηξει...και αν οπως λες εχει λεφτα,ακρες και κανει μπιζνες με βουλγαρους δεν ειναι και δυσκολο να βρει τροπο εκδικησης...δεν πιστευω οτι υπαρχουνε πολλοι που πανε συχνα βουλγαρια,εμπορευονται κρασια,τα σπρωχνουν σε αγγλια και εχουν 21 χρονων συζηγο με 2 παιδια,που το τελευταιο το εκανε πριν 5 μηνες και εκανε και 15 ραμματα :headbang:

ρε παιδια το θεμα δεν ειναι αν θα την γαμισω και τι θα κανει ο ανδρας της και αν με βρουν και μπλα μπλα,μια ερωτηση ερωτηση εκανα και βρεθηκανε 2-3 παιδια που βοηθησανε,το εχουμε γαμησει λιγο το θεμα.δηλαδη οσοι γαμιουνται με παντρεμενες ειναι ξερογλυφταρια που δεν εχουν να γαμησουν αλλου? μην ειμαστε τοσο ρηχοι στις αποψεις μας,και πραγματικα πιστευεις λεγοντας με οτι να γραφτω σε κανα site γνωριμιων μου δινεις λυση στην ερωτηση που εκανα? φιλικα παντα,

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ρε παιδια το θεμα δεν ειναι αν θα την γαμισω και τι θα κανει ο ανδρας της και αν με βρουν και μπλα μπλα

Ο χρήστης johnskg μάλλον θέλει να πεί ότι έχεις ήδη παραθέσει πολλές πληροφορίες για τη νεαρά, και επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, εύκολα μπορεί να βρεί μπελά η φίλη σου και κατ'επέκταση κι εσύ.

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο χρήστης johnskg μάλλον θέλει να πεί ότι έχεις ήδη παραθέσει πολλές πληροφορίες για τη νεαρά, και επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, εύκολα μπορεί να βρεί μπελά η φίλη σου και κατ'επέκταση κι εσύ.
και εγω ξαναλεω οτι δεν ειναι αυτο το θεμα μας

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παιδια sorry αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος κανονας στην υποθεση..
αλλα γενικα οι παντρεμενες η τελος παντων αυτες που εχουν κανει παιδι και το γεννησανε κανονικα με φυσιολογικο τοκετο,η μουνα τους ξεχιλωνει?  :idiot:
παιζει φαση με μια πρων μου που τωρα εχει 2 κουτσουβελα και γενικα θα ηθελα να ξερω τις αλλαγες που θα πρεπει να περιμενω

εχω γαμησει παντρεμενη με 4 παιδια και το μουνι της ηταν σφικτοτατο και σε αριστη κατασταση.

εχω γαμησει και Κυπρια 22 χωρις παιδια και χωραγαν αλλοι 2 μεσα.

U will never know until you test it.

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχω γαμησει παντρεμενη με 4 παιδια και το μουνι της ηταν σφικτοτατο και σε αριστη κατασταση.

εχω γαμησει και Κυπρια 22 χωρις παιδια και χωραγαν αλλοι 2 μεσα.

U will never know until you test it.
μακαρι να περασω καλα το σαββατο θα δειξει τελικα τι θα συναντησω,τωρα αμα γινει κανα ΓΚΛΟΥΠ!!!! και μεινουν μονο οι παντοφλες μου απο εξω...επαιξα και εχασα

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Λοιπόν μετά τη γέννα κάθε φυσιολογική γυναίκα έχει
Α) αποκτήσει κοιλιά
Β) έχει πεσμένο στήθος ιδιαίτερα αν θηλάζει
Γ) της έχει μεγαλώσει η λεκάνη
Δ) εκεί που την έχουν ράψει το δέρμα έχει σκληρύνει και μπορεί να πονάει κιόλας
Ε) έχει ραγάδες και πιθανή τριχόπτωση
ΣΤ) περιμένει πως και πώς να κοιμηθεί το μωρό για να κάνει καμιά δουλειά
Ζ) έχει κακή ψυχολογία για όλα τα παραπάνω
Και για να επανέρθει – αν τα καταφέρει – παίρνει τουλάχιστο 1 χρόνο εκτός και αν αρχίσει τις πλαστικές.

Εγώ και τις 2 φορές που γέννησε η γυναίκα μου και για ένα οκτάμηνο είχα βγει για «κυνήγι». Εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μακαρι να περασω καλα το σαββατο θα δειξει τελικα τι θα συναντησω,τωρα αμα γινει κανα ΓΚΛΟΥΠ!!!! και μεινουν μονο οι παντοφλες μου απο εξω...επαιξα και εχασα
Μην παιξεις και πολυ με τα βυζια μην αρχισουν οι διαρροες  :2funny:

OP
OP
P

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν μετά τη γέννα κάθε φυσιολογική γυναίκα έχει
Α) αποκτήσει κοιλιά (εχει λιγακι)
Β) έχει πεσμένο στήθος ιδιαίτερα αν θηλάζει (και αυτο ελαχιστα εχει πεσει)
Γ) της έχει μεγαλώσει η λεκάνη (μα καθολου!!! 47 κιλα ειναι)
Δ) εκεί που την έχουν ράψει το δέρμα έχει σκληρύνει και μπορεί να πονάει κιόλας (θα το τσεκαρω)
Ε) έχει ραγάδες και πιθανή τριχόπτωση (εχει στο στηθος και λιγο στην κοιλια,εχει και τριχοπτωση)
ΣΤ) περιμένει πως και πώς να κοιμηθεί το μωρό για να κάνει καμιά δουλειά (οντως δεν σταματαει το ατιμο...πολιτικος θα γινει οταν μεγαλωσει γιατι δεν βαζει γλωσσα μεσα,και δεν καταλαβαινεις τι λεει)
Ζ) έχει κακή ψυχολογία για όλα τα παραπάνω (μπα τα κεφακια πανε συνεφο)
Και για να επανέρθει – αν τα καταφέρει – παίρνει τουλάχιστο 1 χρόνο εκτός και αν αρχίσει τις πλαστικές.

Εγώ και τις 2 φορές που γέννησε η γυναίκα μου και για ένα οκτάμηνο είχα βγει για «κυνήγι». Εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις.
thanks φιλε εισαι super να ξερω τι με περιμενει δλδ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom