amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.025
- Πόντοι
- 22.785
Δεν σου λεει ευκολα τα κρατα κρυφα
Πραγματικά , τά ζουμερά τά κρατάη κρυφα ή κουφάλαααααααααααααα
Δεν σου λεει ευκολα τα κρατα κρυφα
Ποσες φορες τον εχω πη μια φορα δεν μου ειπε τιποταΠραγματικά , τά ζουμερά τά κρατάη κρυφα ή κουφάλαααααααααααααα
Τά κανη βιβλίο , θά βγή best sellerΠοσες φορες τον εχω πη μια φορα δεν μου ειπε τιποτα
Δεν απαντα καθολου τωραΤά κανη βιβλίο , θά βγή best seller
Τά κανη βιβλίο , θά βγή best seller
Δεν απαντα καθολου τωρα
Αλλα αντε πες εσενα σου καρφωθηκε να την μαμησεις...ειναι αναγκη να δημοσιοποιησεις ολοκληρο το βιογραφικο της οικογενειας?Πλεον ο καθενας χρησιμοποιει το internet και το σαιτ εχει 100.000 μελη....πιστεψε με ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...
δεν πιστευω οτι υπαρχουνε πολλοι που πανε συχνα βουλγαρια,εμπορευονται κρασια,τα σπρωχνουν σε αγγλια και εχουν 21 χρονων συζηγο με 2 παιδια,που το τελευταιο το εκανε πριν 5 μηνες και εκανε και 15 ραμματα
φιλε paraxenos πρωτα απ ολα ειναι μαλακια να μπλεξεις με 21χρονο που εχει 2 παιδια....αν καιγεσαι τοσο να μαμησεις γραψου σε κανενα site γνωριμιων και πιστεψε με αν δεν εισαι κανενας χαλιας θα μαμησεις ανετα...υπαρχει τοση προσφορα πλεον απο αγαμητες απο το internet που εγω δεν θα εμπλεκα σε τετοια κατασταση...
Αλλα αντε πες εσενα σου καρφωθηκε να την μαμησεις...ειναι αναγκη να δημοσιοποιησεις ολοκληρο το βιογραφικο της οικογενειας?Πλεον ο καθενας χρησιμοποιει το internet και το σαιτ εχει 100.000 μελη....πιστεψε με ο κοσμος ειναι πολυ μικρος...ειδικα αν καποιος με λεφτα παει συχνα βουλγαρια ισως να θελησει να μπει στο bourdela να δει τι καινουργιο παιζει στην πιατσα...ασε που και ο ιδιος να μην μπει μπορει να μπει κανενας φιλος του και να του τα σφυρηξει...και αν οπως λες εχει λεφτα,ακρες και κανει μπιζνες με βουλγαρους δεν ειναι και δυσκολο να βρει τροπο εκδικησης...δεν πιστευω οτι υπαρχουνε πολλοι που πανε συχνα βουλγαρια,εμπορευονται κρασια,τα σπρωχνουν σε αγγλια και εχουν 21 χρονων συζηγο με 2 παιδια,που το τελευταιο το εκανε πριν 5 μηνες και εκανε και 15 ραμματα
δεν παιζειιι λεμεεεε εκ του ασφαλους μιλαμεεεεΑπόλυτα σωστός...!!!
Και μόνο από αυτή την πληροφορία, θα βρεθεί πολύ εύκολα.... :S :S :S
ρε παιδια το θεμα δεν ειναι αν θα την γαμισω και τι θα κανει ο ανδρας της και αν με βρουν και μπλα μπλα
και εγω ξαναλεω οτι δεν ειναι αυτο το θεμα μαςΟ χρήστης johnskg μάλλον θέλει να πεί ότι έχεις ήδη παραθέσει πολλές πληροφορίες για τη νεαρά, και επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα, εύκολα μπορεί να βρεί μπελά η φίλη σου και κατ'επέκταση κι εσύ.
you got'it!!!!και επειδή η Ελλάδα είναι μικρή χώρα,
παιδια sorry αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος κανονας στην υποθεση..
αλλα γενικα οι παντρεμενες η τελος παντων αυτες που εχουν κανει παιδι και το γεννησανε κανονικα με φυσιολογικο τοκετο,η μουνα τους ξεχιλωνει?
παιζει φαση με μια πρων μου που τωρα εχει 2 κουτσουβελα και γενικα θα ηθελα να ξερω τις αλλαγες που θα πρεπει να περιμενω
μακαρι να περασω καλα το σαββατο θα δειξει τελικα τι θα συναντησω,τωρα αμα γινει κανα ΓΚΛΟΥΠ!!!! και μεινουν μονο οι παντοφλες μου απο εξω...επαιξα και εχασαεχω γαμησει παντρεμενη με 4 παιδια και το μουνι της ηταν σφικτοτατο και σε αριστη κατασταση.
εχω γαμησει και Κυπρια 22 χωρις παιδια και χωραγαν αλλοι 2 μεσα.
U will never know until you test it.
Μην παιξεις και πολυ με τα βυζια μην αρχισουν οι διαρροεςμακαρι να περασω καλα το σαββατο θα δειξει τελικα τι θα συναντησω,τωρα αμα γινει κανα ΓΚΛΟΥΠ!!!! και μεινουν μονο οι παντοφλες μου απο εξω...επαιξα και εχασα
thanks φιλε εισαι super να ξερω τι με περιμενει δλδΛοιπόν μετά τη γέννα κάθε φυσιολογική γυναίκα έχει
Α) αποκτήσει κοιλιά (εχει λιγακι)
Β) έχει πεσμένο στήθος ιδιαίτερα αν θηλάζει (και αυτο ελαχιστα εχει πεσει)
Γ) της έχει μεγαλώσει η λεκάνη (μα καθολου!!! 47 κιλα ειναι)
Δ) εκεί που την έχουν ράψει το δέρμα έχει σκληρύνει και μπορεί να πονάει κιόλας (θα το τσεκαρω)
Ε) έχει ραγάδες και πιθανή τριχόπτωση (εχει στο στηθος και λιγο στην κοιλια,εχει και τριχοπτωση)
ΣΤ) περιμένει πως και πώς να κοιμηθεί το μωρό για να κάνει καμιά δουλειά (οντως δεν σταματαει το ατιμο...πολιτικος θα γινει οταν μεγαλωσει γιατι δεν βαζει γλωσσα μεσα,και δεν καταλαβαινεις τι λεει)
Ζ) έχει κακή ψυχολογία για όλα τα παραπάνω (μπα τα κεφακια πανε συνεφο)
Και για να επανέρθει – αν τα καταφέρει – παίρνει τουλάχιστο 1 χρόνο εκτός και αν αρχίσει τις πλαστικές.
Εγώ και τις 2 φορές που γέννησε η γυναίκα μου και για ένα οκτάμηνο είχα βγει για «κυνήγι». Εσύ κάνε ότι καταλαβαίνεις.
thanks φιλε εισαι super να ξερω τι με περιμενει δλδ
τι λες να ζηλεψει και να θελουν και αυτοι?μη σε περιμενει ο συζυγος με κανενα βουλγαρο συνεργατη να φοβασαι