bordelman
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
ΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραιοοοος χαχαχα ρε τι γελιο εδω μεσασωστος ο τυπος
και δεν σε νοιαζει αν ανοιξει αφου μετα απο 9 μερες κλεινει η σουφρα
του κωλου τα 9μερα που λενε
ΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ωραιοοοος χαχαχα ρε τι γελιο εδω μεσασωστος ο τυπος
και δεν σε νοιαζει αν ανοιξει αφου μετα απο 9 μερες κλεινει η σουφρα
του κωλου τα 9μερα που λενε
Μεχρι ογδοο μηνα εχω ακουσει-αν δεν εχει αλλες επιπλοκες και το επιτρεπει ο γιατρος.Ρε παιδιά μια που είστε γνώστες για να μην ανοίγω άλλο θρέντ , μέχρι πότε μπορείς να κάνεις σεξ με μια έγγυο ?
Δεν εννοώ να είσαι ο άντρας της και να την πηδάς από την χαρά σου που θα γίνεις μπαμπάς ...
exei περιορισμους και σε αυτο?Δεν ήμουν εγώ σαφής, εννοώ μέχρι πιό μήνα η γυναίκα έχει όρεξη και ζητάει να κάνει σεξ
Μην ρωταs εμαs.....Εμειs προτου γκαστρωθει , αλλου γαμουσαμεΜεχρι ογδοο μηνα εχω ακουσει-αν δεν εχει αλλες επιπλοκες και το επιτρεπει ο γιατρος.
μετα ανοιγει πολυ λογω του οτι κατεβαινει το μωρο και δεν νιωθεις και πολλα.
ας μας πει κανενας πατερας ομως η με εμπειρια εστω.
Τι ρε τυπε μπομπες φερνει απο πανω?πανω απο ολα γουσταρω την καζουρα που πεφτει ειναι μερικα παιδια που χαιρεσαι να τα ακους
οκ καταλαβα ορμαω και βλεπω,ο δικος της εμπορευεται ποτα απο βουλγαρια και λειπει συνεχεια,ρε για καβαντζα την θελω και ειμαι πιπινας στην τελικη τι να κανω? οσο με παιρνει θα τρωω απο εκει και μετα βλεπουμε
ευχαριστω μαγκες για οσους γνωριζανε και απαντησανε αλλα και ευχαριστω για την καζουρα απο μερικους,
μπα κατι κρασια φερνει και τα χωνει μετα αγγλια δεν ξερω τι ακρες βρηκε εκει αλλα βγαζει καλα φραγκαΤι ρε τυπε μπομπες φερνει απο πανω?
Κλαρινο τυπε μου τι παιζει γκαστρωμενη και ρωτας?
Τυπέ όρμα και μην ρωτας. Ο κουβας χαλάει όχι το πηγάδι!!!!!!!!!!!παιδια sorry αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιος κανονας στην υποθεση..
αλλα γενικα οι παντρεμενες η τελος παντων αυτες που εχουν κανει παιδι και το γεννησανε κανονικα με φυσιολογικο τοκετο,η μουνα τους ξεχιλωνει?
παιζει φαση με μια πρων μου που τωρα εχει 2 κουτσουβελα και γενικα θα ηθελα να ξερω τις αλλαγες που θα πρεπει να περιμενω
Τυπέ όρμα και μην ρωτας. Ο κουβας χαλάει όχι το πηγάδι!!!!!!!!!!!
Και μην έρθεις εδω και ρωτας μετά (Μαμησα μια και δεν ήταν στενη)
ΝαιΗ διαφορα μαs ειναι.....οτι αυτοs ρωταει προκαταβολικα
Θελει ναναι σιγουροs...Καταλαβεs?????
Δεν ήμουν εγώ σαφής, εννοώ μέχρι πιό μήνα η γυναίκα έχει όρεξη και ζητάει να κάνει σεξ
Αναλόγως τα ψυχολογικά της εγγύου. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα φάει πακέτο και αποχή σε ολόκληρη την περίοδο της επώασης. Αλλά στις επόμενες έγινε το σώσε!
άγαπητέ γιά καταθέστε τάς έμπειριας...... άπό τό πρωινό όνειρο
Καλύτερα να μιλάμε για πραγματικά γεγονότα.....!
Δεν σου λεει ευκολα τα κρατα κρυφαγιά πές ..
γιά πές ..