alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
ΟΚ,ΘΑ ΤΟ ΠΩ κι ας με δουλευεις για το υπολοιπο της υπαρξης μου στο σαιτ.
μεχρι σημερα νομιζα πως μανιουαλ εχουν μονο οι συσκευες.. :-
Οκ τωρα σοβαρα, δε γινεται μαλλον να κανεις hack facebook διοτι αλλαζουν συχνακις τον τροπο κρυπτογραφησης. Συνηθως, οταν βγαινει ενα καινουργιο κρακ, θα λειτουργησει καλα για καποιες μερες και μετα θα φυγει. Ειναι θεμα timing και οχι software.
αυτα για το hack, τωρα για αλλες μεθοδους, πας αλλου, π.χ. πας στον υπολογιστη του ενδιαφερομενου, και με ενα προγραμματακι, βρισκεις τι κωδικο εχει πατησει.
Π
Τυπε αμα το γκομενακι θελει να γαμηθει, θα γαμηθει και χωρις την βοηθεια του face.μπορει να βοηθησει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να διαγραψω εναν λογαριασμο στο φεισμπουκ ?
ο λογαριασμος δεν ειναι δικος μου , αλλα ξερω τους κωδικους
δεν ειναι για γκομεναΤυπε αμα το γκομενακι θελει να γαμηθει, θα γαμηθει και χωρις την βοηθεια του face.
ΣΟυ το εχει πει ο κατοχος του λογαριασμου να το κανεις;Αν οχι θα το καταλαβει και η ip μπορει να οδηγησει σε εσενα . Επισης αν μπει στο FB μεχρι να διαγραφει ο λογαριασμος δεν θα το καταλαβει;λογικα πρεπει να το εκανα σωστα , μου εβγαλε ενα μνμ οτι θα διαγραφει οριστικα σε 14 μερες
ευχαριστω και παλι
δεν χρησιμοποιειται πια ο λογαριασμος απο κανενανΣΟυ το εχει πει ο κατοχος του λογαριασμου να το κανεις;Αν οχι θα το καταλαβει και η ip μπορει να οδηγησει σε εσενα . Επισης αν μπει στο FB μεχρι να διαγραφει ο λογαριασμος δεν θα το καταλαβει;
τι εννοεις οριστικα.. εγω καθε μηνα η οποτε βαριεμαι τον διαγραφω για λιγο καιρο και μετα τον ξανα ανοιγω.Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ξανά λογαριασμό μου που έχω διαγράψει οριστικά; Αφού τους κρατάνε σε βάση δεδομένων κάπως θα γίνεται δεν μπορεί...
Εννοώ διαγραφή, αυτό που λες εσύ είναι απενεργοποίηση.τι εννοεις οριστικα.. εγω καθε μηνα η οποτε βαριεμαι τον διαγραφω για λιγο καιρο και μετα τον ξανα ανοιγω.
Ναι ε.. για πες πως το εκανες αυτο γιατι εχω ενα ψευτικο λογαριασμο που τον απενεργοποιησα πριν λιγες μερες γιατι εκανα κανονικο και δεν θελω να ξανα μπω στον παλιο...παντως τον ψαχνω και δεν τον βγαζει πουθενα αλλα ουτε κει που εκανα λαικ η σχολια σε φωτογραφιες εμφανιζετεΕννοώ διαγραφή, αυτό που λες εσύ είναι απενεργοποίηση.
Υπάρχει επιλογή οριστικής διαγραφής που αν δεν συνδεθείς για 14 μέρες διαγράφεται και δεν μπορείς να ξαναμπείς. Ψάξτο κάπου στις επιλογές λογαριασμού είναι.Ναι ε.. για πες πως το εκανες αυτο γιατι εχω ενα ψευτικο λογαριασμο που τον απενεργοποιησα πριν λιγες μερες γιατι εκανα κανονικο και δεν θελω να ξανα μπω στον παλιο...παντως τον ψαχνω και δεν τον βγαζει πουθενα αλλα ουτε κει που εκανα λαικ η σχολια σε φωτογραφιες εμφανιζετε
Ευχαριστω φιλε. Τον ειχα χρονια το ψευτικο προφιλ και αποφασισα να τελιωνω μια για παντα με αυτο...ειχα σκεφτει να κανω μια τελευταια συνδεση και να σβησω τα παντα απο μεσα φιλους/φωτο και απλα να το απενεργοποιησω αλλα αφου λες οτι γινεται οριστικη διαγραφη θα το κανω ετσι.Υπάρχει επιλογή οριστικής διαγραφής που αν δεν συνδεθείς για 14 μέρες διαγράφεται και δεν μπορείς να ξαναμπείς. Ψάξτο κάπου στις επιλογές λογαριασμού είναι.
Στην απενεργοποίηση και μετά από χρόνια να ξαναμπείς ενεργοποιείται ο λογαριασμός κανονικά.
Όμως εγώ διέγραψα πριν χρόνια τον λογαριασμό μου και τώρα ψάχνω να βρω αν υπάρχει τρόπος επαναφοράς.
Ξέρει κανάς ψαγμένος χακεράς;
Δεν κάνει τίποτα. Η δική σου περίπτωση εύκολη είναι.Ευχαριστω φιλε. Τον ειχα χρονια το ψευτικο προφιλ και αποφασισα να τελιωνω μια για παντα με αυτο...ειχα σκεφτει να κανω μια τελευταια συνδεση και να σβησω τα παντα απο μεσα φιλους/φωτο και απλα να το απενεργοποιησω αλλα αφου λες οτι γινεται οριστικη διαγραφη θα το κανω ετσι.