Νέα

ερωτηση για ψαγμενους του facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tasosedess
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΟΚ,ΘΑ ΤΟ ΠΩ κι ας με δουλευεις για το υπολοιπο της υπαρξης μου στο σαιτ.
μεχρι σημερα νομιζα πως μανιουαλ εχουν μονο οι συσκευες.. :-

χεχεχχε  :grin: εξαρταται πως οριζεις μια συσκευη!
Αν μια συσκευη εκτελει μονο μια εφαμοργη απο την στιγμη που θα εκκινησει
και μετα (πχ ενας φουρνος μικροκυματων) τοτε ησουν οκ μεχρι σημερα.  :grin:
Αν την θεωρουσες την συσκευη οτι επιτελει περισσοτερες απο μια εφαρμογες οπως ενας ΗΥ
τοτε ειναι και αυτος μεσα στις συσκευες!!! 

Απλα πλεον πιστευω πως η πιο σημαντικη συμβουλη που μπορεις να δωσεις σε καποιον
ειναι -> Τσεκαρε το μανιουαλ  :cheesy: ελπιζοντας να καταλαβει και να μην αρχισει την ειρωνια.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Οκ τωρα σοβαρα, δε γινεται μαλλον να κανεις hack facebook διοτι αλλαζουν συχνακις τον τροπο κρυπτογραφησης. Συνηθως, οταν βγαινει ενα καινουργιο κρακ, θα λειτουργησει καλα για καποιες μερες και μετα θα φυγει. Ειναι θεμα timing και οχι software.

αυτα για το hack, τωρα για αλλες μεθοδους, πας αλλου, π.χ. πας στον υπολογιστη του ενδιαφερομενου, και με ενα προγραμματακι, βρισκεις τι κωδικο εχει πατησει.

Π

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οκ τωρα σοβαρα, δε γινεται μαλλον να κανεις hack facebook διοτι αλλαζουν συχνακις τον τροπο κρυπτογραφησης. Συνηθως, οταν βγαινει ενα καινουργιο κρακ, θα λειτουργησει καλα για καποιες μερες και μετα θα φυγει. Ειναι θεμα timing και οχι software.

αυτα για το hack, τωρα για αλλες μεθοδους, πας αλλου, π.χ. πας στον υπολογιστη του ενδιαφερομενου, και με ενα προγραμματακι, βρισκεις τι κωδικο εχει πατησει.

Π

Δεν αλλαζει η κρυπτογραφηση  :P ακριβως. Απλα κάνουν αναβαθμίσεις στο λογισμικο τους
οποτε τα κενά που βγήκαν στο προσκήνιο καλύπτονται σχετικα αμεσως και δεν αφήνουν δυνατότητες.
(Βεβαια πάντα υπάρχουν κενα ασφάλειας σε καποια εφαρμογή) ειναι και θεμα timing επειδη μεσολαβει καποιος χρονος για να γινει γνωστο πχ το exploit και το vulnerability και κατα συνεπεια και το patch  (το τμημα κωδικα δηλαδη που καλυπτει την ζημια) οποτε οπως καταλαβαινετε ειναι και θεμα software  σε αρκετα μεγαλο βαθμο  :P

Νταξει δεν θα ασχολουμαστε τωρα με τα κολπακια αυτα με τα οποια παιζουν τα παιδακια.. φυσικα δεν ειναι hacking αυτο. 2-3 στοιχειωδη πραγματακια αν κανεις αυτες οι επιθεσεις ειναι εξουδετερωμενες.
Δεν ειναι hacker  οποιος δουλευει με ξενα εργαλεια - ξενα αρχιδια μην κοροιδευομαστε. Ειναι πολυ βαρια εννοια για να πουληθει τοσο ευκολα... και αυτα τα παιδια δεν ξερουν. (ΠΟυ ασχολουνται με αυτα) αμα καποιος κανει συζητηση μαζι τους και θεσει 2-3 απλες και καιριες ερωτησεις (που ψαχνουν την ουσια) θα καταλαβει οτι δεν γνωριζουν.

Επισκέπτης
Πω πω γαμιεται το chat στο fb τωρα!

Συνημμένα

• image.png
    image.png
    10,2 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
μπορει να βοηθησει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να διαγραψω εναν λογαριασμο στο φεισμπουκ ?
ο λογαριασμος δεν ειναι δικος μου , αλλα ξερω τους κωδικους

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μπορει να βοηθησει καποιος να μου εξηγησει πως μπορω να διαγραψω εναν λογαριασμο στο φεισμπουκ ?
ο λογαριασμος δεν ειναι δικος μου , αλλα ξερω τους κωδικους
Τυπε αμα το γκομενακι θελει να γαμηθει, θα γαμηθει και χωρις την βοηθεια του face. :rolleyes:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
λογικα πρεπει να το εκανα σωστα , μου εβγαλε ενα μνμ οτι θα διαγραφει οριστικα σε 14 μερες
ευχαριστω και παλι
ΣΟυ το εχει πει ο κατοχος του λογαριασμου να το κανεις;Αν οχι θα το καταλαβει και η ip μπορει να οδηγησει σε εσενα . Επισης αν μπει στο FB μεχρι να διαγραφει ο λογαριασμος δεν θα το καταλαβει;

Επισκέπτης
ΣΟυ το εχει πει ο κατοχος του λογαριασμου να το κανεις;Αν οχι θα το καταλαβει και η ip μπορει να οδηγησει σε εσενα . Επισης αν μπει στο FB μεχρι να διαγραφει ο λογαριασμος δεν θα το καταλαβει;
δεν χρησιμοποιειται πια ο λογαριασμος απο κανεναν
ευχαριστω για τις πληροφοριες

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ξανά λογαριασμό μου που έχω διαγράψει οριστικά; Αφού τους κρατάνε σε βάση δεδομένων κάπως θα γίνεται δεν μπορεί...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσω ξανά λογαριασμό μου που έχω διαγράψει οριστικά; Αφού τους κρατάνε σε βάση δεδομένων κάπως θα γίνεται δεν μπορεί...
τι εννοεις οριστικα.. εγω καθε μηνα η οποτε βαριεμαι τον διαγραφω για λιγο καιρο και μετα τον ξανα ανοιγω.  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εννοώ διαγραφή, αυτό που λες εσύ είναι απενεργοποίηση.
Ναι ε.. για πες πως το εκανες αυτο γιατι εχω ενα ψευτικο λογαριασμο που τον απενεργοποιησα πριν λιγες μερες γιατι εκανα κανονικο και δεν θελω να ξανα μπω στον παλιο...παντως τον ψαχνω και δεν τον βγαζει πουθενα αλλα ουτε κει που εκανα λαικ η σχολια σε φωτογραφιες εμφανιζετε

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Ναι ε.. για πες πως το εκανες αυτο γιατι εχω ενα ψευτικο λογαριασμο που τον απενεργοποιησα πριν λιγες μερες γιατι εκανα κανονικο και δεν θελω να ξανα μπω στον παλιο...παντως τον ψαχνω και δεν τον βγαζει πουθενα αλλα ουτε κει που εκανα λαικ η σχολια σε φωτογραφιες εμφανιζετε
Υπάρχει επιλογή οριστικής διαγραφής που αν δεν συνδεθείς για 14 μέρες διαγράφεται και δεν μπορείς να ξαναμπείς. Ψάξτο κάπου στις επιλογές λογαριασμού είναι.
Στην απενεργοποίηση και μετά από χρόνια να ξαναμπείς ενεργοποιείται ο λογαριασμός κανονικά.

Όμως εγώ διέγραψα πριν χρόνια τον λογαριασμό μου και τώρα ψάχνω να βρω αν υπάρχει τρόπος επαναφοράς.
Ξέρει κανάς ψαγμένος χακεράς;

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Υπάρχει επιλογή οριστικής διαγραφής που αν δεν συνδεθείς για 14 μέρες διαγράφεται και δεν μπορείς να ξαναμπείς. Ψάξτο κάπου στις επιλογές λογαριασμού είναι.
Στην απενεργοποίηση και μετά από χρόνια να ξαναμπείς ενεργοποιείται ο λογαριασμός κανονικά.

Όμως εγώ διέγραψα πριν χρόνια τον λογαριασμό μου και τώρα ψάχνω να βρω αν υπάρχει τρόπος επαναφοράς.
Ξέρει κανάς ψαγμένος χακεράς;
Ευχαριστω φιλε. Τον ειχα χρονια το ψευτικο προφιλ και αποφασισα να τελιωνω μια για παντα με αυτο...ειχα σκεφτει να κανω μια τελευταια συνδεση και να σβησω τα παντα απο μεσα φιλους/φωτο και απλα να το απενεργοποιησω αλλα αφου λες οτι γινεται οριστικη διαγραφη θα το κανω ετσι.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
Ευχαριστω φιλε. Τον ειχα χρονια το ψευτικο προφιλ και αποφασισα να τελιωνω μια για παντα με αυτο...ειχα σκεφτει να κανω μια τελευταια συνδεση και να σβησω τα παντα απο μεσα φιλους/φωτο και απλα να το απενεργοποιησω αλλα αφου λες οτι γινεται οριστικη διαγραφη θα το κανω ετσι.
Δεν κάνει τίποτα. Η δική σου περίπτωση εύκολη είναι.
Να δω εγώ τι θα κάνω που τον διέγραψα και τώρα τον χρειάζομαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom