Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε εγω μονο τον μπολντη αναγνωριζω για γνωστη. οι αλλοι ειναι κρεμες για 2 με 15 μηνων
ε νταξει... εχουμε δρομο ακομη. :-
τυπε εγω μονο τον μπολντη αναγνωριζω για γνωστη. οι αλλοι ειναι κρεμες για 2 με 15 μηνων
λαθος κανεις μικρη εγω εχω βαλει 11 ψηφια.
ε νταξει... εχουμε δρομο ακομη. :-
Γνωστα αυτα,πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο αλλος για να την πατησει.Εγώ που είμαι άψαχτος ξέρω και μια άλλη μαλακία, που του στέλνεις ενα μειλ με μια ψεύτικη σελίδα του facebook και όταν βάζει όνομα και κωδικό και πατάει είσοδος τα στοιχεία στέλνονται σε εσένα με μειλ.
Εγώ που είμαι άψαχτος ξέρω και μια άλλη μαλακία, που του στέλνεις ενα μειλ με μια ψεύτικη σελίδα του facebook και όταν βάζει όνομα και κωδικό και πατάει είσοδος τα στοιχεία στέλνονται σε εσένα με μειλ.
Γνωστα αυτα,πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο αλλος για να την πατησει.
Εγώ που είμαι άψαχτος ξέρω και μια άλλη μαλακία, που του στέλνεις ενα μειλ με μια ψεύτικη σελίδα του facebook και όταν βάζει όνομα και κωδικό και πατάει είσοδος τα στοιχεία στέλνονται σε εσένα με μειλ.
δυσκολη η on the road?
σε μενα δεν δεχεται παραπανω.λαθος κανεις μικρη εγω εχω βαλει 11 ψηφια.
και εγω τυπετυπε εγω μονο τον μπολντη αναγνωριζω για γνωστη.
Allowed Client Type: WPA/WPA2 WPA2 Only WPA Only WEP Disabledσε μενα δεν δεχεται παραπανω.
Γνωστα αυτα,πρεπει να ειναι πολυ μαλακας ο αλλος για να την πατησει.
και εγω τυπε
το ενδεχομενο να εχουμε αλλο ρουτερ,αρα αλλες ρυθμισεις παιζει η μπα?Allowed Client Type: WPA/WPA2 WPA2 Only WPA Only WEP Disabled
Authentication: 802.1X Pre-shared Key
Pre-shared key type: Passphrase (8~63 characters) Hex (64 digits)
Pre-shared Key:
Γραφει οτι δεχεται απο 8 εως 63 χαρακτηρες.κατι κανεις λαθος.
Allowed Client Type: WPA/WPA2 WPA2 Only WPA Only WEP Disabled
Authentication: 802.1X Pre-shared Key
Pre-shared key type: Passphrase (8~63 characters) Hex (64 digits)
Pre-shared Key:
Γραφει οτι δεχεται απο 8 εως 63 χαρακτηρες.κατι κανεις λαθος.
τυπε με το phising τωρα δε μας τα ειπε καλα
το ενδεχομενο να εχουμε αλλο ρουτερ,αρα αλλες ρυθμισεις παιζει η μπα?
τελικα κι εμενα τα ιδια που λεει ο μαστερ λεει το ρουτερ μου( σορρυ μαστερ) να δω πως σκατα θα το αλλαξω τωρα.Θα πρεπει να ρωτησεις τον παροχο ή να ψαξεις το manual
του ρουτερ σου ηλεκτρονικα. Eχω ξαναπει πως το manual
μονο λεει την αληθεια
τελικα κι εμενα τα ιδια που λεει ο μαστερ λεει το ρουτερ μου( σορρυ μαστερ) να δω πως σκατα θα το αλλαξω τωρα.