You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερώτηση για NOVA
- Μέλος που άνοιξε το νήμα G.A.T.E.7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι θα βλεπειςεχω καμια βδομαδα που εβαλα nova στο σπιτι
ξερει κανεις αν με την ιδια συνδεση και αν βαλω και εκει πιατο θα μπορω να βλεπω και στο εξοχικο αν περνω μαζι μου τον αποδικωποιητη ?
ναι θα βλεπεις
θεωρητικα και εγω αυτο πιστευω ρε
με προβληματισε ενας φιλος ομως που μουπε οτι στις νεες συνδεσεις δεν γινετε και οτι η καθε καρτα παει και με τη διευθυνση που δηλωνεις στην αρχη
ρωταω για να μην κατσω και αγοραζω δευτερα πιατα κατσω και κανω εγκατασταση και μετα παρω απ τα 3 το μακρυτερο
antipa
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Στις νέες συνδέσεις που θα είναι Full HD η κάθε κάρτα θα κλειδώνει με τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή και δε θα μπορει να χρησιμοποιηθεί σε άλλον.
Αυτό ξέρω εγω.
Το κάτοπτρο δεν παίζει ρόλο, αρκει εκεί που θα πας να κουβαλάς μαζί αποκωδικοποιητή και κάρτα παρεα.
Αυτό ξέρω εγω.
Το κάτοπτρο δεν παίζει ρόλο, αρκει εκεί που θα πας να κουβαλάς μαζί αποκωδικοποιητή και κάρτα παρεα.
violi x.x.
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.225
κανα νεο για ''παντρεμενη'' καρτα εχουμε...?παρακαλω αν καποιος γνωριζει περι του τι ομιλω μονο σε π.μ.Ευχαριστω...
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω καμια βδομαδα που εβαλα nova στο σπιτι
ξερει κανεις αν με την ιδια συνδεση και αν βαλω και εκει πιατο θα μπορω να βλεπω και στο εξοχικο αν περνω μαζι μου τον αποδικωποιητη ?
παιρνεισ δευτερο αποκωδικοποιητη , καινουργιο πιατο... και πηγαινοφερνεις την καρτα... το κανω χρονια τωρα... μεχρι και στην αγγλια το ειχα κανει με διευθυνση συνδεσης το σπιτι μου στην αθηνα..
αρκει να ''παντρευεται'' η καρτα με 2 αποκωδικοποιητες..ασε που δεν χρειαζονται 2!!ενα πιατο ,μια εγκατασταση κι απλα μεταφερεςι τον δεκτη!!!παιρνεισ δευτερο αποκωδικοποιητη , καινουργιο πιατο... και πηγαινοφερνεις την καρτα... το κανω χρονια τωρα... μεχρι και στην αγγλια το ειχα κανει με διευθυνση συνδεσης το σπιτι μου στην αθηνα..
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω μια φορα προβλημα δεν ειχα.... εγω εδωσα ενα 50αρικο και πηρα ενα δευτερο για να μην τον κουβαλαω... σαφωςς και μπορεις να πηγαινοφερνεις το δεκτη...αρκει να ''παντρευεται'' η καρτα με 2 αποκωδικοποιητες..ασε που δεν χρειαζονται 2!!ενα πιατο ,μια εγκατασταση κι απλα μεταφερεςι τον δεκτη!!!
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλα , εγω εχω παλια καρτα ειναι η αληθεια....παλιοτερα δεν υπηρχε προβλημα.πλεον οι καρτες παιζουν μονο σε συγκεκριμενους δεκτες!!!
Κάθε καινούργιος συνδρομητής παίρνει κάρτα παντρεμένη με δέκτη υποχρεωτικά, όπου σημαίνει ότι δεν δουλεύει η κάρτα σε άλλο δέκτη.
Αν θες να βλέπεις και στο εξοχικό τότε θα πάρεις ένα ταψί όπου θα βλέπει τον hotbirht 13' East και θα τον συνδέσεις εκεί τις μέρες που θές.
Αν θες να βλέπεις και στο εξοχικό τότε θα πάρεις ένα ταψί όπου θα βλέπει τον hotbirht 13' East και θα τον συνδέσεις εκεί τις μέρες που θές.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε σεις μην το κουραζετε...η απαντηση στην ερωτηση που εκανε το παλληκαρι ειναι ΝΑΙ....
τελος..τα αλλα εινια κουλτουρα..εκανα κανω θα κανω μπορει...
εχει συγκεκριμενη ερωτηση πηρε συγκεκριμενη απαντηση ΤΕΛΟΣ...
τελος..τα αλλα εινια κουλτουρα..εκανα κανω θα κανω μπορει...
εχει συγκεκριμενη ερωτηση πηρε συγκεκριμενη απαντηση ΤΕΛΟΣ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 215
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις