You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ερώτηση για έμπειρους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MBOY
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αντε και πρωταθλητης στην μαλακια τυπε. Ας τα στουντιο δεν κανουν για σενα. Εσυ εχεις σκοπό μπροστά σου!!!!!!hahaahha αναλογα καποιες μερες 3 μπορει και 5 μερες καμμια οποτε με πιασει η μαλακια που λενε
εχω 2 μερες το εχεσα το θεμα παντος.
πασο σαυτο η μεγαλυτερη ευλογια που υπαρχει,αμα φυγει το υγρο ουτε να την βλεπεις δεν μπορειςνα φευγουν οι γυναικες αφου τις γαμησεις ?
ευλογια θεου ;)
βεβαια εννουσα οτι βιαζονται να τελειωσεις
δηλαδη?Αντε και πρωταθλητης στην μαλακια τυπε. Ας τα στουντιο δεν κανουν για σενα. Εσυ εχεις σκοπό μπροστά σου!!!!!!
φιλτατε εχει δυναμεις (και καυλες) που εμεις οι γεροι δεν εχουμεΑντε και πρωταθλητης στην μαλακια τυπε. Ας τα στουντιο δεν κανουν για σενα. Εσυ εχεις σκοπό μπροστά σου!!!!!!
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
ετσι!πασο σαυτο η μεγαλυτερη ευλογια που υπαρχει,αμα φυγει το υγρο ουτε να την βλεπεις δεν μπορεις
βεβαια εννουσα οτι βιαζονται να τελειωσεις
φιλε πολλες φορες, βιαζομαι εγω να φυγω ακομα και με πουτανες
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ειδες αγαπητε χαραμίζονται να γαμανε.φιλτατε εχει δυναμεις (και καυλες) που εμεις οι γεροι δεν εχουμε
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Φαντασου τον ευατο σου οταν θα σηκώνεις το κυπελλο της μαλακιας. Ποσο περήφανους θα μας κανεις!!!!!!!δηλαδη?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Και στο ματι να μείνεις. ;) ;)εχω βαλει την καντυ στο ματι παντος....τρομερη φαινετε.
εχω βαλει την καντυ στο ματι παντος....τρομερη φαινετε.
αγορι μου εισαι μεγαλο ντρομπονι
εγω μολις τελειωσω θελω ως δια μαγειας να βρεθω σπιτι μου σε κλασματα δευτετσι!
φιλε πολλες φορες, βιαζομαι εγω να φυγω ακομα και με πουτανες
πεστο ψεματα φταινε και οι ελλεηνιδες ομωςΕιδες αγαπητε χαραμίζονται να γαμανε.
Και στο ματι να μείνεις. ;) ;)
αντιφαση δηλ?πρεπει να ειναι τερμα τρομπαριφας για να ειναι φοιτητης ωραιος οπως λεει και βγαζει ευκολα γκομενα αλλα να ψαχνεται και να κωλωνει ταυτοχρονα να παει σε ποτανο
αντιφαση δηλ?
φιδεμπορας ρε φιλε
αμα εισαι ωραιος οπως λεει πας και παιζεις μπαλα με μουνακια και αποκτας εμπειριες...στην αρχη μπαζωνεις λιγο αμα λαχει να ουμ..τωρα τουτος ο μπαγλαμας δεν ξερει τι θελει....
φοβαται τον ελλεηνιδισμο μαλλον φιλεφιδεμπορας ρε φιλε
αμα εισαι ωραιος οπως λεει πας και παιζεις μπαλα με μουνακια και αποκτας εμπειριες...στην αρχη μπαζωνεις λιγο αμα λαχει να ουμ..τωρα τουτος ο μπαγλαμας δεν ξερει τι θελει....
αφου ειπε οτι δεν θελει τα κους κους με τις εκαστοτε φιλες της κ το πρηξιμο.
οχι αλλα σε μπουρδελα καργαδηλαδη παιδια της ηλικιας μου δεν εχετε πετυχει σε studios?
δηλαδη παιδια της ηλικιας μου δεν εχετε πετυχει σε studios?
πανε ρε φιλε δεν λεμε το αντιθετο αλλα αφου μπορεις να βγαλεις γκομενα κανε αυτο..αν εισαι απ την αρχη ψιλοξεκαθαρος θα βρεις αρκετα πουτανακια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις