Νέα

Σεζόν σε νησί: γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gazGshore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Melnoname(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2020
Like
1
Πόντοι
0
Εξαρτάται. Σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι. Η ποιοτητα των τουριστών εκεί δεν είναι και ότι καλυτερο και συνήθως έτσι όπως έρχονται ( σε group ή μεγάλες παρεες) έτσι μένουν και κατά την διάρκεια των διακοπων

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Φέτος εγώ παιδιά φεύγω για σεζον στο Λαγανά της Ζακύνθου λόγο τις δουλειάς μου είμαι πάντα απογευματινος και βραδυνος έχω ακούσει ότι γίνεται της μουρλης ώρες ώρες εκεί παιδιά ξέρει κανείς τίποτα η ακόμα καλύτερα έχει πάει κανείς ?
Είναι ίδια φάση με Αγία Νάπα Κύπρου, Φαληρακι Ροδου κλπ όπου ανήλικοι τουρίστες πάνε να μαλακιστουν.
Τον νου σου γιατί παίζουν τρελοί καβγάδες.
Φρόντισε να κάνεις καλές παρέες για να βγει η σεζόν.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Φέτος εγώ παιδιά φεύγω για σεζον στο Λαγανά της Ζακύνθου λόγο τις δουλειάς μου είμαι πάντα απογευματινος και βραδυνος έχω ακούσει ότι γίνεται της μουρλης ώρες ώρες εκεί παιδιά ξέρει κανείς τίποτα η ακόμα καλύτερα έχει πάει κανείς ?
Αν έχεις τα κουράγια να ασχοληθείς κάτι θα παιχτεί.Γιατι συνήθως στη σεζόν φεύγεις κομμάτια

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.833
Πόντοι
19.795
Αυτό που αναφέρει στην τελευταία παραγραφο ο κ. Καλωδιομένος, είναι και το πιο σημαντικό.

Δηλαδή, αν έχεις τον τρόπο να ρίχνεις γκόμενες εδώ, στο νησί , απλώς αυξάνονται οι στόχοι και άρα οι πιθανότητες.

Αν δεν έχεις τον τρόπο, μην περιμένεις και πολλά.
Αν ειναι 24 οπως λεει και λιγο εμφανισημος, και δουλευει σε ποστο που ερχεται σε επαφη με πελατες, κωλογριες 55 και ανω θα τον κωλοχεριαζουν συνεχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom