Νέα

Σεζόν σε νησί: γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gazGshore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
μαγκες σεβαστες ολες οι αποψεις και το 7/7 σιγουρα μια κουραση την βγαζει αλλα απλα πληροφοριακα να ξερετε οτι σε μεγαλα ξενοδοχεια οι ωρες ειναι στανταρ οταν το εστιατοριο ειναι ανοικτο πχ 6-9 ε εσυ θα κατσεις και μεχρι τις 10 για το μαζεμα μην τα μπερδευετε με ταβερνες κλπ που καθεσαι οσο σ πει το αφεντικο γτ ειναι ανοικτο 15ωρες
Φιλε μου σου ευχομαι να καταφερεις να συνδυασεις διασκεδαση με εργασια και να ειναι ενα καλο καλοκαιρι απο ολες τις αποψεις. Θα ηθελα να σου συστησω να προσεχεις διοτι καποιες Αγγλιδες κανουν (εκαναν τουλαχιστον ) ασφαλεια βιασμου και κατηγγειλαν μετα τον εραστη τους ως βιαστη. Πως μπορεις να προστατευτεις ? Θα μας πουν οι φιλοι εδω μεσα καλες ιδεες σιγουρα.
το εχω στο νου μου αυτο αν και το θεωρω λιγο ακραιο...σιγουρα παντως αν με καποια δεν γνωριστεις και απλατυχει να φασωθεις ενα βραδυ καλο ειναι να μην δωσεις ινστα,κινητο κλπ γτ ποτε δεν ξες

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καλησπερα στην παρεα!Ειμαι 24 και φετος αποφασισα και εκλεισα να παω για δουλεια σεζον στην κω,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για την συμφωνια μιας και δεν ειναι αυτο που με νοιαζει αλλα ξερω οτι θα δουλεω οντως 8-9ωρες(σπαστα) μιας και ειναι ξενοδοχειο με συγκεκριμενα ωραρια και εχω εναν φιλο που δουλευε εκει απτα 18 ο οποιος φετος δεν παει και με εστειλε
Αυτο που θελω να ρωτησω μιας και ειμαι ψιλοαβγαλτος,κανα 2γκομενες εχω γαμισει και αυτες σε σχεση οταν ειμασταν,πως ειναι η φαση σε νησι?εχει δουλεψει κανεις σας?
Να πω την αληθεια θελω οσο τιποτα να χωνομαι σε τουριστριες αλλα βγαινει η φαση η ειναι μπαρουφες αυτα που λεγαν οι παλιοι?βρισκεις ωραια παρεακια εκει που δουλευεις η ψιλομαλακιες

Γενικα στην πολη δεν την παλευω αλλο και θελω να αλλαξω καταστασεις αλλα να μην λεω μαλακιες το ερωτικο κομματι το χω ψηλα γιατι του πουστη ποτε θα ξανακατσω σε νησι 3-4μηνες
Ο ίδιος δεν έχω εμπειρία, αλλά θα σου διηγηθώ τι μου είπε κολλητός (η γνώμη του οποίου είναι μπετό) ο οποίος έχει πάει Κρήτη πολλά χρόνια, τα μισά σαν τουρίστας, τα μισά εργαζόμενος σε Ξενοδοχεία / Ταβέρνες. Ο ίδιος άνθρωπος, όταν εργάζεται κάπου, έχει δεκαπλάσιες πιθανότητες να πηδήξει Τουρίστριες από ότι αν έχει πάει στο ίδιο μέρος σαν Τουρίστας. Οι λόγοι είναι και από τη μεριά της γκόμενας, και από τη μεριά τη δικιά σου.
1ον. Η γκόμενα σε γνωρίζει, είσαι το άτομο που δουλεύει στο τάδε μαγαζί, όχι μια φάτσα στο πλήθος.
2ον. Η γκόμενα έχει σιγουριά πως δεν θα τη δείρεις / βιάσεις, αφού ξέρει που μπορεί να σε βρει, νιώθει πιο άνετα να βγει ραντεβού μαζί σου
3ον. Όταν κυκλοφοράς 8 ώρες στο ίδιο μέρος, το νιώθεις δικός σου και κινείσαι με αυτοπεποίθηση, κάτι που οι γκόμενες το μυρίζονται από μακριά
4ον. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να πλησιάσεις οποιαδήποτε πελάτισσα, ΤΑΧΑ για να την εξυπηρετήσεις. Αν νιώσεις ψύχρα, αποχωρείς έχοντας κρατήσει τον εγωισμό σου αλώβητο. Αν σου χαμογελάσει σε κοπλιμέντα κλπ, την ξαναπλησιάζεις πάλι ΤΑΧΑ για να δεις αν όλα πάνε καλά, αν θέλει κάτι άλλο κλπ. Ενώ σαν πελάτης στο ίδιο μαγαζί, είναι πολύ πιο δύσκολο να πας στην άλλη άκρη του μαγαζιού και να μιλήσεις σε μια κοπέλα που είναι με τις φίλες της. Διακινδυνεύεις άσχημη χυλόπιτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ζωή δεν υπογράφει Συμβόλαια, ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Φιλε μου σου ευχομαι να καταφερεις να συνδυασεις διασκεδαση με εργασια και να ειναι ενα καλο καλοκαιρι απο ολες τις αποψεις. Θα ηθελα να σου συστησω να προσεχεις διοτι καποιες Αγγλιδες κανουν (εκαναν τουλαχιστον ) ασφαλεια βιασμου και κατηγγειλαν μετα τον εραστη τους ως βιαστη. Πως μπορεις να προστατευτεις ? Θα μας πουν οι φιλοι εδω μεσα καλες ιδεες σιγουρα.
παλιά ήταν αυτό. Όταν αποδείχτηκε σε δικαστήρια ότι γινόταν εκ του πονηρού για εξαπάτηση τότε το κατήργησαν οι ασφαλιστικές σαν παροχή.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Καλησπερα στην παρεα!Ειμαι 24 και φετος αποφασισα και εκλεισα να παω για δουλεια σεζον στην κω,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για την συμφωνια μιας και δεν ειναι αυτο που με νοιαζει αλλα ξερω οτι θα δουλεω οντως 8-9ωρες(σπαστα) μιας και ειναι ξενοδοχειο με συγκεκριμενα ωραρια και εχω εναν φιλο που δουλευε εκει απτα 18 ο οποιος φετος δεν παει και με εστειλε
Αυτο που θελω να ρωτησω μιας και ειμαι ψιλοαβγαλτος,κανα 2γκομενες εχω γαμισει και αυτες σε σχεση οταν ειμασταν,πως ειναι η φαση σε νησι?εχει δουλεψει κανεις σας?
Να πω την αληθεια θελω οσο τιποτα να χωνομαι σε τουριστριες αλλα βγαινει η φαση η ειναι μπαρουφες αυτα που λεγαν οι παλιοι?βρισκεις ωραια παρεακια εκει που δουλευεις η ψιλομαλακιες

Γενικα στην πολη δεν την παλευω αλλο και θελω να αλλαξω καταστασεις αλλα να μην λεω μαλακιες το ερωτικο κομματι το χω ψηλα γιατι του πουστη ποτε θα ξανακατσω σε νησι 3-4μηνες

1. Καλό θα είναι να μην τα φτιάξεις με Ελληνίδα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου. Γιατί αν κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας για οποιοδήποτε λόγο, θα έχεις πρόβλημα στην δουλειά. Και δεν εννοώ απλά να τρακάρεις μόνιμα πάνω της καθημερινά.
Κυρίως εννοώ ότι υπάρχει μια πολιτική στα ξενοδοχεία, να μην βλέπουν με καλό μάτι τις σχέσεις μεταξύ του προσωπικού. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι μεγάλη ιστορία.

2. Αν πας για σερβιτόρος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις μαθήτριες εκπαιδευομενες (συνήθως από Λιθουανία και Πολωνία ειδικά σε Ρόδο-Κω). 20 χρονες, με αυξημένες καβλες. Στο χέρι σου είναι να φερθείς έξυπνα, μακριά από περίεργα μάτια, να τη φέρεις τη φάση στα μέτρα σου(παραλία ή δωμάτιο δικό σου).
Πρόσεχε μην πας στο δικο ΤΟΥΣ δωμάτιο. Συνήθως στα δωμάτια τους δίπλα μένουν και άνθρωποι του ξενοδοχείου καλοθελητες οι οποίοι πάντα τσεκαρουν αν οι μαθήτριες είναι οκ σε όλα(καταλαβαινομαστε νομίζω) κατά την διάρκεια του 3μηνου μαθητείας τους. Μη σε δώσουν στο ξενοδοχείο, μαλακια.

3. Αμάξι παίζει; Αν ναι είσαι άρχοντας του εαυτού σου. Έξτρα κρεβάτι μακριά από όλους.

4. Πρόσεχε τι κάνεις με πελάτισσες του ξενοδοχείου.
Ειδικά με πιτσιρίκες οι οποίες παίζει να έχουν γονείς μαζί. Αν δεν γουστάρουν θα σε δώσουν στην reception κατευθείαν.
Να θυμάσαι ότι καλό το γαμησι αλλά πάνω απ' όλα πας για λεφτά για να έχεις τον χειμώνα.
Αν παίξεις μπάλα εκτός ξενοδοχείου θα είναι καλύτερα.

Καλή τύχη και αν πας Καρδάμαινα, μη μασάς. Στο peak της σαιζόν θα γίνεται πόλεμος. Ατσαλωσου και αυτή είναι μια εμπειρία που θα σε βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Που ξέρεις μπορεί και να γουστάρεις τόσο που να γίνεις δικός μας :)

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
1. Καλό θα είναι να μην τα φτιάξεις με Ελληνίδα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου. Γιατί αν κάτι δεν πάει καλά μεταξύ σας για οποιοδήποτε λόγο, θα έχεις πρόβλημα στην δουλειά. Και δεν εννοώ απλά να τρακάρεις μόνιμα πάνω της καθημερινά.
Κυρίως εννοώ ότι υπάρχει μια πολιτική στα ξενοδοχεία, να μην βλέπουν με καλό μάτι τις σχέσεις μεταξύ του προσωπικού. Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι μεγάλη ιστορία.

2. Αν πας για σερβιτόρος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις μαθήτριες εκπαιδευομενες (συνήθως από Λιθουανία και Πολωνία ειδικά σε Ρόδο-Κω). 20 χρονες, με αυξημένες καβλες. Στο χέρι σου είναι να φερθείς έξυπνα, μακριά από περίεργα μάτια, να τη φέρεις τη φάση στα μέτρα σου(παραλία ή δωμάτιο δικό σου).
Πρόσεχε μην πας στο δικο ΤΟΥΣ δωμάτιο. Συνήθως στα δωμάτια τους δίπλα μένουν και άνθρωποι του ξενοδοχείου καλοθελητες οι οποίοι πάντα τσεκαρουν αν οι μαθήτριες είναι οκ σε όλα(καταλαβαινομαστε νομίζω) κατά την διάρκεια του 3μηνου μαθητείας τους. Μη σε δώσουν στο ξενοδοχείο, μαλακια.

3. Αμάξι παίζει; Αν ναι είσαι άρχοντας του εαυτού σου. Έξτρα κρεβάτι μακριά από όλους.

4. Πρόσεχε τι κάνεις με πελάτισσες του ξενοδοχείου.
Ειδικά με πιτσιρίκες οι οποίες παίζει να έχουν γονείς μαζί. Αν δεν γουστάρουν θα σε δώσουν στην reception κατευθείαν.
Να θυμάσαι ότι καλό το γαμησι αλλά πάνω απ' όλα πας για λεφτά για να έχεις τον χειμώνα.
Αν παίξεις μπάλα εκτός ξενοδοχείου θα είναι καλύτερα.

Καλή τύχη και αν πας Καρδάμαινα, μη μασάς. Στο peak της σαιζόν θα γίνεται πόλεμος. Ατσαλωσου και αυτή είναι μια εμπειρία που θα σε βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Που ξέρεις μπορεί και να γουστάρεις τόσο που να γίνεις δικός μας :)
ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλαρακι ωραια αναλυση
μιας και σε κοβω να χεις παει βραδακι τι παιζει στα κλαμπακια?εχει σκηνικα η γενικα ηρεμα πραγματα?
γενικα τα αγγλικα μου ειναι καλα και σκεφτομαι να χωνομαι κυριως σε ξενες,δεν το χω καν στο μυαλο μου για ελληνιδες ειδικα μεστη δουλεια με τα κουτσομπολια π θα πεφτουν κ ολα αυτα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
μιας και σε κοβω να χεις παει βραδακι τι παιζει στα κλαμπακια?εχει σκηνικα η γενικα ηρεμα πραγματα?
γενικα τα αγγλικα μου ειναι καλα και σκεφτομαι να χωνομαι κυριως σε ξενες,δεν το χω καν στο μυαλο μου για ελληνιδες ειδικα μεστη δουλεια με τα κουτσομπολια π θα πεφτουν κ ολα αυτα
Δεν έχω δουλέψει Κω φίλε. Ότι ξέρω είναι από συναδέλφους. Λογικά δεν έχει μεγάλες διαφορές με Ρόδο. Θα δεις σε κλαμπακια 2-3 Αγγλίδες παρεακια να ψάχνονται να περάσουν καλά και να πίνουν όλο το μπάρ. Αν σ' αρέσει αυτό οκ. Προσωπικά δεν γουστάρω.

Υγ. Καμία σημασία δεν έχει το ποσό καλά είναι τα αγγλικά σου. Τα βασικά θες. Δεν θα αναλύσετε Ντοστογιέφσκι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εννοείται και ξένες, αλλά μην είσαι αρνητικός για τις εργαζόμενες.
Είναι ξεχωριστή κατηγορία και δεν εντάσσονται στη γενική κατηγορία ελληνίδες, είναι σε μεγάλο βαθμό όμορφα καβλάκια και σεξουαλικά διαθέσιμα.
Με κλειστά μάτια τις εποχιακές του νησιού, με προσοχή αυτές του ξενοδοχείου σου να είσαι ξεκάθαρος σεξάκι μόνο μην σου κάνουν πρόβλημα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Αμα κανείς είναι είναι πιτσιρικάς, ήτοι 18 με 25 είναι φοβερή επιλογή η σεζόν. Και δουλειά και χαρά και γνωριμίες! Συστήνω ανεπιφύλακτα!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Στην πόλη της Κω έχει ένα στενό που είναι όλα τα μπαράκια.Εκεί μαζεύονται όλοι και όλες.Γενικά κυκλοφορούν όλες οι φυλές εκεί,Σκανδιναβές,Ολλανδές,Αγγλίδες,Ιταλίδες,αλλά ταυτόχρονα και πολλή ψωλαρία.Βέβαια όλα αυτά σε εποχή προ κοβιντ,τώρα δεν ξέρω αν θα'ναι το ίδιο.

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
σωστοι μαγκες μου,γενικα πιστευω οτι κ αλλα ατομα θα ειναι σε ιδια φαση με μενα οποτε παιζει να κανω κ κανα 2 καλα φιλαρακια να παιζουμε μαζι με τις γκομενες....παντως μπορει να μην εχει τον ιδιο κοσμο με αλλες χρονιες αλλα ο κοσμος εχει φρικαρει παγκοσμια με τα λοκνταουν που πιστευω οτι θα ερθουν πεινασμενες οι τουριστριες...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
σωστοι μαγκες μου,γενικα πιστευω οτι κ αλλα ατομα θα ειναι σε ιδια φαση με μενα οποτε παιζει να κανω κ κανα 2 καλα φιλαρακια να παιζουμε μαζι με τις γκομενες....παντως μπορει να μην εχει τον ιδιο κοσμο με αλλες χρονιες αλλα ο κοσμος εχει φρικαρει παγκοσμια με τα λοκνταουν που πιστευω οτι θα ερθουν πεινασμενες οι τουριστριες...
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα έχει και πολλή δουλειά. Θα παίζουν πολλές υπερωρίες, θα κόβονται ρεπό. Θα κουραστεις μη λέμε μαλακίες. Ενδεχομένως να είσαι και τόσο πτώμα που το μόνο που θα θέλεις, είναι να γυρίζεις να κάνεις ένα ντουζ και να ξεραθείς.
Καλό είναι αυτό βέβαια. Πρέπει να δουλέψουμε φέτος φιλαράκο. Δύσκολα τα πράγματα.
Δούλεψε το καλοκαίρι και ας γαμησεις και χειμώνα, δεν έγινε τίποτα:2funny:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
οποτε παιζει να κανω κ κανα 2 καλα φιλαρακια να παιζουμε μαζι με τις γκομενες....
Συμβουλή ενός 43αρη σε ένα νεώτερο όπως άνδρα χωρίς σπουδαία εμπειρία στην ζωή όπως είναι φυσιολογικό. Για να μην έχεις ούτε τους προσδοκίες ούτε τα ερωτήματα (γιατί?) που είχα είχα εγώ στα 20 + μου.

Στο κυνήγι του θηλυκού θα είσαι όλη σου την ζωή μόνος σου. Θα πρέπει να ξεχωρίσεις μέσα στην ζούγκλα του ανταγωνισμού. Είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις μια γυναίκα σε περιβάλλον που δεν υπάρχει πολύς κόσμος οπότε δεν την διεκδικούν άλλα αρσενικά. Ουδείς φίλος θα σε βοηθήσει να πηδήξεις ή να γνωρίσεις γυναίκα. Γυναίκα αντίθετα ίσως σου πασάρει κάποια για γνωριμία αλλά θα υπάρχει ένας σκοπός (γάμος? άσχημη που δεν μπορεί να βρει γκόμενο?) τον οποίο δεν θα στον έχει αποκαλύψει.
Οι άνδρες είναι μοναχοφάϊδες από την φύση τους.

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
Συμβουλή ενός 43αρη σε ένα νεώτερο όπως άνδρα χωρίς σπουδαία εμπειρία στην ζωή όπως είναι φυσιολογικό. Για να μην έχεις ούτε τους προσδοκίες ούτε τα ερωτήματα (γιατί?) που είχα είχα εγώ στα 20 + μου.

Στο κυνήγι του θηλυκού θα είσαι όλη σου την ζωή μόνος σου. Θα πρέπει να ξεχωρίσεις μέσα στην ζούγκλα του ανταγωνισμού. Είναι πιο εύκολο να πλησιάσεις μια γυναίκα σε περιβάλλον που δεν υπάρχει πολύς κόσμος οπότε δεν την διεκδικούν άλλα αρσενικά. Ουδείς φίλος θα σε βοηθήσει να πηδήξεις ή να γνωρίσεις γυναίκα. Γυναίκα αντίθετα ίσως σου πασάρει κάποια για γνωριμία αλλά θα υπάρχει ένας σκοπός (γάμος? άσχημη που δεν μπορεί να βρει γκόμενο?) τον οποίο δεν θα στον έχει αποκαλύψει.
Οι άνδρες είναι μοναχοφάϊδες από την φύση τους.
το εννοω με την εννοια στο να βγαινεις πχ βραδυ σε ενα μπαρακι...γενικα μονος αν βγω περα οτι θα ναι ψηλοαβολο βραδυ παιζει να φαω κ πορτα...προφανως και στο παιχνιδι με τις γυναικες μονος κανεις οτι κανεις

pipikos28

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Παλικαρε ειμαι 30 χρονων και απο την εμπειρια μου σαν τουριστας στα μαγευτικα νησια της ελλαδος.Ενα πραγμα θα σου πω οτι οι τουριστριες πανε σε ενα νησι για τους ιδιους (σχεδον) λογους που πας και εσυ να περασουν ωραια απλως αλλε το εκφραζουν με εναν τροπο ποιο εντονο και αλλες με εναν τροπο λιγοτερο εντονο.Τωρα στο χερι σου ειναι σε ποιον θες να πας.Καλη δουλεια και καλα γλεντια..

Υ.Γ.Μιλατε για να γαματε οπως ειχε πει και ενας παλιος σοφος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Παλικαρε ειμαι 30 χρονων και απο την εμπειρια μου σαν τουριστας στα μαγευτικα νησια της ελλαδος.Ενα πραγμα θα σου πω οτι οι τουριστριες πανε σε ενα νησι για τους ιδιους (σχεδον) λογους που πας και εσυ να περασουν ωραια απλως αλλε το εκφραζουν με εναν τροπο ποιο εντονο και αλλες με εναν τροπο λιγοτερο εντονο.Τωρα στο χερι σου ειναι σε ποιον θες να πας.Καλη δουλεια και καλα γλεντια..

Υ.Γ.Μιλατε για να γαματε οπως ειχε πει και ενας παλιος σοφος.

Το 'να περάσω ωραία' του άντρα στο νησί είναι 'αν γαμήσω'.Αλλιώς δεν θα θυμάται τίποτα.Θα λέει απλά ότι πήγα κάποτε κι εκεί.

Ενώ αν σου κάτσει κανα γαμήσι ή έστω και φάσωμα με τουρίστρια,θα το θυμάσαι μια ζωή.

Η γυναίκα και να μην γαμηθεί πάλι θα σου πει ότι πέρασε καλά.

pipikos28

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
10
Πόντοι
0
Εγω απαντησα σχετικα με το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος.Τωρα εννοειται οτι δεν ειναι μονο το γαμησει σε ενα νησι για να περασεις ωραια ειναι η ολη κατασταση οτι πας με φιλους για να κρεπαλιασεις η να ξεχαστεις απο την βαρια καθημερινοτητα ειτε πας με την κοπελα σου για να το ζησεις σε εντελως διαφορετικους ρυθμους απο αυτους που λεγαμε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγω απαντησα σχετικα με το θεμα που ανοιξε ο ανθρωπος.Τωρα εννοειται οτι δεν ειναι μονο το γαμησει σε ενα νησι για να περασεις ωραια ειναι η ολη κατασταση οτι πας με φιλους για να κρεπαλιασεις η να ξεχαστεις απο την βαρια καθημερινοτητα ειτε πας με την κοπελα σου για να το ζησεις σε εντελως διαφορετικους ρυθμους απο αυτους που λεγαμε.

Άσχετα με το θέμα,μόνο σε δυο περιπτώσεις περνάς καλά σε διακοπές,αν σου κάτσει καμια τουρίστρια ή πας με γκόμενα φουλ ερωτευμένος

Οτιδήποτε άλλο όπως κρεπάλιασμα με την ψωλαροπαρέα σου,σε λίγο καιρό ούτε θα το θυμάσαι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Στην πόλη της Κω έχει ένα στενό που είναι όλα τα μπαράκια.Εκεί μαζεύονται όλοι και όλες.Γενικά κυκλοφορούν όλες οι φυλές εκεί,Σκανδιναβές,Ολλανδές,Αγγλίδες,Ιταλίδες,αλλά ταυτόχρονα και πολλή ψωλαρία.Βέβαια όλα αυτά σε εποχή προ κοβιντ,τώρα δεν ξέρω αν θα'ναι το ίδιο.
Μπα. Τελειώσανε αυτά πλέον. Ειδικά για εφέτος δεν βλέπω να γίνεται παντζουρλισμός σε κανένα νησί με εξαίρεση Μύκονο και Σαντορίνη. όλα τα άλλα, κυρίως δουλευουν με μεγάλα γραφεία τα οποία δεν ξέρω κατά πόσο θα φέρουν νεαρούς τουρίστες. Για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον δεν θα είναι εμβολιασμένοι και τα πρωτόκολα με τις PCR θα είναι πολύ κουραστικά για τους τουρίστες της μιας σαλάτας και του ξενοδοχειακού τουρισμού και δεύτερον, υπάρχουν στις βόρειες χώρες, και ειδικά στην Γερμανία πάρα πολλοί αντιεμβολιαστές... Άσε που στις νεαρές ηλικίες και εκεί δεν έχει φτάσει ακόμα το εμβόλιο.

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
pumparw ξανα το θεμα μιας και οι μερες πλησιαζουν....

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Φέτος εγώ παιδιά φεύγω για σεζον στο Λαγανά της Ζακύνθου λόγο τις δουλειάς μου είμαι πάντα απογευματινος και βραδυνος έχω ακούσει ότι γίνεται της μουρλης ώρες ώρες εκεί παιδιά ξέρει κανείς τίποτα η ακόμα καλύτερα έχει πάει κανείς ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom