Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
διαφωνώ και σε αυτό φίλε. Εκτός και το ζητήσει ρητά το αφεντικό του (και στάνταρ το λένε εξαρχής αυτό αν είναι) εννοείται εκμεταλλεύεται και τον χρόνο της δουλειάς να μαζέψει τηλεφωνάκια και instagram watsapp κλπ για μετά.Γυναίκες προφανώς και θα έχει, ευκαιρίες θα έχεις, όπως υπάρχουν σε όλα τα νησιά. Το θέμα είναι ότι από όσα γράφεις δεν έχεις ιδιαίτερη εμπειρία από φλερτ και γκόμενες.
Δεν ξέρω τι θέση θα έχεις στο ξενοδοχείο, πάντως ό,τι και να κάνεις κρατήσου μακριά από τις πελάτισσες του ξενοδοχείου και τις κόρες αυτών.
Ψάξου έξω να βρεις.
Φυσικά με ωραίο τρόπο χωρίς να μαλακίες που μπορεί να εκθέσουν τον ίδιο ή την επιχείρησηη έτσι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φίλε μου από τον τρόπο που μιλάς και αφού είσαι και εμφανίσημος θα γαμήσεις σαν τρελός δεν έχω αμφιβολία!ναι μιας και ημουν σε 2μεγαλες σχεσεις δεν εχω παιξει και πολυ μπαλα ποσο μαλλον να παιξω σε κλαμπς χωρους διασκεδασης κλπ γι αυτο υπαρχει ενα αγχος μια αμφιβολια...,παρ΄ολα αυτα εμφανισιακα(αν και ο καθενας εχει το ψωνιο του) ειμαι καλος θεωρω μιας και στη σχολη οσο ημουν σε σχεση ειχα τα φλερτ μου απο γκομενες... το ιδιο και στο σχολειο παλιοτερα