Νέα

Σεζόν σε νησί: γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gazGshore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Γυναίκες προφανώς και θα έχει, ευκαιρίες θα έχεις, όπως υπάρχουν σε όλα τα νησιά. Το θέμα είναι ότι από όσα γράφεις δεν έχεις ιδιαίτερη εμπειρία από φλερτ και γκόμενες.

Δεν ξέρω τι θέση θα έχεις στο ξενοδοχείο, πάντως ό,τι και να κάνεις κρατήσου μακριά από τις πελάτισσες του ξενοδοχείου και τις κόρες αυτών.
Ψάξου έξω να βρεις.
διαφωνώ και σε αυτό φίλε. Εκτός και το ζητήσει ρητά το αφεντικό του (και στάνταρ το λένε εξαρχής αυτό αν είναι) εννοείται εκμεταλλεύεται και τον χρόνο της δουλειάς να μαζέψει τηλεφωνάκια και instagram watsapp κλπ για μετά.
Φυσικά με ωραίο τρόπο χωρίς να μαλακίες που μπορεί να εκθέσουν τον ίδιο ή την επιχείρησηη έτσι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι μιας και ημουν σε 2μεγαλες σχεσεις δεν εχω παιξει και πολυ μπαλα ποσο μαλλον να παιξω σε κλαμπς χωρους διασκεδασης κλπ γι αυτο υπαρχει ενα αγχος μια αμφιβολια...,παρ΄ολα αυτα εμφανισιακα(αν και ο καθενας εχει το ψωνιο του) ειμαι καλος θεωρω μιας και στη σχολη οσο ημουν σε σχεση ειχα τα φλερτ μου απο γκομενες... το ιδιο και στο σχολειο παλιοτερα
φίλε μου από τον τρόπο που μιλάς και αφού είσαι και εμφανίσημος θα γαμήσεις σαν τρελός δεν έχω αμφιβολία!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
να με συγχωρείς αλλά να γαμήσεις 5 σε μια σεζόν δηλαδή μια το μήνα θεωρείται αποτυχία.
ούτε γαύδο τέτοια νούμερα.
σε συγχωρω, οντως θεωρω τον εαυτο μου αποτυχημενο στα γκομενικα, αλλοι οντως κανανε καλυτερα σκοραρισματα στην δουλεια εκεινη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
σε τουριστικα λεωφορεια, καλοκαιρι χαλκιδικη, 7 μερες την εβδομαδα και η μια διπλοβαρδια, εχασα και τα περιττα κιλα εκεινο το καλοκαιρι να ανεβοκατεβαινω στο λεωφορειο και να φορτωνω ξεφορτωνω τα μπαγκαζια
Σε συνεχή τριβή με τον κόσμο λοιπόν, και σχετικά "όχι και τόσο βαριά" απασχόληση για σεζόν.

Για σκεφτείτε αυτούς που είναι κλεισμένοι στις κουζίνες, ή επιφορτισμένοι με την συντήρηση των δομών.

OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0
διαφωνώ και σε αυτό φίλε. Εκτός και το ζητήσει ρητά το αφεντικό του (και στάνταρ το λένε εξαρχής αυτό αν είναι) εννοείται εκμεταλλεύεται και τον χρόνο της δουλειάς να μαζέψει τηλεφωνάκια και instagram watsapp κλπ για μετά.
Φυσικά με ωραίο τρόπο χωρίς να μαλακίες που μπορεί να εκθέσουν τον ίδιο ή την επιχείρησηη έτσι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φίλε μου από τον τρόπο που μιλάς και αφού είσαι και εμφανίσημος θα γαμήσεις σαν τρελός δεν έχω αμφιβολία!
μακαρι φιλε μου καλα γαμησια και σε σενα για φετος το καλοκαιρακι

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
Ότι και να κάνεις σε ικετεύω να μην το κάνεις αυτό ποτέ στη ζωή σου.
Καμία κοπέλα που δουλεύει σεζόν σε νησί δεν κάνει για σχέση. καμία.
μπορείς όμως εκτός από τουρίστριες να γαμάς άλλες εργαζόμενες σε ελεύθερη φάση, κυρίως με σχέση στο νησί όπου ο γκόμενος δουλεύει άλλα ωράρια.
έτσι έκανα και εγώ.

Εμένα γιατί το λες αυτό δεν καταλαβαίνω.
Η δική μου εποχή στα νησιά έχει περάσει και δεν αναμένεται να επιστρέψει.

Τώρα, απόλυτες απόψεις ότι καμία κοπέλα δεν κάνει για σχέση, είναι άκυρες για μένα. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και βολεύεται όπως μπορεί.

Πολλοί πάνε για να ξεσκιστούν και καταλήγουν να «βολευτούν» με μια κοπέλα για να μπορούν να περάσουν ένα καλοκαίρι πιο ωραίο από το καλοκαίρι του mr μπακούρι.
Δεν έχει εμπειρία για να διαχειριστεί λεπτές καταστάσεις, δεν το βλέπεις?

Αυτό που λες θα μπορούσε να το κάνει προς το τέλος του καλοκαιριού και όχι στην αρχή!

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
G

gazGshore

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
5
Πόντοι
0

Τώρα, απόλυτες απόψεις ότι καμία κοπέλα δεν κάνει για σχέση, είναι άκυρες για μένα. Ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει και βολεύεται όπως μπορεί.

Πολλοί πάνε για να ξεσκιστούν και καταλήγουν να «βολευτούν» με μια κοπέλα για να μπορούν να περάσουν ένα καλοκαίρι πιο ωραίο από το καλοκαίρι του mr μπακούρι.

Αυτό που λες θα μπορούσε να το κάνει προς το τέλος του καλοκαιριού και όχι στην αρχή!
οσο αφορα πελατισσες το να παιζεις μια χαλαρη μπαλα πανω στην κουβεντα ειναι πολυ διαφορετικο απτο να ζητησεις καποιο τηλ κλπ...γενικα οσο αφορα κοσμο του ξενοδοχειου αν δεν παρω καποιο δυνατο σημαδι,'πρασινο φως', δεν ξερω κατα ποσο θα χοθω μιας και το τελευταιο π θελω ειναι προβληματα στη δουλεια
βεβαια οι καβλες ειναι καβλες και ποτε δεν ξες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

παρέθεσα το ποστ σου αλλά απευθύνομαι στον φίλο.
συμφωνώ εν γένει με την άποψή σου για τις απόλυτες απόψεις, δεν είμαι απόλυτος συχνά αλλά στο συγκεκριμένο θέμα η άποψή μου πηγάζει από εμπειρία χρόνων από τη θέση μου ως "τρίτο πρόσωπο" από φίλους μου και από αυτά που έβλεπα γύρω μου.
Οι πιστές κοπέλες δεν δουλεύουν σεζόν.
αντίθετα έχω δει πολλά καλά παιδιά σαν τον φίλο παραπάνω να φεύγουν στη μέση της σεζόν γιατί τους γάμησε την ψυχολογία η γκόμενά τους που γαμιόταν τριγύρω.

wired77

Μέγας
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Κριτικές
11
Like
5.537
Πόντοι
4.096
οσο αφορα πελατισσες το να παιζεις μια χαλαρη μπαλα πανω στην κουβεντα ειναι πολυ διαφορετικο απτο να ζητησεις καποιο τηλ κλπ...γενικα οσο αφορα κοσμο του ξενοδοχειου αν δεν παρω καποιο δυνατο σημαδι,'πρασινο φως', δεν ξερω κατα ποσο θα χοθω μιας και το τελευταιο π θελω ειναι προβληματα στη δουλεια
βεβαια οι καβλες ειναι καβλες και ποτε δεν ξες

Ξεκινά παίζοντας μπάλα εκτός και αν φανείς δυνατός στο σπορ παίξε και εντός.

παρέθεσα το ποστ σου αλλά απευθύνομαι στον φίλο.
συμφωνώ εν γένει με την άποψή σου για τις απόλυτες απόψεις, δεν είμαι απόλυτος συχνά αλλά στο συγκεκριμένο θέμα η άποψή μου πηγάζει από εμπειρία χρόνων από τη θέση μου ως "τρίτο πρόσωπο" από φίλους μου και από αυτά που έβλεπα γύρω μου.
Οι πιστές κοπέλες δεν δουλεύουν σεζόν.
αντίθετα έχω δει πολλά καλά παιδιά σαν τον φίλο παραπάνω να φεύγουν στη μέση της σεζόν γιατί τους γάμησε την ψυχολογία η γκόμενά τους που γαμιόταν τριγύρω.

Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, ούτε εγώ του προτείνω να κάνει σχέση, πολλές φορές είναι μια λύση ανάγκης για να μην σε τρώει η μαλακία όταν οι γύρω σου πηδάνε όλοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάνε με χαμηλά τη μπάλα,περάσαν οι εποχές των εύκολων γαμησιών με τουρίστριες.Τώρα οι πιο πολλές έρχονται με γκόμενους,συζύγους ή με καμια λεσβιοκολλητή τους.Κανα σουρωμένο χοντρόμπαζο μπορεί να σου την πέσει βέβαια.

• Like
Αντιδράσεις: fil69

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.904
Πόντοι
3.446
Καλησπερα στην παρεα!Ειμαι 24 και φετος αποφασισα και εκλεισα να παω για δουλεια σεζον στην κω,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για την συμφωνια μιας και δεν ειναι αυτο που με νοιαζει αλλα ξερω οτι θα δουλεω οντως 8-9ωρες(σπαστα) μιας και ειναι ξενοδοχειο με συγκεκριμενα ωραρια και εχω εναν φιλο που δουλευε εκει απτα 18 ο οποιος φετος δεν παει και με εστειλε
Αυτο που θελω να ρωτησω μιας και ειμαι ψιλοαβγαλτος,κανα 2γκομενες εχω γαμισει και αυτες σε σχεση οταν ειμασταν,πως ειναι η φαση σε νησι?εχει δουλεψει κανεις σας?
Να πω την αληθεια θελω οσο τιποτα να χωνομαι σε τουριστριες αλλα βγαινει η φαση η ειναι μπαρουφες αυτα που λεγαν οι παλιοι?βρισκεις ωραια παρεακια εκει που δουλευεις η ψιλομαλακιες

Γενικα στην πολη δεν την παλευω αλλο και θελω να αλλαξω καταστασεις αλλα να μην λεω μαλακιες το ερωτικο κομματι το χω ψηλα γιατι του πουστη ποτε θα ξανακατσω σε νησι 3-4μηνες
Στο πιο λαθος νησι πας. Μονο οικογένειες και συνταξιουχους εχει ......προλαβαινεις να αλλαξεις γνωμη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο πιο λαθος νησι πας. Μονο οικογένειες και συνταξιουχους εχει ......προλαβαινεις να αλλαξεις γνωμη.

Μήπως μπερδεύεις με καμια Σαμο,Χιο κλπ;

Εγώ έχω πάει Κω πριν χρόνια και γινόταν χαμός από τουρίστριες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εσύ μιλάς για χειμώνα. Η αλήθεια είναι ότι έχει και ξένους συνταξιούχους που μένουν χειμώνα επειδή τους κόβουν μισθό οι τούρκοι να κάνουν τους γερο κατάσκοπους - true story

Flash17

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
67
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα!Ειμαι 24 και φετος αποφασισα και εκλεισα να παω για δουλεια σεζον στην κω,δεν θα μπω σε λεπτομερειες για την συμφωνια μιας και δεν ειναι αυτο που με νοιαζει αλλα ξερω οτι θα δουλεω οντως 8-9ωρες(σπαστα) μιας και ειναι ξενοδοχειο με συγκεκριμενα ωραρια και εχω εναν φιλο που δουλευε εκει απτα 18 ο οποιος φετος δεν παει και με εστειλε
Αυτο που θελω να ρωτησω μιας και ειμαι ψιλοαβγαλτος,κανα 2γκομενες εχω γαμισει και αυτες σε σχεση οταν ειμασταν,πως ειναι η φαση σε νησι?εχει δουλεψει κανεις σας?
Να πω την αληθεια θελω οσο τιποτα να χωνομαι σε τουριστριες αλλα βγαινει η φαση η ειναι μπαρουφες αυτα που λεγαν οι παλιοι?βρισκεις ωραια παρεακια εκει που δουλευεις η ψιλομαλακιες

Γενικα στην πολη δεν την παλευω αλλο και θελω να αλλαξω καταστασεις αλλα να μην λεω μαλακιες το ερωτικο κομματι το χω ψηλα γιατι του πουστη ποτε θα ξανακατσω σε νησι 3-4μηνες
Εγώ ήμουν Μύκονο φίλε κοιτά να το χαρείς και να παίρνεις στη πλάκα τις δυσκολίες που θα σου τυχαίνουν γιατί αλλιώς θα χάσεις τον εαυτό σου....και εννοείται θα κανεις καλά παρεάκια και θα ρίξεις και γκομενακια αρκεί να είσαι χαλαρος

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Αν το αντικείμενο της δουλειάς σας είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από υπάλληλος υποδοχής, ξεχάστε το.
... κι αυτό διότι οι γκόμενες δεν κάθονται συχνά σε άνδρες που κάνουν επαγγέλματα χαμηλού στάτους. Πόστα στο μαγειρείο ή αυτά του γκρούμ δεν φτουράνε.
Γιατί την περίοδο αιχμής που έρχονται και οι περισσότερες ξέμπαρκες, οι ώρες εργασίας είναι πάντα παραπάνω, καθώς και διότι ο φόρτος εργασίας είναι βαρύς, και θα έχετε τέτοια κούραση, που θα θέλετε να πέσετε ξερός.

Ακριβώς αυτό που περιγράφει ο @thesaint θα σου συμβαίνει. Απλά είσαι νεαρής ηλικίας και δεν έχεις βιώσει την εμπειρία για να ξέρεις. Δεν θα αντέχεις να εργαστείς την επόμενη ημέρα εάν έχεις αποτολμήσει να ξενυχτίσεις.
Κάτι που πρέπει να κοιτάξεις είναι με πόσους άλλους θα μένεις στο ίδιο δωμάτιο. Μπορεί ο άλλος να ροχαλίζει, μπορεί να είναι πούστης ή μπορεί να χέζει και να αφήνει κολλημένα σκατά στο μάρμαρο του καμπινέ, σκέψου αυτές τις παραμέτρους.
Πώς γνωρίζεις γκόμενες τώρα: πας για μπάνιο σε κάποια που ενδείκνυτε να πηγαίνουν μόνες και την κατάλληλη στιγμή κάνει το καμάκι σου. Ετσι εγώ μια φορά πήδηξα μια θεσσαλονικιά καθαρίστρια που δούλευε σεζόν.
Καλή τύχη, επαγγελματική και γκομενική.

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Φίλε κανείς δεν θα σου δώσει εδώ σωστή συμβουλή γιατί απλά δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι συνθήκες θα βρεις.Όταν πας με το καλό εκεί θα δεις τα ωράρια και τι κούραση θα βγάλεις. Αν μετά το μεροκάματο νιώθεις ξεκούραστος μπορεί να κάνεις κάτι.Αν είσαι πτώμα τότε ....:zzzzz:

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 178879

Επισκέπτης

Θα πείξεις κωλόψαρο !! Σαν τον στρατό είναι, μέχρι να συνηθήσεις στους ρυθμούς. Και όχι πολύ τουπέ, γιατί έχει φράπα.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.173
Πόντοι
2.356

μικρο καλαθι κρατα γιατι αν χωνεις πολυ το πουλι σου δε σε βλεπω στο νησι ουτε για 3-4 βδομαδες!!!!
αν ηταν ετσι μεγαλε ολοι στα τουριστικα θα δουλευαμε.
κανας μπαρμαν αν γαμαει γιατι οι αλλοι ειναι πεθαμενοι απο τη δουλεια. κατι σεφ των 2000 που μετα τη δουλεια δε τους νοιαζει το κουκου. εσυ με σπαστο και (λειψο) προσωπικο γιατι λογω κοβιντ οπως και περυσι δε θα παρουν φουλ προσωπικο θα δουλευεις για 2..... εδω θα μαστε να μας τα πεις. και μη βλεπεις πολλες ταινιες!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Κοιτα τυπε!Εαν δεν εισαι κανας σπυριαρης 150 κιλα,εναμιση μετρο μποϊ παιζει και να γαμησεις,το σιγουρο ομως ειναι οτι θα σε γαμησει τ αφεντικο πιο πριν .Επισης ειμαστε σε κορονοεποχη,π σημαινει με περσινα δεδομενα πολυ λιγοτερες επιλογες σε μουνια

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
ευχαριστω για την απαντηση φιλε!Δοξα το θεω με το μπλα μπλα το χω(ειδικα το αγγλικο) απλα 1μιση χρονο με την πουτσοκαραντινα εχουμε πεσει...και με τις ελλεηνιες που σε σνομπαρουν σε κατι ινσταγρκαμ και παπαριες εχω θολωσει
παντως ναι για τις αγγλιδες εχω ακουσει κ γω οτι ειναι φουλ χυμα
Φιλε μου σου ευχομαι να καταφερεις να συνδυασεις διασκεδαση με εργασια και να ειναι ενα καλο καλοκαιρι απο ολες τις αποψεις. Θα ηθελα να σου συστησω να προσεχεις διοτι καποιες Αγγλιδες κανουν (εκαναν τουλαχιστον ) ασφαλεια βιασμου και κατηγγειλαν μετα τον εραστη τους ως βιαστη. Πως μπορεις να προστατευτεις ? Θα μας πουν οι φιλοι εδω μεσα καλες ιδεες σιγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom