Νέα

ερώτηση για έμπειρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MBOY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα που  εχεις κατω απο το ανακοντα σου
:2funny: :2funny: :2funny:
πω ρε κοιμαμαι μου φενεται :jerking:αυτο κ γω εννουσα (δηλ τα κλαδακια που εχω μεσα στο κουτι που εχω το ανακοντα το οποιο ειναι απο πανω τους :2funny:) ;)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
πω ρε κοιμαμαι μου φενεται :jerking:αυτο κ γω εννουσα (δηλ τα κλαδακια που εχω μεσα στο κουτι που εχω το ανακοντα το οποιο ειναι απο πανω τους :2funny:) ;)
Κοψε τα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ σε χαλανε!
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
714
Πόντοι
901
λοιπον δεν θελω τυχαια δηλαδη γκομενα απο την σχολη μου η γκομενα που θα την ξανα δω ας πουμε γιατι θα την πηδηξω και μετα θα μου πριζει τα αρχιδια και θα κανει κουβεντες με φιλες κτλπ...ενω σε στουντιο πας ψεκαζεις φευγεις και μη τον ειδατε γκε γκε?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
λοιπον δεν θελω τυχαια δηλαδη γκομενα απο την σχολη μου η γκομενα που θα την ξανα δω ας πουμε γιατι θα την πηδηξω και μετα θα μου πριζει τα αρχιδια και θα κανει κουβεντες με φιλες κτλπ...ενω σε στουντιο πας ψεκαζεις φευγεις και μη τον ειδατε γκε γκε?
Ρε πας καλα?
Αντε γαμα τωρα που είσαι νεος και μην τα λογαριαζεις αυτα. Αλλιως σε βλεπω να κανεις ζεστη παρεα στον Λαγουδακη.
:rockon:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα με περιορισμενο χρονο (βιαζονται να φυγουν) :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε πας καλα?
Αντε γαμα τωρα που είσαι νεος και μην τα λογαριαζεις αυτα. Αλλιως σε βλεπω να κανεις ζεστη παρεα στον Λαγουδακη.
:rockon:
και να τρεχουν στα παρκα ψαχνοντας τον αβραμη τυπε :grin:

OP
OP
M

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
714
Πόντοι
901
προς το παρον εχω πεθανει στη μαλακια  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom