neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μαλλον δεν ξερεις σε ποιον εκανες παραθεσητυπε ας τις αφησει τις παρτουζες μην την πατησει οπως ο τυπος στην κριτικη παρτουζοφιλιες
μαλλον δεν ξερεις σε ποιον εκανες παραθεσητυπε ας τις αφησει τις παρτουζες μην την πατησει οπως ο τυπος στην κριτικη παρτουζοφιλιες
τα....?
Τα βλεπω
Τα πελε αλητη!τα....?
πελε? βοηθα λιγο βγηκα εκτος συχνοτηταςΤα πελε αλητη!
Αυτα που εχεις κατω απο το ανακοντα σουπελε? βοηθα λιγο βγηκα εκτος συχνοτητας
πω ρε κοιμαμαι μου φενεται αυτο κ γω εννουσα (δηλ τα κλαδακια που εχω μεσα στο κουτι που εχω το ανακοντα το οποιο ειναι απο πανω τους ) ;)Αυτα που εχεις κατω απο το ανακοντα σου
Κοψε τα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ σε χαλανε!πω ρε κοιμαμαι μου φενεται αυτο κ γω εννουσα (δηλ τα κλαδακια που εχω μεσα στο κουτι που εχω το ανακοντα το οποιο ειναι απο πανω τους ) ;)
στο υτυβε το ειδαΚοψε τα ντοκυμαντερ του ΣΚΑΙ σε χαλανε!
Ρε πας καλα?λοιπον δεν θελω τυχαια δηλαδη γκομενα απο την σχολη μου η γκομενα που θα την ξανα δω ας πουμε γιατι θα την πηδηξω και μετα θα μου πριζει τα αρχιδια και θα κανει κουβεντες με φιλες κτλπ...ενω σε στουντιο πας ψεκαζεις φευγεις και μη τον ειδατε γκε γκε?
ναι αλλα με περιορισμενο χρονο (βιαζονται να φυγουν)λοιπον δεν θελω τυχαια δηλαδη γκομενα απο την σχολη μου η γκομενα που θα την ξανα δω ας πουμε γιατι θα την πηδηξω και μετα θα μου πριζει τα αρχιδια και θα κανει κουβεντες με φιλες κτλπ...ενω σε στουντιο πας ψεκαζεις φευγεις και μη τον ειδατε γκε γκε?
Ρε πας καλα?
Αντε γαμα τωρα που είσαι νεος και μην τα λογαριαζεις αυτα. Αλλιως σε βλεπω να κανεις ζεστη παρεα στον Λαγουδακη.
και να τρεχουν στα παρκα ψαχνοντας τον αβραμη τυπεΡε πας καλα?
Αντε γαμα τωρα που είσαι νεος και μην τα λογαριαζεις αυτα. Αλλιως σε βλεπω να κανεις ζεστη παρεα στον Λαγουδακη.
καλο ειναι αυτο ,(βιαζονται να φυγουν)
i beg your pardon???καλο ειναι αυτο ,
εμενα πολλες φορες μ'αρεσει αυτο το χαρακτηριστικο στις γυναικες
Ωπα αλλάζει τωρα το πραγμα.προς το παρον εχω πεθανει στη μαλακια
i beg your pardon???
Μετα το γαμήσι οι γυναικες απλα πιάνουν χωρο στο κρεβάτιναι αλλα με περιορισμενο χρονο (βιαζονται να φυγουν)