sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
θεοδοσιος νομιζα πως ηταν μαν
Φρεσκο σου λεω. Σπαρταραει.
Δεν αποκαλυπτεται ομως για να μην το μπαναρουν,
και χασει την επικοινωνια για το ραντεβου θανατου...
θεοδοσιος νομιζα πως ηταν μαν
οχι ακομα αλλα θα παμε για ενα καφεδακι,πανω το κλειναμε τον μπαναρανε παλιΟταν λες φιλο σου;
Εχετε συναντηθει;
Φρεσκο σου λεω. Σπαρταραει.
Τυπε, μην ανησυχεις.οχι ακομα αλλα θα παμε για ενα καφεδακι,πανω το κλειναμε τον μπαναρανε παλι
καλα ρε ολοι ραντεβου θανατου σου δινουν; σε πανε για τσιμεντωμα;Φρεσκο σου λεω. Σπαρταραει.
Ειναι και χαζοι.καλα ρε ολοι ραντεβου θανατου σου δινουν; σε πανε για τσιμεντωμα;
δεν τα πανε καλα και μεταξυ τους,ειναι πολιτικο το θεμα,για αυτο την γλυτωνεις ρε καριοληΕιναι και χαζοι.
Αντι να συνεταιριστουν ο πιεξουλας, ο λαλακης, και ο Αβραμης και να με τουλουμιασουν,
καθοντε και μου "κολλαει" ενας ενας...
Διαιρει και βασιλευε ;)δεν τα πανε καλα και μεταξυ τους,ειναι πολιτικο το θεμα,για αυτο την γλυτωνεις ρε καριολη
εισαι και μαλακας εχεις και ωραιοπαθεια μου φαινετε.Λοιπον ειμαι 19 χρονον εχω κανει ερωτα 3 φορες με μια γκομενα που ειχα.
αν και ειμαι ωραιο παιδι προτιμώ να κανω σχεση παρα να γαμισω καμια τυχαια
αρα η μονη λυση ειναι κανενα studio(θεσσαλονικη)
πιστευετε οτι ειναι καλο να παω η οχι? θα εχω γενικα κανενα προβλημα?
προτεινετε καποιο συγκεκριμενο για πρωτη φορα?
εισαι και μαλακας εχεις και ωραιοπαθεια μου φαινετε.
ποιος εισαι ρε μεγαλε ο μαρτακης? να πας να βρεις τον λιλα αν ειναι,και αυτος γκομενο θελει.
κατσε με την γκομενιτσα που εχει και πηγαινε στην καφετερια του χωριου σου να το παιζεις ωραιος.
μην μπερδευεσε με πουτανες και στουντιο,δεν το εχεις μεγαλε.
τυπε μην κολλας στον αρκανς γιατι δεν τοχει σε τιποτα να γινει αρκανς831)Μην μιλας ετσι
2)Εσυ που το παιζεις ερωτοκριτος αν ησουν τοσο σοφος για να με κρινεις ναουμε δεν θα καθοσουν στο bourdela.tv να τρως την ωρα σου
τυπε εξηγησε του εσυ γιατι δεν θελω να ασχοληθω.τυπε μην κολλας στον αρκανς γιατι δεν τοχει σε τιποτα να γινει αρκανς83
ναουμε να λες στην γκομενα σου,οταν την γαμας.1)Μην μιλας ετσι
2)Εσυ που το παιζεις ερωτοκριτος αν ησουν τοσο σοφος για να με κρινεις ναουμε δεν θα καθοσουν στο bourdela.tv να τρως την ωρα σου
για ιδεολογικους σκοπους ειμαστε εδω μεσα,μην το βλεπεις ετσι,ειμαστε και εμεις ωραια παιδια,αν θελεις σου βαζουμε και φωτο να μας δεις για να κρινεις1)Μην μιλας ετσι
τυπε πιστευω το καταλαβετυπε εξηγησε του εσυ γιατι δεν θελω να ασχοληθω.
ειναι και σαρακοστη σημερα.
μην γελας καθολου.να εισαι σοβαρος.
τυπε το γκομενακι σου καλο ειναι?1)Μην μιλας ετσι