Νέα

Ερωτική εξομολόγηση στριπτιζέζ και η αλήθεια...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Κύριοι καλησπέρα,

Χριστούγεννα χτες και μετά το ξενύχτι 5+ πήγα να δω μια γνωστή μου μαυρούλα στριπτιζέζ που γαμιόμαστε περιστασιακά εδώ και έναμισυ χρόνο +. Κερνάω ποτό, καθόμαστε καναπέ, πιωμένη αυτή, κάνοντας διάφορα (εννοείτε κάτι παραπάνω από αυτά που κάνει ένας απλός πελάτης) λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που εξήγησα παραπάνω (μην φανταστείτε φραπέδες και γαμήσια αλλά μιλάω για άγριο χαμούρεμα). Σε μια φάση αρχίζει μου λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου και πως εγώ δεν την πιστεύω αλλά αυτή το εννοεί, ότι με θέλει, ότι είμαι ο μοναδικός πελάτης που έχει προχωρήσει ποτέ και τον έχει δει εκτός δουλειάς και ότι τρελένεται όταν είμαι με άλλες γυναίκες κλπ κλπ κλπ και βάζει τα κλάματα μέσα στο στριπτιζάδικο...Περιττό να σας πω ότι δεν ήξερα τι να πω. Συναισθηματικό κορίτσι θα μου πείτε...Αλλά μισό λεπτό...Έχει συνέχεια το πράγμα...Αρχίζει μου λέει για την ζωή της, τα προβλήματα της, ότι δεν την πληρώνουν από την δουλειά, ότι έχει λήξει η κάρτα της και ότι δεν της αρέσει αυτή η δουλειά αλλά δεν μπορεί να κάνει άλλη γιατί ούτε ελληνικά ξέρει αλλά έχει κάνει και 2 χρόνια φυλακή με αποτέλεσμα ο μοναδικός τρόπος για να μείνει αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα και να πάρει άδεια παραμονής είναι...να παντρευτεί...Το πιάσατε μάγκες το υπονοούμενο; Και να τα δάκρυα, τα γλωσσόφιλα κ.ο.κ. Μου είπε βέβαια πως ο γάμος συμβολαίου είναι γύρω στα 2000. Μου πέταξε βέβαια και το ότι δεν ξέρει κανέναν άλλο εκτός από εμένα...και ότι με αγαπάει πολύ...και άλλα τέτοια. Τέλος πάντων καταλάβατε για τι περίπτωση μιλάμε. Σαφώς δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου και ψάχνει για μαλάκες. Θα ήθελα όμως να με βοηθήσετε λέγοντας την γνώμη σας σε κάτι. Να κάνω και εγώ τον ερωτευμένο λέγοντας πως σκέφτομαι σοβαρά όσα μου είπε κλπ κλπ ή να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια από τώρα; Στην πρώτη περίπτωση θα την κάνω ότι θέλω όπως θέλω εγώ πιστεύοντας ότι εγώ θα πω "Εντάξει θα πάρω εγώ την ευθύνη" εκμεταλλευόμενος την πλήρη εξάρτηση της από εμένα (όχι βεβαια για τα όμορφα μάτια μου, μην τρελαθούμε δηλαδή) και όταν δεν με παίρνει άλλο εξαφανίζομαι, στην δεύτερη εξαφανίζομαι από τώρα. Ακούγεται πολύ κωλοπαιδαρίστικο αυτό που λέω αλλά ας σκεφτώ και εγώ μια φορά με τον ίδιο ψυχανώμαλο τρόπο σκέψης των γυναικών... Να παίξω το παιχνίδι της εκμεταλλευόμενος την κατάσταση; Να την αφήσω να πιστεύει ότι είμαι θύμα; Τι λέτε;

Επισκέπτης
Κύριοι καλησπέρα,

Χριστούγεννα χτες και μετά το ξενύχτι 5+ πήγα να δω μια γνωστή μου μαυρούλα στριπτιζέζ που γαμιόμαστε περιστασιακά εδώ και έναμισυ χρόνο +. Κερνάω ποτό, καθόμαστε καναπέ, πιωμένη αυτή, κάνοντας διάφορα (εννοείτε κάτι παραπάνω από αυτά που κάνει ένας απλός πελάτης) λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που εξήγησα παραπάνω (μην φανταστείτε φραπέδες και γαμήσια αλλά μιλάω για άγριο χαμούρεμα). Σε μια φάση αρχίζει μου λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου και πως εγώ δεν την πιστεύω αλλά αυτή το εννοεί, ότι με θέλει, ότι είμαι ο μοναδικός πελάτης που έχει προχωρήσει ποτέ και τον έχει δει εκτός δουλειάς και ότι τρελένεται όταν είμαι με άλλες γυναίκες κλπ κλπ κλπ και βάζει τα κλάματα μέσα στο στριπτιζάδικο...Περιττό να σας πω ότι δεν ήξερα τι να πω. Συναισθηματικό κορίτσι θα μου πείτε...Αλλά μισό λεπτό...Έχει συνέχεια το πράγμα...Αρχίζει μου λέει για την ζωή της, τα προβλήματα της, ότι δεν την πληρώνουν από την δουλειά, ότι έχει λήξει η κάρτα της και ότι δεν της αρέσει αυτή η δουλειά αλλά δεν μπορεί να κάνει άλλη γιατί ούτε ελληνικά ξέρει αλλά έχει κάνει και 2 χρόνια φυλακή με αποτέλεσμα ο μοναδικός τρόπος για να μείνει αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα και να πάρει άδεια παραμονής είναι...να παντρευτεί...Το πιάσατε μάγκες το υπονοούμενο; Και να τα δάκρυα, τα γλωσσόφιλα κ.ο.κ. Μου είπε βέβαια πως ο γάμος συμβολαίου είναι γύρω στα 2000. Μου πέταξε βέβαια και το ότι δεν ξέρει κανέναν άλλο εκτός από εμένα...και ότι με αγαπάει πολύ...και άλλα τέτοια. Τέλος πάντων καταλάβατε για τι περίπτωση μιλάμε. Σαφώς δεν είναι ερωτευμένη μαζί μου και ψάχνει για μαλάκες. Θα ήθελα όμως να με βοηθήσετε λέγοντας την γνώμη σας σε κάτι. Να κάνω και εγώ τον ερωτευμένο λέγοντας πως σκέφτομαι σοβαρά όσα μου είπε κλπ κλπ ή να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια από τώρα; Στην πρώτη περίπτωση θα την κάνω ότι θέλω όπως θέλω εγώ πιστεύοντας ότι εγώ θα πω "Εντάξει θα πάρω εγώ την ευθύνη" εκμεταλλευόμενος την πλήρη εξάρτηση της από εμένα (όχι βεβαια για τα όμορφα μάτια μου, μην τρελαθούμε δηλαδή) και όταν δεν με παίρνει άλλο εξαφανίζομαι, στην δεύτερη εξαφανίζομαι από τώρα. Ακούγεται πολύ κωλοπαιδαρίστικο αυτό που λέω αλλά ας σκεφτώ και εγώ μια φορά με τον ίδιο ψυχανώμαλο τρόπο σκέψης των γυναικών... Να παίξω το παιχνίδι της εκμεταλλευόμενος την κατάσταση; Να την αφήσω να πιστεύει ότι είμαι θύμα; Τι λέτε;
Ασυζητη.....καν'την με ελαφρα ή με βαρια....οπως διαλεξεις!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αν ηταν νομιμα στην ελλαδα, αρκετα χρονια και (πιθανον) κατασταλλαγμενη το σκεφτοσουν, αλλα και παλι με τερααααστια επιφυλαξη.
τωρα, με βαση αυτα που λες, απορω πως δεν την εχεις πουλεψει ακομα...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Το σκέφτεσαι ακόμα; Κάντην στα γρήγορα. Δυό χρόνια φυλακή;;;; Το κωλοπαιδαρίστικο που βλέπεις; ακόμα δεν έχεις φύγει;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....παληκαρι δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα σκεψης με τον ιδιο  ψυχανωμαλο τροπο σκεψης των γυναικων, αλλα με τον ιδιο τροπο, του οτι κοιτανε πρωτα και μονο την παρτη τους (οχι οι γυναικες θεωρω, οι ανθρωποι γενικοτερα σημερα)....

....νομιζω πως ο,τι κι αν επιλεξεις να κανεις, παντα θα εχεις αμφιβολιες για το αν επραξες το καλλιτερο..

....γι αυτο, ασε λιγο την κατασταση να ψιλο-κρυωσει, για να κανεις ο,τι κανεις εν ψυχρω και ποτε εν θερμω..

Επισκέπτης
Vanzel, το ερωτημα σου ειναι απλο. Συνεχισεις και την βλεπεις μονο για sex, αφηνοντας να πιστευει οτι ενας γαμος εχει πιθανοτητες. Και μετα την κανεις διακριτικα... :badair:

Εξαλλου δεν θα κανεις τιποτα παραπανω απο οτι κανουν και οι strippers μαζι σου. Θα της πουλησεις ελπιδα και προοπτικη. !!

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Rokoss και νόμιμα να ήταν στη Ελλάδα το ξεχνάμε.

Εγώ ρε παιδιά μιλάω για εκμετάλλευση της κατάστασης και όχι να την παντρευτώ ούτε να κάνω γάμο συμβολαίου (αλοίμονο). Αυτήν την στιγμή είναι ευάλωτη τόσο που μπορεί να γίνει puppet στα χέρια μου. Αν την πω "Ξέρεις έχω αρχίσει να σε βλέπω αλλιώς αλλά νιώθω πως είναι νωρίς" Αυτή σίγουρα θα βάλει τα δυνατά της να μου κάνει όλα τα χατηράκια (ότι πω, όπως το πω). Η ερώτηση λοιπόν είναι την κάνω τώρα ή σε κανένα τρίμηνο-τετράμηνο;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
.....τριαντατετράμηνο..... :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
......ετσι ετσι.....!!!!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε είσαι τρελός; Θέλεις να εκμεταλλευτείς μια μαύρη από τα δένδρα (δεν είναι ρατσισμός, αντικειμενική περιγραφή είναι, άλλο οι αφροαμερικάνοι και οι αφροευρωπαίοι) με δυό χρόνια φυλακή; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι τόσο μάγκας και καπάτσος για να την εκμεταλευτείς και να μην μπλέξεις με τους ομοεθνείς της και την ίδια (και την ελληνική δικαιοσύνη); Τόσο σου λείπει το γαμήσι;

Συγγνώμη που στα λέω έτσι ωμά, αλλά παίζεις με τη φωτιά και δεν μου φαίνεσαι για πυροσβέστης.

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Ρε είσαι τρελός; Θέλεις να εκμεταλλευτείς μια μαύρη από τα δένδρα (δεν είναι ρατσισμός, αντικειμενική περιγραφή είναι, άλλο οι αφροαμερικάνοι και οι αφροευρωπαίοι) με δυό χρόνια φυλακή; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι τόσο μάγκας και καπάτσος για να την εκμεταλευτείς και να μην μπλέξεις με τους ομοεθνείς της και την ίδια (και την ελληνική δικαιοσύνη); Τόσο σου λείπει το γαμήσι;

Συγγνώμη που στα λέω έτσι ωμά, αλλά παίζεις με τη φωτιά και δεν μου φαίνεσαι για πυροσβέστης.

Δεν έχεις άδικο σε αυτό! Βλέπω και εγώ να την κάνω στο χαλαρό. Ευτυχώς θέμα ομοεθνών δεν τίθεται, δεν ξέρει που μένω και ούτε πραγματικά μου στοιχεία κλπ αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μπλέξιμο! Όμως δεν είναι θέμα απλά γαμησιού κλπ. είναι δυνατή περίπτωση (και διαφορετική (μαύρη γαρ σπάνια experience για τους fun του είδους) και όχι συνηθισμένο κοριτσάκι που σπάει καρύδια). Αυτό είναι σπάνιο όπως και να το κάνουμε!

- Τηλέφωνο...Θέλω να σε δω...Έλα στο τάδε μέρος...
- Καλά

- Είμαι κουρασμένος πρέπει να φύγεις...
- Καλά

- Θα τα πούμε κάποια στιγμή...
- Καλά

- Θα λείπω ένα δίμηνο...
- Καλά 

Μιλάμε για τέτοια περίπτωση

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ειναι καλη ευκαιρια για να την κανεις οτι θελεις αλλα κατα την γνωμη μου αστο καλυτερα γιατι μπορει να μπλεξεις σε καταστασεις που τωρα δεν μπορουμε να προβλεψουμε...αφησε την να βρει αλλο κοροιδο...ριξε μερικα γαμησια ακομα και φυγε :badair:

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
O Studian έγραψε :
" Ρε είσαι τρελός; Θέλεις να εκμεταλλευτείς μια μαύρη από τα δένδρα (δεν είναι ρατσισμός, αντικειμενική περιγραφή είναι, άλλο οι αφροαμερικάνοι και οι αφροευρωπαίοι) με δυό χρόνια φυλακή; Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι τόσο μάγκας και καπάτσος για να την εκμεταλευτε ίς και να μην μπλέξεις με τους ομοεθνείς της και την ίδια (και την ελληνική δικαιοσύνη); Τόσο σου λείπει το γαμήσι; Συγγνώμη που στα λέω έτσι ωμά, αλλά παίζεις με τη φωτιά και δεν μου φαίνεσαι για πυροσβέστης"
--------------------------------------------------------------------------
Και έχει 100% δίκιο. ʼστη αυτή την περίπτωση ρε φίλε και πήγαινε για κάτι (γενικώς) ασφαλέστερο. Και είπαμε αυτή καίγεται και κρέμεται από πάνω σου τώρα (εγώ τη θεωρώ και προς στιγμή ειλικρινή) - εσύ τι θα κάνεις δηλ. για να της φερθείς σωστά ;
Ή θα της πεις την αλήθεια (δεν μ' ενδιαφέρει το όλο θέμα)
Ή θα την κάνεις απλά.
Οιαδήποτε άλλη λύση συνεπάγεται και τις ανάλογες συνέπειες (βλ. στουντιαν) ...

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
εσύ τι θα κάνεις δηλ. για να της φερθείς σωστά ;
Ή θα της πεις την αλήθεια (δεν μ' ενδιαφέρει το όλο θέμα)
Ή θα την κάνεις απλά.
Οιαδήποτε άλλη λύση συνεπάγεται και τις ανάλογες συνέπειες (βλ. στουντιαν) ...

Αν θέλω να φερθώ σωστά της λέω την αλήθεια και άντε γεια!Αν θέλω να της φερθώ πούστικά της λέω το σκέφτομαι (ή δεν λέω τίποτα) της ρίχνω μερικά γαμήσια ακόμη και εξαφανίζομαι. Ένα από τα δύο. Όλα τα άλλα σαν λύσεις δεν υφίστανται για εμένα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
476
Πόντοι
36

+1

Φαντάζομαι έχεις ήδη φύγει, φίλτατε Vanzel, σωστά?  ;)

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6

yannodm

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
γάμα όσο μπορέσεις ανώνυμα και εξαφανίσου πρόσεχε μην είναι στο κόλπο και το μναγαζί

OP
OP
V

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
γάμα όσο μπορέσεις ανώνυμα και εξαφανίσου πρόσεχε μην είναι στο κόλπο και το μναγαζί

Το μαγαζί δεν νομίζω να είναι στο κόλπο γιατί αλλιώς θα της δίνανε τα 2000 και τον γαμπρό και μετά θα την είχαν του χεριού τους!

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
μήπως η κοπέλα σου πρότεινε να σου δώσει 2000 ? για να την παντρευτείς ωστε να λύσει το θέμα της παραμονής της στην Ελλάδα; σε αυτή τη περίπτωση και εαν θέλεις να την βοηθήσεις, πάρε νομική συμβουλή πριν προχωρήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom