You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.279
- Πόντοι
- 5.006
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Βγαίνοντας από την πολυκατοικία, τράκαρα μια 60άχρονη γεροντοκόρη γειτόνισσα, η οποία είχε πολύ όρεξη για κουβεντούλα.
τακμαν καλη η γειτονισσα? την εχεις γαμησει καθολου???
Είναι χάλια.τακμαν καλη η γειτονισσα? την εχεις γαμησει καθολου???
1) Κυκλοφορεί πάντα με ιατρική μάσκα, γιατί είναι τρελή.
2) Φοράει πάντα παντελόνι.
3) Δε φοράει ούτε ένα τρικ-τρικ.
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Ξύπνησα στις 10:13. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο από τα Ryman (£ 5.49), ήπια μια κούπα Αμερικάνικο καφέ, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου και έπλυνα τα δόντια μου. Στη συνέχεια άκουσα Αραβική μουσική και έκανα ντους.
Στις 12:30 είχα κανονίσει ραντεβού με τη Δέσποινα στο σπίτι της. Θα μου πείτε, ποια είναι αυτή;
Δυο λόγια για τη Δέσποινα ...
Είναι μια 55άχρονη θεολόγος, με την οποία γνωριζόμαστε από το 1997 (ήταν καθηγήτριά μου στο γυμνάσιο). Κατάγεται από την Πάτμο, μένει στη Βικτώρια, είναι παντρεμένη, σκορπιός στο ζώδιο, φοράει διαθλαστικές φούστες, φαίνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της και συμπεριφέρεται σε όλους με αγάπη και στοργή.
Η σχέση μας ...
Η εν λόγω κυρία ήταν ο εφηβικός μου έρωτας. Μέχρι τον Ιούνιο του 2003, καθόμουν στο γραφείο της την ώρα της γυμναστικής και της έκανα stamp στα τρικ-τρικ (όταν ήμασταν μόνοι μας - μάλιστα το δεχόταν με πολύ χαρά). Αποφοιτώντας από το λύκειο, η σχέση μας έγινε κυρίως τηλεφωνική (την έπαιρνα 2-3 φορές το μήνα, για να ακούω γλυκόλογα). Έκτοτε, βρεθήκαμε στις 07/11/2003, 12/05/2004, 07/06/2006, 26/07/2011, 13/12/2011, 05/09/2012 και 01/09/2013. Ωστόσο, οι συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικότερες για κινέζικο χούφτωμα (στην αρχή βρισκόμασταν στο σχολείο και τις τελευταίες 3 φορές στα Everest).
Ξύπνησα στις 10:13. Κατούρησα, έβγαλα το ημερολόγιο από τα Ryman (£ 5.49), ήπια μια κούπα Αμερικάνικο καφέ, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έφαγα τα δημητριακά μου και έπλυνα τα δόντια μου. Στη συνέχεια άκουσα Αραβική μουσική και έκανα ντους.
Στις 12:30 είχα κανονίσει ραντεβού με τη Δέσποινα στο σπίτι της. Θα μου πείτε, ποια είναι αυτή;
Δυο λόγια για τη Δέσποινα ...
Είναι μια 55άχρονη θεολόγος, με την οποία γνωριζόμαστε από το 1997 (ήταν καθηγήτριά μου στο γυμνάσιο). Κατάγεται από την Πάτμο, μένει στη Βικτώρια, είναι παντρεμένη, σκορπιός στο ζώδιο, φοράει διαθλαστικές φούστες, φαίνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της και συμπεριφέρεται σε όλους με αγάπη και στοργή.
Η σχέση μας ...
Η εν λόγω κυρία ήταν ο εφηβικός μου έρωτας. Μέχρι τον Ιούνιο του 2003, καθόμουν στο γραφείο της την ώρα της γυμναστικής και της έκανα stamp στα τρικ-τρικ (όταν ήμασταν μόνοι μας - μάλιστα το δεχόταν με πολύ χαρά). Αποφοιτώντας από το λύκειο, η σχέση μας έγινε κυρίως τηλεφωνική (την έπαιρνα 2-3 φορές το μήνα, για να ακούω γλυκόλογα). Έκτοτε, βρεθήκαμε στις 07/11/2003, 12/05/2004, 07/06/2006, 26/07/2011, 13/12/2011, 05/09/2012 και 01/09/2013. Ωστόσο, οι συνθήκες δεν ήταν και οι ιδανικότερες για κινέζικο χούφτωμα (στην αρχή βρισκόμασταν στο σχολείο και τις τελευταίες 3 φορές στα Everest).
Σαφώς η εμφάνισή της, δε συγκρίνεται ούτε με την αρκούδα τσατσά ούτε με την αγελάδα και για αυτό μέχρι τώρα, δεν έκανα ιδιαίτερη αναφορά στο site.
Η χθεσινή περίπτωση όμως, ήταν ιδιαίτερη. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε μόνοι μας στο σπίτι της (ο άντρας της έλειπε από τις 07:00 για δουλειές). Το συγκεκριμένο ραντεβού αποτέλεσε αιτία για 5 απανωτούς πεπονοτρυπητές στο κρεβάτι μου.
Στις 12:05 ξεκίνησα από το σπίτι μου (στους γονείς μου είχα πει ψέματα ότι θα βρισκόμουν με το Γιοντώ). Στις 12:25 κατέβηκα στον ΟΤΕ και στις 12:31 έφτασα σπίτι της. Με κέρασε τυρόπιτα, ρυζόγαλο και σπιτικό γλυκό του κουταλιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 13:43 μέχρι τις 14:10 της έσκαγα διαρκώς διευθυντικά sandwich, την αγκάλιαζα και αυτή κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συζήτησή μας, ήταν το εξής:
Η χθεσινή περίπτωση όμως, ήταν ιδιαίτερη. Είχαμε κανονίσει να βρεθούμε μόνοι μας στο σπίτι της (ο άντρας της έλειπε από τις 07:00 για δουλειές). Το συγκεκριμένο ραντεβού αποτέλεσε αιτία για 5 απανωτούς πεπονοτρυπητές στο κρεβάτι μου.
Στις 12:05 ξεκίνησα από το σπίτι μου (στους γονείς μου είχα πει ψέματα ότι θα βρισκόμουν με το Γιοντώ). Στις 12:25 κατέβηκα στον ΟΤΕ και στις 12:31 έφτασα σπίτι της. Με κέρασε τυρόπιτα, ρυζόγαλο και σπιτικό γλυκό του κουταλιού. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 13:43 μέχρι τις 14:10 της έσκαγα διαρκώς διευθυντικά sandwich, την αγκάλιαζα και αυτή κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συζήτησή μας, ήταν το εξής:
ΤΑΚΜΑΝ: Κάθισε δίπλα μου, σε παρακαλώ. Έχω ανάγκη την αγάπη και τη στοργή σου. Ιδιαίτερα τώρα, που μένω στην Αγγλία.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ (με αγκάλιασε και μου πρόσφερε το χέρι της για sandwich): Μην αισθάνεσαι άσχημα. Όλοι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε αγάπη. Εξάλλου, ξέρω ότι δε με βλέπεις πονηρά.
ΤΑΚΜΑΝ: (ανεστραμμένη γκριμάτσα του Γύπα).
ΔΕΣΠΟΙΝΑ (με αγκάλιασε και μου πρόσφερε το χέρι της για sandwich): Μην αισθάνεσαι άσχημα. Όλοι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε αγάπη. Εξάλλου, ξέρω ότι δε με βλέπεις πονηρά.
1) Η αρκούδα είναι χήρα, ενώ η Δέσποινα είναι παντρεμένη.Αυτή γιατί δεν την κυνηγάς (αξιοπρεπές μιλφ) και μπλέκεις με αρκούδες, γελάδες και λοιπά ραμολιμέντα?
2) Με την αρκούδα μπορώ να κουβεντιάσω τα πάντα. Η Δέσποινα είναι πολύ συντηρητική (για παράδειγμα υποστηρίζει την άποψη ότι το sex είναι μόνο για τεκνοποιία).
3) Η αρκούδα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία, φοράει περισσότερα τρικ-τρικ (η Δέσποινα φοράει μόνο τη βέρα της) και ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας.
Γενικά, η Δέσποινα παίζει το ρόλο της αναπληρωματικής Γ (η αρκούδα είναι ο μεγαλύτερός μου έρωτας, η αγελάδα είναι η αναπληρωματική Α, η ζητιάνα η αναπληρωματική Β και οι υπόλοιπες α-καπέλο τσατσάδες κομπάρσοι).
Στις 14:10 τηλεφώνησε ο κλαπαρχίδας ο άντρας της και είπε ότι κόντευε να φτάσει σπίτι. Έτσι λοιπόν (με το πρόσχημα ότι είχα κανονίσει καφέ με το Γιοντώ στις 14:30 στην Ομόνοια), τη χαιρέτησα με ηγεμονικό sandwich και αγκαλίτσα και αποχώρησα από την πολυκατοικία, γελώντας σαν κορνούτος.
Αύριο στις 13:00 θα πάω μπουρδελότσαρκα στο Μεταξουργείο για πεπονοτρυπητή.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
αναμένουμε με ενδιαφέρον κριτική
και κατα προτίμηση κατα τη διάρκεια του οργασμού να λές τα δρομολόγια των τρένων στα αγγλικά
Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
To Δ κυριε , το Δ!
Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω δυο ιδέες. Μπορούμε αύριο να βρεθούμε πρωινή ώρα στο στούντιο ή να έρθω κατά τις 19:00 και να επιστρέψουμε παρέα με το λεωφορείο. Τι προτιμάς;
ΤΣΑΤΣΑ: Έλα πρωί καλύτερα. Το βράδυ γυρνάω από τη δουλειά με ΤΑΧΙ.
ΤΑΚΜΑΝ: Αφού έχεις τόσα έξοδα. Πού τα βρήκες τα λεφτά;
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
Δ)
ΤΑΚΜΑΝ: Έχω δυο ιδέες. Μπορούμε αύριο να βρεθούμε πρωινή ώρα στο στούντιο ή να έρθω κατά τις 19:00 και να επιστρέψουμε παρέα με το λεωφορείο. Τι προτιμάς;
ΤΣΑΤΣΑ: (περιοδικός μορφασμός Γύπα).
ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Α -> Λάθος
Στην πραγματικότητα ...
ΤΣΑΤΣΑ: Δε μου λες σε παρακαλώ, πώς σου φάνηκε η Ελλάδα τώρα που ήρθες;
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να σου πω; Όπως ήταν.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Με έχει πιάσει κατάθλιψη. Έχω συνηθίσει στην Αγγλία ένα πολύ δραστήριο lifestyle.
ΤΣΑΤΣΑ: Εκεί παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου, για αυτό.
ΤΣΑΤΣΑ: Ως πότε θα μείνεις εδώ, τέλος πάντων;
ΤΑΚΜΑΝ: Κυριακή 16/02/2014 επιστρέφω London.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες.
ΤΑΚΜΑΝ: Τη Δευτέρα το μεσημέρι, συνάντησα στο δρόμο ένα συμμαθητή μου από το σχολείο. Μου είπε ότι ο Μαζαράκης και ο Πανδής σπουδάζουν στο Imperial College in London, ενώ ο Γιώργος ο Νικολάκης είναι γιατρός στη Γερμανία.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
Α -> Λάθος
Στην πραγματικότητα ...
ΤΣΑΤΣΑ: Δε μου λες σε παρακαλώ, πώς σου φάνηκε η Ελλάδα τώρα που ήρθες;
ΤΑΚΜΑΝ: Τι να σου πω; Όπως ήταν.
ΤΣΑΤΣΑ: (ανάδρομος μορφασμός Γύπα).
ΤΑΚΜΑΝ: Με έχει πιάσει κατάθλιψη. Έχω συνηθίσει στην Αγγλία ένα πολύ δραστήριο lifestyle.
ΤΣΑΤΣΑ: Εκεί παίρνεις τη ζωή στα χέρια σου, για αυτό.
ΤΣΑΤΣΑ: Ως πότε θα μείνεις εδώ, τέλος πάντων;
ΤΑΚΜΑΝ: Κυριακή 16/02/2014 επιστρέφω London.
ΤΣΑΤΣΑ: Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες.
ΤΑΚΜΑΝ: Τη Δευτέρα το μεσημέρι, συνάντησα στο δρόμο ένα συμμαθητή μου από το σχολείο. Μου είπε ότι ο Μαζαράκης και ο Πανδής σπουδάζουν στο Imperial College in London, ενώ ο Γιώργος ο Νικολάκης είναι γιατρός στη Γερμανία.
ΤΣΑΤΣΑ (βγάζοντας την αύρα της Τζίνας Βουρδουμπάκη): Μάλιστα.
Β -> Σωστό
ΤΑΚΜΑΝ: Πώς είσαι Παναγιά μου; Τι κάνει το σκυλάκι σου;
ΤΣΑΤΣΑ: Είναι ετοιμοθάνατο. Αυτές τις μέρες έχω σκάσει ένα σωρό λεφτά. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Όλη τη μέρα κλαίω, γιατί αποτελεί το τελευταίο ζωντανό κομμάτι από το παρελθόν μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Εύχομαι ο θεός να κάνει το θαύμα του. Θέλω να ξέρεις ότι έχεις την αγάπη μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Να σαι καλά.
ΤΑΚΜΑΝ: Πώς είσαι Παναγιά μου; Τι κάνει το σκυλάκι σου;
ΤΣΑΤΣΑ: Είναι ετοιμοθάνατο. Αυτές τις μέρες έχω σκάσει ένα σωρό λεφτά. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Όλη τη μέρα κλαίω, γιατί αποτελεί το τελευταίο ζωντανό κομμάτι από το παρελθόν μου.
ΤΑΚΜΑΝ (σχεδόν κλαίγοντας): Εύχομαι ο θεός να κάνει το θαύμα του. Θέλω να ξέρεις ότι έχεις την αγάπη μου.
ΤΣΑΤΣΑ: Να σαι καλά.
Γ -> Λάθος
Στην πραγματικότητα ...
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 14 Φεβρουαρίου αποκλείεται να σε δω στο στούντιο, γιατί την επόμενη μέρα έχουμε Πανσέληνο.
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί; Βγάζεις δοντάκια;
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν κορνούτος): Όχι.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι φοβάσαι ότι θα συμβεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Η πανσέληνος είναι στο ζώδιό μου και μπορεί να είμαι κυκλοθυμικός (στην πραγματικότητα, φοβόμουν μήπως τσακωθώ με την αρκούδα).
ΤΣΑΤΣΑ: Μην τα πιστεύεις αυτά σε παρακαλώ. Εγώ ξέρω ότι η Πανσέληνος είναι καλή για τους ερωτευμένους.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά ισχύουν μόνο στην Ελλάδα. Στην Αγγλία δεν έχω συναντήσει νευρικό άνθρωπο.
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί οι Άγγλοι είναι βόδια.
ΤΑΚΜΑΝ: (μουγκρητό αγελάδας).
Στην πραγματικότητα ...
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 14 Φεβρουαρίου αποκλείεται να σε δω στο στούντιο, γιατί την επόμενη μέρα έχουμε Πανσέληνο.
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί; Βγάζεις δοντάκια;
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν κορνούτος): Όχι.
ΤΣΑΤΣΑ: Τι φοβάσαι ότι θα συμβεί;
ΤΑΚΜΑΝ: Η πανσέληνος είναι στο ζώδιό μου και μπορεί να είμαι κυκλοθυμικός (στην πραγματικότητα, φοβόμουν μήπως τσακωθώ με την αρκούδα).
ΤΣΑΤΣΑ: Μην τα πιστεύεις αυτά σε παρακαλώ. Εγώ ξέρω ότι η Πανσέληνος είναι καλή για τους ερωτευμένους.
ΤΑΚΜΑΝ: Αυτά ισχύουν μόνο στην Ελλάδα. Στην Αγγλία δεν έχω συναντήσει νευρικό άνθρωπο.
ΤΣΑΤΣΑ: Γιατί οι Άγγλοι είναι βόδια.
ΤΑΚΜΑΝ: (μουγκρητό αγελάδας).
Δ -> Λάθος
Στην πραγματικότητα ...
ΤΣΑΤΣΑ: Όταν τελειώνω τη δουλειά, είμαι πολύ κουρασμένη. Με το λεωφορείο κάνω 1 ώρα να πάω σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
Στην πραγματικότητα ...
ΤΣΑΤΣΑ: Όταν τελειώνω τη δουλειά, είμαι πολύ κουρασμένη. Με το λεωφορείο κάνω 1 ώρα να πάω σπίτι.
ΤΑΚΜΑΝ (βγάζοντας την αύρα της Ουκρανέζας): Μάλιστα.
ΤΡΙΤΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
Ξύπνησα στις 09:30. Κατούρησα, έβγαλα το Αγγλικό ημερολόγιο, ήπια μια κούπα Αμερικάνικο καφέ, έφαγα μια αξιοπρεπή ποσότητα προφιτερόλ, έπλυνα τα δόντια μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έκανα ντους, ντύθηκα και ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα.
Ακολουθεί κριτική.
Ξύπνησα στις 09:30. Κατούρησα, έβγαλα το Αγγλικό ημερολόγιο, ήπια μια κούπα Αμερικάνικο καφέ, έφαγα μια αξιοπρεπή ποσότητα προφιτερόλ, έπλυνα τα δόντια μου, έριξα ένα παχύ χέσιμο, έκανα ντους, ντύθηκα και ετοιμάστηκα για στουντιότσαρκα.
Ακολουθεί κριτική.
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 11:25 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας μαζί μου την πράσινη μπουρδελότσαντα με τα sex toys (το ροζ ριγκάκι του Γύπα, 10 φωτογραφίες από το Southampton).
Αρχικά, περπάτησα μέχρι την πλατεία Βικτωρίας (ώρα άφιξης: 12:02). Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το moderator του site, για να επιβεβαιώσω τη συνάντησή μας στο Μεταξουργείο στις 13:00. Επειδή εκείνη τη στιγμή δε μπορούσε να μιλήσει, πήρα ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ και κατέβηκα Κατεχάκη, για να ερευνήσω τα ιδρύματα της περιοχής (ώρα άφιξης: 12:36).
1ος σταθμός: Κατεχάκη 8.
Στην υποδοχή εργαζόταν μια χοντρή πο8σταρδέλλα τσατσά. Αφού μου παρουσίασε την κοπέλα (αδιάφορη), ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΤΣΑΤΣΟΣ: Θα περάσεις στο δωμάτιο με την κουκλάρα μας;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 13:00 έχω κανονίσει συνάντηση με κάτι φίλους για μπουρδελότσαρκα. Απλά πέρασα από εδώ, για να κάνω την έρευνά μου.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Καλά είσαι σοβαρός; Δεν έχεις να πας πουθενά. Πού θα βρεις καλύτερα;
ΤΑΚΜΑΝ: Any way. Πάω και στο απέναντι και βλέπουμε.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Αν δε γυρίσεις εδώ, τη γάμησες.
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν κορνούτος): Έγινε. See you later.
Στις 11:25 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας μαζί μου την πράσινη μπουρδελότσαντα με τα sex toys (το ροζ ριγκάκι του Γύπα, 10 φωτογραφίες από το Southampton).
Αρχικά, περπάτησα μέχρι την πλατεία Βικτωρίας (ώρα άφιξης: 12:02). Στη συνέχεια, πήρα τηλέφωνο το moderator του site, για να επιβεβαιώσω τη συνάντησή μας στο Μεταξουργείο στις 13:00. Επειδή εκείνη τη στιγμή δε μπορούσε να μιλήσει, πήρα ΗΣΑΠ και ΜΕΤΡΟ και κατέβηκα Κατεχάκη, για να ερευνήσω τα ιδρύματα της περιοχής (ώρα άφιξης: 12:36).
1ος σταθμός: Κατεχάκη 8.
Στην υποδοχή εργαζόταν μια χοντρή πο8σταρδέλλα τσατσά. Αφού μου παρουσίασε την κοπέλα (αδιάφορη), ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΤΣΑΤΣΟΣ: Θα περάσεις στο δωμάτιο με την κουκλάρα μας;
ΤΑΚΜΑΝ: Στις 13:00 έχω κανονίσει συνάντηση με κάτι φίλους για μπουρδελότσαρκα. Απλά πέρασα από εδώ, για να κάνω την έρευνά μου.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Καλά είσαι σοβαρός; Δεν έχεις να πας πουθενά. Πού θα βρεις καλύτερα;
ΤΑΚΜΑΝ: Any way. Πάω και στο απέναντι και βλέπουμε.
ΤΣΑΤΣΟΣ: Αν δε γυρίσεις εδώ, τη γάμησες.
ΤΑΚΜΑΝ (γελώντας σαν κορνούτος): Έγινε. See you later.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πορτοφόλι μου είχα συνολικά 60 ευρώ και την κάρτα της Lloyds.
2ος σταθμός: Κατεχάκη 5.
Ούτε η υπηρεσία ούτε η πουτάνα μου έκαναν κλικ. Μετά το διευθυντικό sandwich με την εργαζόμενη κοπέλα, ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Τι λες; Θα μπεις στο δωμάτιο;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάω να δω το 8 και θα το σκεφτώ.
ΠΟΥΤΑΝΑ: Πού πας μωρό μου; Γιατί βιάζεσαι τόσο;
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θέλω να σας καθυστερώ.
2ος σταθμός: Κατεχάκη 5.
Ούτε η υπηρεσία ούτε η πουτάνα μου έκαναν κλικ. Μετά το διευθυντικό sandwich με την εργαζόμενη κοπέλα, ακολούθησε η κάτωθι στιχομυθία:
ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Τι λες; Θα μπεις στο δωμάτιο;
ΤΑΚΜΑΝ: Πάω να δω το 8 και θα το σκεφτώ.
ΠΟΥΤΑΝΑ: Πού πας μωρό μου; Γιατί βιάζεσαι τόσο;
ΤΑΚΜΑΝ: Δε θέλω να σας καθυστερώ.
Ώρα 12:47. Το ραντεβού με το moderator αναβλήθηκε για 13:30. Στη συνέχεια, πήρα το μετρό και στις 13:24 έφτασα στο Μεταξουργείο.
Ώρα 13:50. Η ομαδική μπουρδελότσαρκα ακυρώθηκε, λόγω έκτακτων οικογενειακών υποχρεώσεων του moderator (η συνεννόηση έγινε με την ανταλλαγή γραπτών μυνημάτων). Έτσι λοιπόν, επέστρεψα στο κέντρο της Αθήνας.
Πάω να δω καμία είδηση. Τα λέμε σε λίγο.
Ώρα 13:50. Η ομαδική μπουρδελότσαρκα ακυρώθηκε, λόγω έκτακτων οικογενειακών υποχρεώσεων του moderator (η συνεννόηση έγινε με την ανταλλαγή γραπτών μυνημάτων). Έτσι λοιπόν, επέστρεψα στο κέντρο της Αθήνας.
Πάω να δω καμία είδηση. Τα λέμε σε λίγο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 494
- Εμφανίσεις
- 31K