Ημερομηνία γέννησης: 20/08/1985.
Εκτιμώμενη ώρα γέννησης: 04:10 πμ.
Ήλιος: 26'58 -> Λέων. Μου αρέσει να είμαι το επίκεντρο της προσοχής, να με θαυμάζουν, έχω χιούμορ, είμαι υπερβολικά γεννεόδωρος, θέλω να έχω το πάνω χέρι στις σχέσεις μου με τις α-καπέλο, το φλερτ αποτελεί οξυγόνο για μένα, έχω πολλούς φίλους, μου αρέσει να δραματοποιώ τις καταστάσεις, έχω ταλέντο στην υποκριτική, αγαπάω τα παιδιά.
Ωροσκόπος: 24΄05 -> Καρκίνος. Αν και είμαι "πολύ τρελλός", πολλές φορές σε άγνωστα άτομα δίνω την εντύπωση του "συνεσταλμένου και καλού παιδιού". Επιπλέον, είμαι πολύ συναισθηματικός.
Σελήνη: 15'11 -> Ζυγός. Η ανάγκη μου για συντροφικότητα είναι αυξημένη. Δεν αντέχω τη μοναξιά. Δύσκολα τσακώνομαι με άλλους ανθρώπους, όσο θυμωμένος και να είμαι. Τέλος, έχω κάποια "καλλιτεχνική φλέβα".
Ερμής: 13'38 R -> Λέων. Το γεγονός ότι γεννήθηκα σε ανάδρομο ερμή, με κάνει και σκέφτομαι με έναν ιδιαίτερο τρόπο, δύσκολα κατανοητό στο ευρύ κοινό. Επιπλέον, δεν συγκεντρώνομαι εύκολα.
Άρης: 16'38 -> Λέων. Είμαι υπερβολικά σπάταλος, το ξέρω. Επιπλέον, στη μέθοδο του ντιβανοτρυπητή, είμαι σεξοβόμβα.
Αφροδίτη: 20'26 -> Καρκίνος. Ενισχύει την ευαισθησία μου. Επιπλέον, ευθύνεται κατά ένα μέρος, για το γεγονός ότι μου αρέσουν οι α-καπέλο.