Νέα

Ερωτική Ατζέντα Του ΤΑΚΜΑΝ,του γυπα τα 9μερα,τσαρκες,Κα ΝΙκη κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΤΑΚΜΑΝ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΠΕΜΠΤΗ 16/08/2012
Ξύπνησα στις 07:20. Αφού έβγαλα το ημερολόγιο, έριξα ένα ενισχυμένο χέσιμο. Κατόπιν, έπλυνα τα πιάτα και ήπια καφέ. Στις 09:30 άλλαξα το εισίτηριό μου για Αθήνα για 22/08/2012. Στις 10:04 πήρα τηλέφωνο στο στούντιο της οδού Βριλησσού 36, για να ενημερώσω την καρδουλίτσα μου. Όπα. Έτοιμη η σεξουαλική μπριζόλα του Lion King.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Αντί να ακούσω τη φωνή της καρδουλίτσας μου, άκουσα μια αντρική φωνή (και μάλιστα άγρια). Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Ναι;
ΤΑΚΜΑΝ: Γεια σας. Είναι εκεί η Σταυρούλα;
ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Όχι.
ΤΑΚΜΑΝ: Δε δουλεύει εκεί;
ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Δεν ξέρω κύριε.

Η παραπάνω υπηρεσία, μου έβγαλε την αύρα του Χατζηκωσταντινίδη (καθηγητής στο ΠΑΠΕΙ), να διδάσκει αναλογιστικά μαθηματικά με το γνωστό τσαμπουκά, να παίζει με το κομπολόι του και να λέει "Λοιπόν εντάξει; Ναι, αλλά". Τότε ένας φοιτητής, να πετάγεται και να του λέει "Συγνώμη κύριε, έχετε την αξίωση ότι σας καταλαβαίνει έστω και ένας μέσα στο αμφιθέατρο; και ο Χατζηκωσταντινίδης να του απαντάει "Είσαι ηλίθιος αγόρι μου;". Πέουνγκ. Για να γελάσετε το έγραψα. Κουλό ε;

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.052
Πόντοι
1.686

ΤΑΚΜΑΝ να διαβασεις το σουρρεαλιστικό βιβλιο του Εμπειρίκου

" Αργώ ή πλους αεροστάτου " !

Θα την καταβρείς !

Φοβερες γκιλφαρες εχει στην ΛΙΜΝΗ της Βουλιαγμενης !  :rockon:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Κατόπιν, πήρα τηλέφωνο το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η ευγενέστατη υπηρεσία, που εργαζόταν εκείνη την ώρα, με πληροφόρησε ότι η καρδουλίτσα μου είχε ρεπό. "Θα την πάρω το απόγευμα στο σπίτι" σκέφτηκα. Έτσι λοιπόν, έφαγα τα δημητριακά μου και έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο.
Στις 10:30 ξεκίνησα διάβασμα. Η επιλογή του συγκεκριμένου διδακτορικού αποδείχτηκε φάουλ. Όλα μου φαίνονταν αδιάφορα και δυσνόητα. Η συγκέντρωσή μου ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Στις 11:00 πήρα τον Κινέζο φίλο μου και μιλήσαμε 20 λεπτά. Στις 12:00 έφαγα 2 ροδάκινα. Στις 13:10 κάθισα σε στάση γιόγκα και έκανα προσευχή για την ψυχουλίτσα μου.
Στις 13:42 έμαθα ένα δυσάρεστο νέο. Δεν κατάφερα να πάρω υποτροφία από το ίδρυμα Προποντίς. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι το τέλος της μέρας, αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια. Ονειρευόμουν εδώ και αρκετούς μήνες, ότι από τον Οκτώβρη του 2012, θα έπαιρνα υποτροφία £ 640 pm, από τα οποία τα 150 θα τα έδινα στη Σταυρουλίτσα μου.
Στις 14:50 πήρα από το laundry τα ρούχα μου και στις 16:25 πήγα στη London Road για lunch break. Στο lebara μου είχαν μείνει μόνο £ 3.00 και για αυτό το λόγω απέφυγα να πάρω τη Σταυρούλα στο σπίτι της (για να μην πιάσουμε την πάρλα και σώσω εντελώς την κάρτα μου). Για βραδινό έφαγα στις 20:45 στον Lion King. Στις 00:34 έπεσα για ύπνο και βάρεσα μια μαλακία για εκτόνωση.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Λοιπόν, συνεχίζω.

Κατόπιν, πήρα τηλέφωνο το στούντιο της οδού Βριλησσού 36Α. Η ευγενέστατη υπηρεσία, που εργαζόταν εκείνη την ώρα, με πληροφόρησε ότι η καρδουλίτσα μου είχε ρεπό. "Θα την πάρω το απόγευμα στο σπίτι" σκέφτηκα. Έτσι λοιπόν, έφαγα τα δημητριακά μου και έριξα ένα δεύτερο παχύ χέσιμο.
Στις 10:30 ξεκίνησα διάβασμα. Η επιλογή του συγκεκριμένου διδακτορικού αποδείχτηκε φάουλ. Όλα μου φαίνονταν αδιάφορα και δυσνόητα. Η συγκέντρωσή μου ήταν πολύ κάτω του μετρίου. Στις 11:00 πήρα τον Κινέζο φίλο μου και μιλήσαμε 20 λεπτά. Στις 12:00 έφαγα 2 ροδάκινα. Στις 13:10 κάθισα σε στάση γιόγκα και έκανα προσευχή για την ψυχουλίτσα μου.
Στις 13:42 έμαθα ένα δυσάρεστο νέο. Δεν κατάφερα να πάρω υποτροφία από το ίδρυμα Προποντίς. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι το τέλος της μέρας, αισθανόμουν ψυχολογικά χάλια. Ονειρευόμουν εδώ και αρκετούς μήνες, ότι από τον Οκτώβρη του 2012, θα έπαιρνα υποτροφία £ 640 pm, από τα οποία τα 150 θα τα έδινα στη Σταυρουλίτσα μου.
Στις 14:50 πήρα από το laundry τα ρούχα μου και στις 16:25 πήγα στη London Road για lunch break. Στο lebara μου είχαν μείνει μόνο £ 3.00 και για αυτό το λόγω απέφυγα να πάρω τη Σταυρούλα στο σπίτι της (για να μην πιάσουμε την πάρλα και σώσω εντελώς την κάρτα μου). Για βραδινό έφαγα στις 20:45 στον Lion King. Στις 00:34 έπεσα για ύπνο και βάρεσα μια μαλακία για εκτόνωση.
αντε ρε συ ψυχανωμαλε που εισαι? 22 ειπες οτι ερχεσαι. Περιμενουμε πως και πως οι πιστοι σου να κανεις ποστ  :uglystupid:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/08/2012
Ξύπνησα στις 07:30. Αφού έριξα ένα παχύ χέσιμο και έβγαλα το ημερολόγιο, ξάπλωσα ανάσκελλα μέχρι να πάει 08:19. Μέχρι εκείνη την ώρα, χαϊδευα το μαξιλάρι μου και έλεγα "Σταυρουλίτσα μου γλυκιά, κάθισε σε παρακαλώ κοντά μου, το έχω μεγάλη ανάγκη".
Στις 08:19 πήρα τηλέφωνο το στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Μίλησα με την καρδουλίτσα μου για 4 λεπτά. Φυσικά την ενημέρωσα για την αλλαγή του εισιτηρίου. Κατόπιν, έπλυνα τα πιάτα, ήπια καφέ, έφαγα τα δημητριακά μου και έριξα ένα δεύτερο χέσιμο.
Στις 10:05 ξεκίνησα διάβασμα. Από συγκέντρωση; Σκατά.
Το μεσημέρι έφαγα στο Blue Island και το βράδυ έφαγα burger στους Μογγόλους.
Για ύπνο έπεσα στις 01:21. Σκεφτόμουν την ψυχουλίτσα μου και κοιμήθηκα κλαίγοντας.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Λοιπόν, συνεχίζω.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/08/2012
Ξύπνησα στις 07:30. Αφού έριξα ένα παχύ χέσιμο και έβγαλα το ημερολόγιο, ξάπλωσα ανάσκελλα μέχρι να πάει 08:19. Μέχρι εκείνη την ώρα, χαϊδευα το μαξιλάρι μου και έλεγα "Σταυρουλίτσα μου γλυκιά, κάθισε σε παρακαλώ κοντά μου, το έχω μεγάλη ανάγκη".
Στις 08:19 πήρα τηλέφωνο το στούντιο της οδού Βριλησσού 36. Μίλησα με την καρδουλίτσα μου για 4 λεπτά. Φυσικά την ενημέρωσα για την αλλαγή του εισιτηρίου. Κατόπιν, έπλυνα τα πιάτα, ήπια καφέ, έφαγα τα δημητριακά μου και έριξα ένα δεύτερο χέσιμο.
Στις 10:05 ξεκίνησα διάβασμα. Από συγκέντρωση; Σκατά.
Το μεσημέρι έφαγα στο Blue Island και το βράδυ έφαγα burger στους Μογγόλους.
Για ύπνο έπεσα στις 01:21. Σκεφτόμουν την ψυχουλίτσα μου και κοιμήθηκα κλαίγοντας.
σημερα εχουμε 23 ρε φιλε ,γραφε για χθες οχι μια βδομαδα πριν :birdman:

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
σημερα εχουμε 23 ρε φιλε ,γραφε για χθες οχι μια βδομαδα πριν :birdman:
Το Σάββατο 18 Αυγούστου ήταν μία άκρως ερωτική μέρα. Το ερωτικό θερμόμετρο έφτασε θερμοκρασίες σαχάρας. Ευτυχώς, που δεν έσπασε ο υδράργυρος. Είμαι Αθήνα. Πάω να την πέσω. Θα συνεχίσω την ενημέρωση.

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/08/2012
Ξύπνησα στις 07:40. Από τις 10:00 μέχρι τις 13:00 μελέτησα για το διδακτορικό (αν από αυτό το διάστημα ήμουν συγκεντρωμένος 20 λεπτά, ήταν ζήτημα).
Στις 13:00 φόρεσα το μαγιό μου, ντύθηκα και πήρα την τσάντα του μπάνιου. Στις 13:17 ξεκίνησα από το σπίτι μου. Πήγα με τα πόδια μέχρι το σταθμό των τρένων (Southampton Ctl) και από εκεί πήρα το λεωφορείο του δήμου (Train station - city - ferry) για το λιμάνι.
Στις 14:15 πήρα το ταχύπλοο (Redfunnel) για West Cowes. Η διαδρομή διήρκησε 23 λεπτά και στο πλοίο καθόμουν μόνος μου. Κατά καιρούς τράβαγα βιντεάκια με τη μηχανή του Τηλεκόλλα, για να τα δείξω στην καρδουλίτσα μου και να της κάνω bic-bic.
Στις 14:45 πήρα το λεωοφείο 1 (West Cowes - Newport). Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τράβηξα αρκετά δημοσιογραφικά πλάνα. Αρχικά καθόμουν μόνος μου. Στις 15:14 κάθισε δίπλα μου μια α-καπέλο με τζην και τρικ-τρικ. Δεν μπορώ να πώ ότι ήταν και sex symbol, αλλά μου κίνησε το στυτικό ενδιαφέρον. Στις 15:21 την προσέγγισα. Η στιχομυθία, που ακολούθησε, ήταν η εξής:

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τι έγινε; Έπεσε το ρεύμα/δίκτυο; Στο καλύτερο μας άφησες!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
εχουμε πεθανει απο την αγωνια τι εγινε με την κωλογρια α-καπελο με τα τρικ τρικ...Μας εκοψες στο καλυτερο , πανω που σου ειχε δημιουργηθει "στυτικο ενδιαφερον"...

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
ΤΑΚΜΑΝ: In my opinion, the isle of Wight is the most beauitiful place in the south-west England.
Α-ΚΑΠΕΛΟ (χαμογελώντας ευγενικά): Right.
ΤΑΚΜΑΝ: For this reason, I take some videos. At the end, I will compare them and I will publish the best two on YouTube (δείτε το βίντεο με τίτλο: "Bus 1: West Cowes - Newport"). I want to advertise your island.
Α-ΚΑΠΕΛΟ (χαμογελώντας με γλυκύτητα): OK.

Μετά από την παραπάνω στιχομυθία, η α-καπέλο κατέβηκε από το λεωφορείο. Δυο λεπτά αργότερα, το λεωφορείο έφτασε στο τέρμα (Newport).

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Έβγαλες βίντεο και την α-καπέλο; Θέλουμε να δούμε τα γούστα σου και τρικ-τρικ!

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις κατέβηκα από το λεωοφρείο, έκανα ένα replay με το μυαλό μου το σκηνικό και γέλαγα σαν κορνούτος. Στις 15:40 πήρα το λεωφορείο 2 (Newport - Shanklin - Sandown), γιατί ήθελα να κολυμπήσω στο Sandown. Τύχη βουνό. Η μοναδική κενή θέση στο λεωοφρείο, ήταν δίπλα σε μια α-καπέλο. Η παραπάνω α-καπέλο φορούσε μια πολυφλεκτική φούστα με λουλουδάκια, μια γαλάζια μπλούζα, παντόφλες, γυαλιά πρεσβυωπίας, ένα χρυσό βραχιολάκι και δυο χρυσά ριγκάκια. Ηλικιακά φαινόταν γύρω στα 75. Αμέσως μόλις κάθισα δίπλα της, φούντωσα και ο πούτσος μου ήθελε να σχίσει τη βερμούδα. Οι τρίχες των χεριών μου γαργάλαγαν το μπράτσο της. Στις 15:48 αποφάσισα να της μιλήσω. Πάω να κάνω ντους. Θα τα πούμε το μεσημέρι.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Αμέσως μόλις κάθισα δίπλα της, φούντωσα και ο πούτσος μου ήθελε να σχίσει τη βερμούδα. Οι τρίχες των χεριών μου γαργάλαγαν το μπράτσο της. Στις 15:48 αποφάσισα να της μιλήσω. Πάω να κάνω ντους. Θα τα πούμε το μεσημέρι.

Στο καλύτερο μας κόβεις....όπως οι διαφημίσεις στα έργα! :tickedoff:

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Τακμαν εισαι θεός...  οι εμμονές και η γλυκύτητα του είναι κάτι το ασυναγώνιστο όμως λίγο για να σε καταλαβαίνω πλήρως δώσε στο λαό πλήρη ορολογία

πχ.

bic-bic  =  τρίψιμο χερίου στο κορμί
α-καπελο= κυρία άνω των 65
Λοιποι σύντομοι κωδικοι?
....

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Λοιπόν, συνεχίζω.

Με την παραπάνω α-καπέλο, συζήτησα για τις ομορφιές του Isle of Wight, για τη βρώμικη παραλία του Brighton Pier, για το διδακτορικό μου, για την επιθυμία ευρέσεως εργασίας στην Αγγλία, για την Ελλάδα, για την αυξημένη εισροή οικονομικών μεταναστών στο Λονδίνο, κτλ. Ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τη στιχομυθία, ήταν το ακόλουθο:

ΤΑΚΜΑΝ: I will go to Sandown for swimming. I read in internet that this beach is one of the top 10 in the UK.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: OK.
ΤΑΚΜΑΝ: Have you ever swum in the UK?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: No.
ΤΑΚΜΑΝ: In mediteranean countries, such as Greece, Cyprus, Italy or Spain?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: No, I have not ever visited these countries.
ΤΑΚΜΑΝ: It's never late. If you have a good company (την κοίταξα με νόημα), you can go. If you buy the local newspaper Daily Echo, you will find many cheap travel packages to Rhodos, to Corfu, to Crete, to Zante ...
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Yes, I know.
ΤΑΚΜΑΝ: When you were young, you did not swim?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: I was young hundrend years ago.
ΤΑΚΜΑΝ: I will show you the videos from the isle of Wight, that I have taken with my digital photo-machine. This is the first (ακολούθησε σταμπ στο χρυσό βραχιολάκι της).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: You are quite crazy.
ΤΑΚΜΑΝ: How do you find my English?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Your vocabulary is good, but your accant no. I hardly understand you.
ΤΑΚΜΑΝ: Excuse me (ακολούθησε στοργικό χαδάκι στα τρικ-τρικ).

OP
OP
Τ

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η γνωριμία διήρκησε μέχρι τις 16:21. Η συζήτηση συνοδεύτηκε από αρκετά σταμπ στο βραχιολάκι της και στο τέλος τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο διευθυντικό sandwich, τρίβοντας με ιδιαίτερη μαεστρία και δεξιοτεχνία τα γρι-γρι.
Η τελική στιχομυθία, ήταν η κάτωθι:

ΤΑΚΜΑΝ: Excuse me, here is Sandown?
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Sorry?
ΤΑΚΜΑΝ: I asked you, if here was Sandown.
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Yes.
ΤΑΚΜΑΝ: Thank you. Nice to meet you (αμέσως έκανα την κίνηση για διευθυντικό sandwich).
Α-ΚΑΠΕΛΟ: Me too (μου έδωσε το χεράκι της).

Μόλις κατέβηκα από το λεωφορείο και κοίταξα προσεκτικά τις πινακίδες, κατάλαβα ότι βρέθηκα στο Shanklin και όχι στο Sandown (η α-καπέλο προσπάθησε να με ξεφορτωθεί ευγενικά).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom