kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 203
- Πόντοι
- 0
Και τώρα που την πήρα τηλ 120€ λέειΚάποτε ζητούσε 120 ευρω. Τώρα τι να πω; Δεν της τα δίνω με τίποτα... Να ήταν 25 χρονων να πω ΟΚ, αλλά στα 50+ όχι.
Και τώρα που την πήρα τηλ 120€ λέειΚάποτε ζητούσε 120 ευρω. Τώρα τι να πω; Δεν της τα δίνω με τίποτα... Να ήταν 25 χρονων να πω ΟΚ, αλλά στα 50+ όχι.
ένας ένας παιδιά!Και εγώ θα ήθελα το νέο τηλέφωνο της χρυσής όποιος θέλει με ΠΜ
Τα 70 για τη Νατασα Μονροε είναι πολλά. Με 40 την είχα πάρει το περασμένο μήνα και τη γαμουσα 2 ωρες από μουνι και στομα αλλά και πάλι δεν αξίζει από εμφάνιση ούτε ενα ευρώ. Πας μονο μια φορά για την εμπειρία και τιποτε αλλο.Την καλησπέρα μου στους φίλους μου Αθηνεζους
Κατέβηκα για μια εβδομάδα στην όμορφη πόλη σας και θέλω να γράψω 3 κριτικές.
Δεν ρώτησα για πληροφορίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν βοηθηθηκα με λίγο διάβασμα εδώ μέσα.
Στις 2 πρώτες ίσως να μην είμαι αντικειμενικος γιατί τις συναντάω σε κάθε επίσκεψη μου που είναι 2 φορές το χρόνο.
1)Αννα-πιπινακι.
Περιπου 30 χρονών με πολύ όμορφο σώμα για τα δικά μου γούστα.Δεν έχει πρόσωπο μοντέλου αλλά είναι όμορφη και σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο και το social της.Ειναι και παοκτσακι και κάπου εκεί ταιριαξαμε αμέσως.
Τρομερό στοματικό που δεν θέλεις να την πηδηξεις.Εννοειτε προχωρήσαμε και σε σεξ που είναι τρομερή.2 γύροι σε μια ώρα και ίσως και παραπάνω γτ δεν κρατήσαμε ώρα με κόστος 80€.
2)Ελένη-κομμώτρια.
Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτείνεται γι αυτούς που ψάχνετε πιτσιρίκες-μοντέλα.Πολυ καλό social και ευχάριστη.
Είναι μια όμορφη γυναίκα περίπου 50 χρονών,με ότι συνεπάγεται αυτό,και πάρα πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της.Τρομερό στήθος...πραγματικά...δεν το χορταίνεις!
Απο υπηρεσίες ξέρει να κάνει μασάζ και από ένα σημείο και μετά βάζει και την φαντασία της στο ερωτικό-αισθησιακό και όταν γυρίζεις είσαι ήδη τούρμπο
Προχωράει με στοματικό και σεξ και αντέχει σε δυνατούς ρυθμούς.
Κόστος 100€ για τουλάχιστον 1.30 ώρα .
3)Νατάσα Μονροε.
Διάβασα λίγο από κριτικές και προχώρησα.
Με έκανε κλικ το θεία και καλές υπηρεσίες μασάζ από σχόλια φίλων
Περιπου στα 50plus.
Ξανθια,μετρίου αναστηματος με πιασίματα(οχι χοντρή)
Σχετικά καλό μασάζ και τελείωμα με στόμα και σεξ.
Το πήγα μέχρι τέρμα έτσι για την εμπειρία.
Δεν ξέρω γιατί αλλά η συγκεκριμένη έμοιαζε με μια γειτονισσα που την είχα αποθημενο και αυτό το γεγονός με εξιταρισε
Κόστος στα 70€
Δεν προτείνετε σε καμία περίπτωση σε φίλους μικρής ηλικίας...εγώ είμαι στα 30 αλλά μερικές φορές έχω περίεργα γούστα με μεγαλοκοπέλες και μ αρέσει.
Που βρισκουμε εχει αγγελια καπου το καταστημα;Προβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Η δικιά μου εμπειρία μαζί της ήταν η εξής.
πράγματι η κοπέλα δεν έχει καμία σπουδαία γνώση απο μασάζ .
Προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες και απο οτι κατάλαβα πηγαίνει μόνο για αυτό τα κάνει όλα φτάνει μέχρι και σεξ τιμή που ζητάει +150€ για τα έξτρα της τόσα συμφώνησε με εμένα.
Από Σώμα είναι όπως τη βλέπετε στη φωτογραφία απλώς έχει μεγάλη και πλατιά περιφέρεια εμένα προσωπικά λίγο με χάλασε καθώς δεν είχε τόση αρμονία με το υπόλοιπο σώμα της θεωρώ ότι με αυτά τα λεφτά που ζητάει για σεξ υπάρχουν στο χώρο ανώτερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες.
Όσο αφορά τον χαρακτήρα της ήταν ευγενική γλυκιά καλή.
Δεν αξίζει να την δοκιμάσει κάποιος πάνω από 1 φορά με τα λεφτά που ζητάει.
Παλιά θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία το γραφείο είχε μια Εύα η οποία ήταν γυναικάρα και ζηταγε τα ίδια αλλά τα άξιζε στο επαρκώς.
Η Αναστασία μου έβγαλε σε εμένα λίγο το έλα να μου την χώσεις να πάρω τα λεφτά σου και γεια σου δεν ξέρω αν ήταν το timing αλλά σίγουρα δεν θα την ξαναεπέλεγα.
Εμένα πάντως ούτε accept με εκανε στο fb ούτε απάντησε στο τηλεφωνο.Τα 70 για τη Νατασα Μονροε είναι πολλά. Με 40 την είχα πάρει το περασμένο μήνα και τη γαμουσα 2 ωρες από μουνι και στομα αλλά και πάλι δεν αξίζει από εμφάνιση ούτε ενα ευρώ. Πας μονο μια φορά για την εμπειρία και τιποτε αλλο.
thanks!Καλησπέρα φίλε μου όνειρο η κοπέλα . Κάνει τα πάντα πολύ γλυκιά και ευγενική. Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα καλύτερο τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω μασάζ. Ψηλή κοπέλα περίπου στα 20... Και λογικές τιμές... 150€ μου πήρε για σεξ
φιλος ενα όνομα αρκεί ... και το γραφείο .... δεν χρειάζεται να βάζουμε φωτό απο τα κορίτσια ( αποψη μου ) βάζουμε τους παντες σε δύσκολη θέση ,,, εχω γράψει και εγω για αυτήν .. οτι ειναι αρπακτικό βαράει και μασαζ ουτε καν ... μακριά και αλάργα ...Προβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
Προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες και απο οτι κατάλαβα πηγαίνει μόνο για αυτό τα κάνει όλα φτάνει μέχρι και σεξ τιμή που ζητάει +150€ για τα έξτρα της τόσα συμφώνησε με εμένα.
Από Σώμα είναι όπως τη βλέπετε στη φωτογραφία απλώς έχει μεγάλη και πλατιά περιφέρεια εμένα προσωπικά λίγο με χάλασε καθώς δεν είχε τόση αρμονία με το υπόλοιπο σώμα της θεωρώ ότι με αυτά τα λεφτά που ζητάει για σεξ υπάρχουν στο χώρο ανώτερες και πιο εμφανίσιμες κοπέλες.
Παλιά θυμάμαι σε αυτήν την ηλικία το γραφείο είχε μια Εύα η οποία ήταν γυναικάρα και ζηταγε τα ίδια αλλά τα άξιζε στο επαρκώς.
Η Αναστασία μου έβγαλε σε εμένα λίγο το έλα να μου την χώσεις να πάρω τα λεφτά σου και γεια σου δεν ξέρω αν ήταν το timing αλλά σίγουρα δεν θα την ξαναεπέλεγα.
H φώτο με την πραγματικότητα απέχουν, επιβεβαιώνω. Γλυκό παιδί αλλα ως εκει.Προβολή συνημμένου 1357526 Όσο αφορά τι συγκεκριμένη κοπέλα είπα να τη δοκιμάσω και εγώ από την massaua καθώς διάβαζα διάφορα στο forum για εκείνη από άλλους.
τυπε μας δουλευεις ή βαριεσαι να διαβασεις?Που βρισκουμε εχει αγγελια καπου το καταστημα;
Μια διόρθωση, όχι άλλα, ΟΛΑ τα γραφεια το παρακάνουν. Αλλος ανθρωπος εμφανιζεται στην πορτα 8/10.τουλαχιστον ειναι αυτη και δεν ειναι και 30 χρονια πριν,
αλλα γραφεια το παρακανουν
ωωω να μην σου πω...τυπε μας δουλευεις ή βαριεσαι να διαβασεις?
τα γραφει ολα στην κριτικη του ο παιχτης.
![]()
Θεραπεύτριες massage | Massaua.gr - Μασάζ στο σπίτι
Η εταιρία μας Μασάζ στο σπίτι Massaua διαθέτει εμφανίσιμες κορυφαίες θεραπεύτριες massage , οι οποίες έρχονται οπουδηποτε και αν βρίσκεστε στο χώρο σας.massaua.gr
Φίλε φίλε που τη βρίσκουμε ;;;;τυπε μας δουλευεις ή βαριεσαι να διαβασεις?
τα γραφει ολα στην κριτικη του ο παιχτης.
![]()
Θεραπεύτριες massage | Massaua.gr - Μασάζ στο σπίτι
Η εταιρία μας Μασάζ στο σπίτι Massaua διαθέτει εμφανίσιμες κορυφαίες θεραπεύτριες massage , οι οποίες έρχονται οπουδηποτε και αν βρίσκεστε στο χώρο σας.massaua.gr