Νέα

Ερωτικές φαντασιώσεις με οικογενειακό πρόσωπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Θειες,ξαδερφες,παλιοτερα σαν φαντασιωση..σημερα εχουν φυγει τετοιες σκεψεις
Mεγαλώσανε ? :)

Τα παιδιά τους έστω ?

ΥΓ
Είναι μην σκάσει το κατάλληλο άτομο στην οικογένεια και αρχίσει τα κοντινά ..

Τελευταία τροποποίηση:

TonyDOP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2018
Like
3.291
Πόντοι
441
Αυτο γινεται..απο ελλειψη εμπειριας και γιατι ειναι τα πρωτα ατομα που θα δεις.
Βεβαια κανενα νορμαλ παιδι δεν σκεφτεται να χυσει την θεια του..
Εξαρτάται πως ορίζεις το νορμάλ. Όταν είναι ένα αγόρι πχ 15 και έχει μία θεία που τη βλέπει πολύ συχνά και αυτή η θεία τονίζει συνεχώς βυζιά, θεωρώ πολύ δύσκολο το παιδι να μην καταλήξει να βαράει για πάρτη της. Δε το καθιστά αυτό ανωμαλο, διότι όπως είπες είναι σε μία ηλικία χωρίς καμία απολύτως εμπειρία, άρα δίχως κριτήρια και διαμορφωμένη προσωπικότητα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.177
Πόντοι
3.346
Εξαρτάται πως ορίζεις το νορμάλ. Όταν είναι ένα αγόρι πχ 15 και έχει μία θεία που τη βλέπει πολύ συχνά και αυτή η θεία τονίζει συνεχώς βυζιά, θεωρώ πολύ δύσκολο το παιδι να μην καταλήξει να βαράει για πάρτη της. Δε το καθιστά αυτό ανωμαλο, διότι όπως είπες είναι σε μία ηλικία χωρίς καμία απολύτως εμπειρία, άρα δίχως κριτήρια και διαμορφωμένη προσωπικότητα.
Για πιο μικρα λεω...15 εχεις κανει ηδη σχεση και πιθανων πηδηξει.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Για πιο μικρα λεω...15 εχεις κανει ηδη σχεση και πιθανων πηδηξει.
15 μόνο τα κορίτσια κάνουνε σχέσεις και πηδιουνται τα αγόρια τα έχει φάει η μαλάκια.. Βασικά και στα 20 το ιδιο είναι..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.922
Πόντοι
9.931
15 μόνο τα κορίτσια κάνουνε σχέσεις και πηδιούνται τα αγόρια τα έχει φάει η μαλάκια.. Βασικά και στα 20 το ιδιο είναι..
Συμφωνώ, τα 15χρονα αγορια εχουν ακόμα στο μυαλο να παίξουν μπάλα και playstation με τους φίλους τους.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
15 μόνο τα κορίτσια κάνουνε σχέσεις και πηδιουνται τα αγόρια τα έχει φάει η μαλάκια.. Βασικά και στα 20 το ιδιο είναι..

Στις μέρες μας και στα 30 και στα 40 με το πουλί στο χέρι είναι τα περισσότερα αγοράκια...
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.766
Πόντοι
2.306
Κουμπαρα θεωρείται οικογένεια? γινε πιο συγκεκριμενος.

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.832
Πόντοι
2.357
Συμφωνώ, τα 15χρονα αγορια εχουν ακόμα στο μυαλο να παίξουν μπάλα και playstation με τους φίλους τους.
Σε παρτι ανιψιου μου ολα τα αγορια επαιζαν fortnite και τα κοριτσια τα ειχαν στο φτυσιμο.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 180011

Επισκέπτης
Mεγαλώσανε ? :)

Τα παιδιά τους έστω ?

ΥΓ
Είναι μην σκάσει το κατάλληλο άτομο στην οικογένεια και αρχίσει τα κοντινά ..
Παλια αυτο που αναφερω,.15-16ετων...κοιτουσα βυζια,επαιζα το καβλι μου...
Ειχα καβλες με τη μανα μου...
Γαμησε ταααα..ολα τα συμπλεγματα!
Μετα εσβησαν απο τη σκεψη ολα αυτα....ειδικα τωρα που προχωρησα πολυ τα τελευταια χρονια με κοπελες του χωρου,ουτε διαθεση για φλερτ εξω δεν υπαρχει πια,θα πρεπει δηλαδη οποια θελει να μου το πει στα ισα...δεν παρατηρω ουτε νοηματα,ουτε σηματα Μος,ουτε αν ψηνεται ή αν καιγεται,ραντεβου και προχωραμε,απο εκει ξεκινανε οι βασεις!

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.062
Πόντοι
1.056
παλια οταν ημασταν μικρα και εγω και η 1η ξαδερφη , εγω στο χωριο αυτη απο θεσσ/νικη ειχαν ερθει για μια βδομαδα το καλοκαιρι οπως καθε χρονο. παιζαμε στο πανω δωματιο και δε θυμαμαι πως βρεθηκαμε μονο με τα βρακια, εγω απο πανω της και να κανω τη παλινδρομικη κινηση και να της λεω ''μπηκε''??? μπηκε να μου λεει...... και εκεινη την ωρα να μπαινει η θεια μου και να μας βρησκει ετσι.... φτηνα το γλυτωσαμε το ξυλο και το να μαθευτει γενικα....

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.832
Πόντοι
2.357
παλια οταν ημασταν μικρα και εγω και η 1η ξαδερφη , εγω στο χωριο αυτη απο θεσσ/νικη ειχαν ερθει για μια βδομαδα το καλοκαιρι οπως καθε χρονο. παιζαμε στο πανω δωματιο και δε θυμαμαι πως βρεθηκαμε μονο με τα βρακια, εγω απο πανω της και να κανω τη παλινδρομικη κινηση και να της λεω ''μπηκε''??? μπηκε να μου λεει...... και εκεινη την ωρα να μπαινει η θεια μου και να μας βρησκει ετσι.... φτηνα το γλυτωσαμε το ξυλο και το να μαθευτει γενικα....
Θεια δικη :wink:

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Φαντάρος πριν πολλά χρόνια,καυλαντα στην καυλαντα πήρα δύο φορές μια δεύτερη ξαδέρφη μου.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.239
Πόντοι
3.846
Στην Καθολική Εκκλησία δεύτερα ξαδέρφια παντρεύονται από ότι ξέρω.

Όταν ήμουν 10 χρονών τον είχα παίξει με μία θεία , πρώτη ξαδέρφη του πατέρα μου. Πρέπει να μου έριχνε γύρω στα 18 χρόνια αν θυμάμαι καλά. Πριν μερικά χρόνια που την ξαναείδα σε οικογενειακό γάμο ,καλά κρατιόταν πάντως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom