Νέα

Ερωτικές φαντασιώσεις με οικογενειακό πρόσωπο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.127
Πόντοι
6.236
εδώ είμαι και δυστυχώς δεν τα έχω καταφέρει ακόμα.Πάντως,παραμυθάς δεν ήμουν.
Της κουνιάδας το κάγκελο γίνεται στο bou...
Μάλλον δεν πήγαινε σε σένα το ερώτημα αλλά σε πιο "διάσημο" συναγωνιστή σου, που είχε απασχολήσει την Επιστημονική Ομάδα με ολόκληρο νήμα :happy:
Καβλιάρα κουνιάδα - bourdela.com forum

Όποιος έχει τη μύγα όμως ... :2funny:

Upndownmmm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2022
Like
101
Πόντοι
0
...δεν έχω ακριβως φαντασιωσιες για τετοιες, αλλα...αληθινες στιγμες που χαν συμβει ετσι. οποιοι θελουν να τα πουμε περισσοτερα, στο prive.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297

Upndownmmm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2022
Like
101
Πόντοι
0
...δεν έχω ακριβως φαντασιωσιες για τετοιες, αλλα...αληθινες στιγμες που χαν συμβει ετσι. οποιοι θελουν να τα πουμε περισσοτερα, στο prive.
Δεν λέω γιά τίποτα...χοντρά βεβαια. Πιο απλα..αλλα και παλι hot..όσο τα σκεφτομαι.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.079
Πόντοι
3.556
που χάθηκε εκείνο το ναυαγιο μέλος να πουμε που χε μαρκαλεψει ολο το σοι του και ειχε ανοιξει νήμα σε φαση «γαμησα την ταδε πειραζει;» :undecided::undecided::undecided:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.169
Πόντοι
9.297
Μας διαβάζουν ξαδέρφια της Σκορδά η της Μαλεσκου;

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
που χάθηκε εκείνο το ναυαγιο μέλος να πουμε που χε μαρκαλεψει ολο το σοι του και ειχε ανοιξει νήμα σε φαση «γαμησα την ταδε πειραζει;» :undecided::undecided::undecided:
Tυπε, μηοως ειναι στην φυλακη για αποπλανηση ανηλικου?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.978
Πόντοι
9.931

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.602
Πόντοι
2.536
Έχω μια δευτεροτριτη ξαδέρφη.. μπουκιά και συχωριο...
Η 2η ξαδέλφη είναι 6ος βαθμός συγγένειας (απαγορευμένη σχέση μόνο από τις θρησκείες) και στην 3η ξαδέλφη δεν υπάρχει συγγένεια ούτε για τους παπάδες. Η ενηλικίωση είναι άλλο πράγμα. Είναι τεκμήριο της ενσυνείδητης συναίνεσης (και σωστά)

Νομίζω ότι η καύλα για συγγενή είναι κομμάτι της παιδικής ηλικίας, όταν οι μόνες παραστάσεις είναι από ανθρώπους που είναι κοντά στο παιδί. Η φυσιολογική σεξουαλική ανάπτυξη τα αφήνει αυτά πίσω με το που θα τρυγίσεις το πρώτο γλυκό ξένο μουνέτο. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει σφάλμα στην ανάπτυξη, κάποια μαλακία παίχτηκε στην οικογένεια

Τελευταία τροποποίηση:

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Η 2η ξαδέλφη είναι 6ος βαθμός συγγένειας (απαγορευμένη σχέση μόνο από τις θρησκείες) και στην 3η ξαδέλφη δεν υπάρχει συγγένεια ούτε για τους παπάδες. Η ενηλικίωση είναι άλλο πράγμα. Είναι τεκμήριο της ενσυνείδητης συναίνεσης (και σωστά)

Νομίζω ότι η καύλα για συγγενή είναι κομμάτι της παιδικής ηλικίας, όταν οι μόνες παραστάσεις είναι από ανθρώπους που είναι κοντά στο παιδί. Η φυσιολογική σεξουαλική ανάπτυξη τα αφήνει αυτά πίσω με το που θα τρυγίσεις το πρώτο γλυκό ξένο μουνέτο. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει σφάλμα στην ανάπτυξη, κάποια μαλακία παίχτηκε στην οικογένεια
Ξάδερφε όλα σχετικά είναι...
Σε άλλες εποχές δεν θα κοιταγαμε συγγένειες και ηλικίες..
Πάμε μπροστά.. ή πίσω.. ή κάπου γύρω τέλος πάντων..

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Παλι για ξαδερφες λετε; :2funny:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.602
Πόντοι
2.536
Ξάδερφε όλα σχετικά είναι...
Σε άλλες εποχές δεν θα κοιταγαμε συγγένειες και ηλικίες..
Πάμε μπροστά.. ή πίσω.. ή κάπου γύρω τέλος πάντων..
Φίλε ο φόβος της αιμομιξίας είναι πανάρχαια υπόθεση, για αυτό και υπήρχε το σύστημα με τα γένη κλπ από τις ξεχασμένες εποχές της μητριαρχίας

Αν η μακρινή ξαδερφούλα σε γουστάρει, στα 18α γενέθλιά της κάνε της δώρο ένα τρίωρο σε ξενοδοχείο. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει συγγένεια

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.773
Πόντοι
2.816
Φίλε ο φόβος της αιμομιξίας είναι πανάρχαια υπόθεση, για αυτό και υπήρχε το σύστημα με τα γένη κλπ από τις ξεχασμένες εποχές της μητριαρχίας

Αν η μακρινή ξαδερφούλα σε γουστάρει, στα 18α γενέθλιά της κάνε της δώρο ένα τρίωρο σε ξενοδοχείο. Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει συγγένεια
Άμα ζούμε μέχρι τότε θα ανοίξω θρεντ που θα ρωτάω τι να κάνω για τα 18α γενέθλια της 2ροξαδερφης..

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.660
Πόντοι
3.506
μητριαρχια παλια ειχαμε μονο στη κρητη σε ολη την υπολοιπη ελλαδα λεγονταν πατρις (η γη των πατερων) στη κρητη μητρις -

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom