paiDithauma
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Και τις καθημερινές 10....
με την διαφορα οτι καθημερινες στο μαγαζι μεσα εισαι εσυ ο παππους που σερβιρει ο dj και οι κοπελες.
Και τις καθημερινές 10....
με την διαφορα οτι καθημερινες στο μαγαζι μεσα εισαι εσυ ο παππους που σερβιρει ο dj και οι κοπελες.
κατι κανει και αυτη.....και στομα δινει .....αλλα σε επιλεγμενα καταστηματα μονο
Ποσο παει το πριβε στο εροτικα για μια βυζομαλακια πιπη και που δινεται το στομα σε ποια καταστηματα..;;??
Σε αυτό το συμπέρασμα έχω καταλήξει κ εγώ...Ισχυει οτι προσπαθει να κανει δημοσιες σχεσεις εκει μεσα, οταν μπαινεις στο μαγαζι ερχεται σε φιλαει, καθεται πανω σου κανα 10 λεπτο χωρις να ζητησει ποτο κτλ και σε γενικες γραμμες προσπαθει να τα παει καλα με ολους. Οσο για το γαμισι, απο εγκυρη πηγη ΔΕΝ πηγαινει με καποιον για τα λευτα παρα μονο εαν θελει να γαμηθει και να περασει καλα.
Το prive στα 50 τώρα για το άλλο....;
ποσα λευτα για αυτη την γκομενα ρε πουστη μου... ποσα..
Αν και loxxos καλα τα ειπες....! ;)Αν εννοεις ποσα λεφτα αξιζει αυτη η γκομενα η απαντηση κατακαμενε φιλε μου ειναι ζερο,ναδα,ναθινγκ,μηδεν000... ;) !!!Αντε στη καλυτερη 10-15 ευρω αν εισαι σε χοντρες καυλες για κανα ελευθερο στοματικο με κωλο και χυσιμο στο στομα σε κανα Μεταξι...
Αν τωρα εννοεις ποσα λεφτα εχεις πεταξει στο καλαθο των αχρηστων εσυ συγκεκριμενα για αυτη τη πατσαβουρα
ποσα σπιτια,νοικια,κτλ απ'τα εισοδηματα σου εχεις φαει τοτε κα(η)μενο παιδι ελπιζεις σε ενα θαυμα πραγματικα διοτι
η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα και σου ευχεται περαστικα να σωθεις πριν να ειναι πολυ αργα... ;) ;) ;) !!!!!!!!!!!!!!!!
Αν και loxxos καλα τα ειπες....! ;)
Paidithavma με ρέγουλα ρε φίλε εντάξει όλοι έχουμε κάνει ατασταλίες αλλά υπάρχει και ένα όριο . Με το να δίνεις λεφτά χώρις να πέρνεις έστω μία ανταπόκριση δεν κέρδιζεις τίποτα αντίθετα χάνεις και μάλιστα πάρα πολλά !!! Η συγκεκριμένη είναι πολύ φτηνή γυναίκα ...
γι αυτη τη σιμονα τελικα παιζει τιποτα?
ποιος το γαμει το πριβε!πριβε σε χοτελι τη θελω...