Επισκέπτης
Μην μπερδεύεσαι....ξαναδιάβασε..;)τελικά πολύ πανε σε αυτό το μαγαζι....
Μην μπερδεύεσαι....ξαναδιάβασε..;)τελικά πολύ πανε σε αυτό το μαγαζι....
Μην μπερδεύεσαι....ξαναδιάβασε..;)
Δε νομίζω...με μπερδεύεις με άλλον...ποτέ δεν κάθομαι πάνω απο 2 ώρες....Φύγε ρε πελάτη της καρέκλας, που φεύγεις και έχει φθαρεί και αυτή από τη πολλή ώρα
Δε νομίζω...με μπερδεύεις με άλλον...ποτέ δεν κάθομαι πάνω απο 2 ώρες....
Exeις μείνει πίσω..πλέον είμαι στην κατηγορία των 50€...Ε, με 20 €... Έχει καναπέδες στους 120 πάντως
Exeις μείνει πίσω..πλέον είμαι στην κατηγορία των 50€...
Eίπαμε...μέχρι 2 ώρες...μην με κουράζεις κ είμαι άρρωστος...Και θες να πεις ότι με 50€ δεν κάθεσαι παραπάνω;;
Thnxxxx....πάντα την πατάω με τις αλλαγές του καιρού....λούσιμο + φτιάξιμο μαλλιού + έξοδος = είμαι άρρωστος....Περαστικούλια. Να μη ξενυχτάς
ε με τέτοια χαίτη πρέπει να προσέχεις.....Thnxxxx....πάντα την πατάω με τις αλλαγές του καιρού....λούσιμο + φτιάξιμο μαλλιού + έξοδος = είμαι άρρωστος....
Σιγά τη χαίτη ρεεεεεε..........μια τόοοοοσο δα χαιτούλα.....ε με τέτοια χαίτη πρέπει να προσέχεις.....
εινε για μορφομενους στριπατους το γαμαζιΤελικά αυτό το μαγαζί κερδίζει την καρδία μου τον τελευταίο καιρό. Οι προσφατες επισκέψεις δείχνουν οτι ειναι απο τα μαγαζια που κρατουν ποιοτητα στο χορο των στριπ. Άφραπη μεν και η χθεσινη επισκεψη αλλα τουλαχιστον η ατμοσφαιρα ηταν αρκετα καλη
εινε για μορφομενους στριπατους το γαμαζι
ζιτανε ελεγχο και πιστοπιιτικο αι κιου,κατω απο 120 δε μπενεης μεσα,μονο μελη τον αετων μπενουν και μιλανε με τριαδικο σιστιμα σα τα κοπμιουτερελεος πια με τα πανεπιστιμιακα ιδριματα!....
ζιτανε ελεγχο και πιστοπιιτικο αι κιου,κατω απο 120 δε μπενεης μεσα,μονο μελη τον αετων μπενουν και μιλανε με τριαδικο σιστιμα σα τα κοπμιουτερ
γι αυτο δε παο ποτες πιαγι αυτο παμε
γι αυτο δε παο ποτες πια
..κολοκυθόπις...περι ορέξεως....