Νέα

Ερωτεύονται οι πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
21
Like
1.730
Πόντοι
1.011
Κύριοι καλησπέρα. 'Οπως έχω ξαναγράψει, μην τρέφετε φρούδες ελπίδες. Ναι, τα κορίτσια είναι όπως όλοι μας, με διάφορα συναισθήματα κτλ. Ναι είναι σε θέση (κάποιες λίγες) να αγαπήσουν αληθινώς. Αλλά ας γυρίσουμε λίγο πίσω : μια γυναίκα για να κάνει αυτή τη δουλειά (στις πιο πολλές περιπτώσεις) αντιμετώπισε θέμα επιβίωσης. Όταν ο άνθρωπος μπαίνει σε τέτοια θέση, αναπτύσσει συγκεκριμένο και αυτοματοποιημένο τρόπο σκέψης/πράξης όπου πρητανεύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Στις περιπτώσεις αυτές είμαστε μια απλώς καλή εναλλακτική ή η ύστατη επιλογή, αν το κορίτσι είναι για κρεμάει το string...
Όλα λοιπόν σταθμίζονται υπό αυτό το πρίσμα και ο ωφελιμισμός και η βουλιμία της πουτάνας θα υπερισχύει πάντα. Ναι, πιθανόν να αγαπήσει (αν βρεθει ευάλωτη για τον Α ή Β λόγο) ή να νομίσει ότι αγαπάει (σύνηθες). Αυτό και οι πρώτες γλύκες δε σημαίνουν πως ότι εισπράττεις ως "σύντροφος" στην αρχή, είναι αυτό που παίρνεις στο τέλος. Στο τέλος θα πάρεις μόνο δάκρυα, πόνο και ταπείνωση αν επενδύσεις συναισθηματικώς. Εν ολίγοις, η πουτάνα δεν κόβει το γαμήσι, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Ή όπως κάποιος συνάδελφος έχει γράψει ήδη : μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια. Τις πληρώνουμε για τις γαμάμε και να φεύγουν μετά. The rest is bullshit.

(φυσικά υπάρχουν κάποιες λίγες εξαιρέσεις που απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα...)

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Ανοίγω αυτό το θέμα διότι εκτός από το προφανές το οποίο είναι ότι τίποτα δεν γίνεται
τσάμπα σε αυτήν την ζωή (το οποίο ισχύει και στον αγοραίο έρωτα ),πάντα είχα την απορία αν συμβαίνει η αν μπορεί να συμβεί το αντίθετο , να ερωτευθεί δηλαδή μια τανα έναν πελάτη  . Πιστεύετε λοιπόν ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα της εξαίρεσης του κανόνα ? Δηλαδή μια κοπέλα του χώρου (ιερόδουλη , μασέρ , στουντιοκοριτσο, call girl κλπ) να ερωτευτεί κάποιον ο οποίος θα αποφασίσει να συνευρεθεί μαζί της ? Σας έχει τύχει μια ανάλογη περίπτωση ?
φυσικα και ερωτευονται!! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ...αντρες που πληρωνουν για να γαμησουν..

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Καλησπέρα αδέλφια,

Να σας πω και εγώ την εμπειρία μου.

Καταρχάς είμαι καινούργιο (σχετικά) μέλος και είναι η 1η φορά που γράφω στο φόρουμ.

Η δική μου εμπειρία στο θέμα που συζητάτε ήταν με τη Ρ (ας μην αναφέρουμε πλήρες όνομα)..η Ρ είναι μια Ρουμάνα που δουλεύει Φυλής (με ένα μικρό διάλειμμα σε στούντιο) 27 χρονών. Με τη Ρ τραβιόμουν για ένα 4μηνο, κατόπιν «περίεργου» γαμησιού σε σπίτι στη Φυλής που δούλευε (την είχα κλείσει για παραπάνω ώρα και της έκανε εντύπωση ότι ασχολήθηκα μαζί της κυρίως, κάνοντας την να χύσει 3 φορές, πριν της τα πετάξω στο στήθος)..Μόλις τελείωσε η συνάντηση της ζήτησα χύμα τηλέφωνο, της έδωσα business card (να κάνουμε και λίγο φιγούρα) και ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εκείνη τη περίοδο ερχόμουν συχνά Ελλάδα κυρίως λόγω επαγγελματικών και καταντήσαμε να βγαίνουμε κάτι βράδια (όταν ήταν σε πρωινές βάρδυες). Έτυχε να της κλείσω και αεροπορικά να έρθει Κύπρο όταν είχε άδεια για 2 μέρες να την σκίσω.

Καθόλη αυτή τη περίοδο μου βγήκαν διάφορα συναισθήματα που πιθανό να χαρακτηριστούν ως καψούρα, αλλά μόλις έληξε η φάση (παντρεύομαι σε 3 μήνες) κατάλαβα ότι ήταν υπερβολική καύλα και νομίζω απλά της άρεσε το γεγονός ότι μπορούσα να τη κάνω να περνά καλά, τόσο σε σεξουαλικο (έτσι μου είπε χωρίς να τη λαδώνω αφού αυτό δεν έπαιξε ποτέ μετά τη 1η μας συνάντηση) όσο και σε ανθρώπινο/ κοινωνικό επίπεδο (όταν βγαίναμε δεν της έλεγα μόνο ότι θέλω να σε σκίσω μέχρι να πεθάνει ο Χάιλαντερ, αλλά συζητούσαμε για τα πάντα).

σε αυτούς τους μήνες η φάση ήταν: ανέβαινα Ελλάδα- μιλάγαμε μέσω τηλ- την έπαιρνα όταν σχόλαγε από μη κεντρικό (για εμάς τους συναγωνιστές) σημείο στη Φυλής- πηγαίναμε για ένα γρήγορο ποτό ίσως και φαγητό προς Περιστέρι και μετά ξενοδοχείο...

Να με καψουρεύτηκε απίθανο το κόβω, ίσως όπως προανέφερα γούσταρε τη φάση..
Ροζαλίντα με τα τεράστια φουσκωτά βυζιά;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
αυτές οι σκηνές που έβλες στα Κόκκινα Φανάρια και στο Αφήνοντας το Λας Βέγκας... σου έχω νέα: Ο κινηματογράφος ΔΕΝ αντιγράφει τη ζωή, την ερμηνεύει.

Θα παραθέσω και σχετικό ανέκδοτο:

Άντρας στη γυναίκα του.

-Γυναίκα γάμησέ τα μετά την κρίση, κορωνοϊός λεφτά δεν έχουμε πρέπει να βρούμε λύση. Θα σε βγάλω στο κλαρί για λίγο διάστημα μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα.

Την κατεβάζει στην πιάτσα ο τύπος ντυμένη αναλόγως και τη δίνει οδηγίες.

-Όποιο αμάξι σταματήσει και σε ρωτήσει πόσο πάει θα του λες 100, θα παίρνεις τα λεφτά μπροστά και αν πάει να κάνει μαλακία με φωνάζεις και έρχομαι να του σπάσω τα μούτρα. Θα είμαι κρυμμένος στη γωνία.

Σε λίγο σταματά ο πρώτος πελάτης.
-Πόσο πάει;
-Εκατό
-Τριάντα έχω
-Περίμενε

Πάει στον άντρα της του λέει
-Μόνο τριάντα έχει
-Πες του μία πίπα και άμα θέλει αλλιώς τον πούλο.

Πάει πίσω στον πελάτη του λέει για πίπα λέει αυτός εντάξει της δίνει τα 30, τον βγάζει έξω βλέπει η κυρία παλαμάρι απίστευτο του λέει "περίμενε επιστρέφω αμέσως" και πάει τρέχοντας στον άντρα της.

-Να σου πω, μήπως έχεις να μου δανείσεις 70 ευρώ;

Συμπέρασμα: Όποιος ψάχνει για έρωτες, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία (ισχύει και για πελάτες και για υπαλλήλους)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:
.. Βεβαίως !!

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Νομιζω για να κανεις αυτη τη δουλεια πρεπει να εισαι η λιγο πρεζακι η τελειως κυνικος. Και αν εισαι κυνικος δεν ερωτευεσαι :)

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Να τολμήσω να πω κι εγώ την γνώμη μου.
Στο συγκεκριμένο ερώτημα που απασχολεί, για να περάσει η ώρα φαντάζομαι, δεν χρειάζεται καμμία εξαίρεση για να επιβεβαιωθεί ο συγκεκριμένος κανόνας. Κάποιοι θα στεναχωρηθούν αλλά Δ Ε Ν  Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι  Π Ε Ρ Ι Π Τ Ω Σ Η  Π Ο Τ Ε  Ν Α  Ε Ρ Ω Τ Ε Υ Τ Ε Ι  Κ Α Π Ο Ι Α  Κ Ο Π Ε Λ Α  Τ Ο Υ  Χ Ω Ρ Ο Υ,  Ε Ν Α Ν  Π Ε Λ Α Τ Η  Τ Η Σ.
Είναι τρομερή η ψυχική δοκιμασία που περνάει μία κοπέλα που κάνει αυτό το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ! Είναι παντελώς έξω από την φύση της. Εάν έπρεπε να δώσουμε μία ερμηνεία για το τι σημαίνει σεξ, θα λέγαμε ότι για τον μεν άντρα, σεξ είναι η ερωτική διαδικασία που ξεκινάει από την ώρα που θα βάλουμε το πουλί μας στην γυναίκα και τελειώνει την ώρα που θα τελειώσουμε. Αντιθέτως, για την γυναίκα, όλο αυτό που περιέγραψα ότι ισχύει για τον άντρα, είναι ένα μέρος του σεξ. Προηγείται ένα μεγάλο μέρος με εγκεφαλική διέγερση κ.α, που χάρις σ' αυτήν, δημιουργείται η επιθυμία στην γυναίκα. Θέλω λοιπόν να πω ότι  στην συνεύρεση μίας γυναίκας του αγοραίου έρωτα, με έναν τυχαίο άντρα-πελάτη, απουσιάζει παντελώς το σημαντικό κομμάτι της εγκεφαλικής διέγερσης. Συνεπώς, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ μαγκάκια μου. Γαμάτε όσο μπορείτε καλύτερα, με απόλυτο σεβασμό στα κορίτσια που μας προσφέρουν το κορμί τους προς ενοικίαση και τέλος!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στο συγκεκριμένο ερώτημα που απασχολεί, για να περάσει η ώρα φαντάζομαι, δεν χρειάζεται καμμία εξαίρεση για να επιβεβαιωθεί ο συγκεκριμένος κανόνας. Κάποιοι θα στεναχωρηθούν αλλά Δ Ε Ν  Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι  Π Ε Ρ Ι Π Τ Ω Σ Η  Π Ο Τ Ε Ν Α  Ε Ρ Ω Τ Ε Υ Τ Ε Ι  Κ Α Π Ο Ι Α  Κ Ο Π Ε Λ Α  Τ Ο Υ  Χ Ω Ρ Ο Υ,  Ε Ν Α Ν  Π Ε Λ Α Τ Η  Τ Η Σ.
Είναι τρομερή η ψυχική δοκιμασία που περνάει μία κοπέλα που κάνει αυτό το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ! Είναι παντελώς έξω από την φύση της. Εάν έπρεπε να δώσουμε μία ερμηνεία για το τι σημαίνει σεξ, θα λέγαμε ότι για τον μεν άντρα, σεξ είναι η ερωτική διαδικασία που ξεκινάει από την ώρα που θα βάλουμε το πουλί μας στην γυναίκα και τελειώνει την ώρα που θα τελειώσουμε. Αντιθέτως, για την γυναίκα, όλο αυτό που περιέγραψα ότι ισχύει για τον άντρα, είναι ένα μέρος του σεξ. Προηγείται ένα μεγάλο μέρος με εγκεφαλική διέγερση κ.α, που χάρις σ' αυτήν, δημιουργείται η επιθυμία στην γυναίκα. Θέλω λοιπόν να πω ότι  στην συνεύρεση μίας γυναίκας του αγοραίου έρωτα, με έναν τυχαίο άντρα-πελάτη, απουσιάζει παντελώς το σημαντικό κομμάτι της εγκεφαλικής διέγερσης. Συνεπώς, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ μαγκάκια μου. Γαμάτε όσο μπορείτε καλύτερα, με απόλυτο σεβασμό στα κορίτσια που μας προσφέρουν το κορμί τους προς ενοικίαση και τέλος!
Για έναν πελάτη είναι εύκολο ;;; Για έναν πρωτάρη είναι εύκολη διαδικασία να γαμηση σε μπουρδελο ;;;;;;;;;; Δεν εια ο ψυχοφθόρο πιστεύεις ;;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Στο χωριό μου λένε την φράση "ποτέ μην πιστεύεις  στον έρωτα μιας πουτάνας και στην φιλία ενός μπάτσου "

Αν και κάποιες λόγο έρωτα βρίσκονται σε αυτή τη θέση, τι εννοώ με αυτό;
π.χ Την έχει παραπλανήσει κάποιος εμφανίσημος, την έκανε να τον ερωτευτεί, μετά της πουλησε το παραμύθι ότι χρειάζονται χρήματα Για να πάνε μπροστά σαν ζευγάρι, πήγαν σε αλλη χωρα π.χ Ελλάδα και την υποχρέωσε να γίνει πουτανα με το ζόρι, πολλές φορες με την βία, ναι υπάρχουν στα αλήθεια αυτά τα περιστατικά συνήθως στο ανατολικό μπλοκ είναι συχνό φαινόμενο. Οπότε εκεί θα μου πείτε μπαίνει στη μέση και ο φόβος, αλλά από έρωτα ξεκίνησε όλο αυτό.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Για έναν πελάτη είναι εύκολο ;;; Για έναν πρωτάρη είναι εύκολη διαδικασία να γαμηση σε μπουρδελο ;;;;;;;;;; Δεν εια ο ψυχοφθόρο πιστεύεις ;;
Όχι φυσικά. Δεν είναι καθόλου ψυχοφθόρο. Εμείς δημιουργούμε μόνοι μας τα άγχη. Άλλωστε η επιλογή του να πάει με μία κοπέλα, είναι καθαρά δική του. Και να σου πω και κάτι; Οι κοπέλες είναι πολύ πιο εντάξει από εμάς στην συμπεριφορά τους. Μόλις δουν έναν άντρα που χρήζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης, θα δοθούν όσο χρειάζεται.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
Στο συγκεκριμένο ερώτημα που απασχολεί, για να περάσει η ώρα φαντάζομαι, δεν χρειάζεται καμμία εξαίρεση για να επιβεβαιωθεί ο συγκεκριμένος κανόνας. Κάποιοι θα στεναχωρηθούν αλλά Δ Ε Ν  Υ Π Α Ρ Χ Ε Ι  Π Ε Ρ Ι Π Τ Ω Σ Η  Π Ο Τ Ε  Ν Α  Ε Ρ Ω Τ Ε Υ Τ Ε Ι  Κ Α Π Ο Ι Α  Κ Ο Π Ε Λ Α  Τ Ο Υ  Χ Ω Ρ Ο Υ,  Ε Ν Α Ν  Π Ε Λ Α Τ Η  Τ Η Σ.
Είναι τρομερή η ψυχική δοκιμασία που περνάει μία κοπέλα που κάνει αυτό το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ! Είναι παντελώς έξω από την φύση της. Εάν έπρεπε να δώσουμε μία ερμηνεία για το τι σημαίνει σεξ, θα λέγαμε ότι για τον μεν άντρα, σεξ είναι η ερωτική διαδικασία που ξεκινάει από την ώρα που θα βάλουμε το πουλί μας στην γυναίκα και τελειώνει την ώρα που θα τελειώσουμε. Αντιθέτως, για την γυναίκα, όλο αυτό που περιέγραψα ότι ισχύει για τον άντρα, είναι ένα μέρος του σεξ. Προηγείται ένα μεγάλο μέρος με εγκεφαλική διέγερση κ.α, που χάρις σ' αυτήν, δημιουργείται η επιθυμία στην γυναίκα. Θέλω λοιπόν να πω ότι  στην συνεύρεση μίας γυναίκας του αγοραίου έρωτα, με έναν τυχαίο άντρα-πελάτη, απουσιάζει παντελώς το σημαντικό κομμάτι της εγκεφαλικής διέγερσης. Συνεπώς, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ μαγκάκια μου. Γαμάτε όσο μπορείτε καλύτερα, με απόλυτο σεβασμό στα κορίτσια που μας προσφέρουν το κορμί τους προς ενοικίαση και τέλος!

Σωστά !!!

Αυτό που εγω θέλω να προσθέσω είναι οτι μπορεί μία εργαζόμενη να συμπαθήσει κάποιον διότι πχ περνάει όμορφα ή διότι την φροντίζει.

Αλλά άλλο συμπάθεια άλλο έρωτας.

Έρωτας σε καμία των περιπτώσεων δεν υπάρχει διότι για τις γυναίκες πολύ σωστά ο έρωτας ειναι μέρος εγκεφαλικής λειτουργίας ή οποία όμως προ πολλού έχει πάψει να λειτουργεί φυσιολογικά.

Βέβαια αν της αγοράσεις πχ ένα διαμέρισμα μπορεί να σε ερωτευτεί.
Αλλά αυτό δεν είναι πλέον έρωτας αλλα οικονομική εξάρτηση ή εξασφάλιση ...

Επίσης το να βγεί εξω μαζί σου 2-3 φορές δεν σημαίνει οτι σε έχει ερωτευτεί.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.318
Πόντοι
2.036
Θα διαφωνήσω ως προς το ότι έχουν πάψει να λειτουργούν φυσιολογικά. Λειτουργούν και μάλιστα μπορώ να σου πω ότι είναι και περισσότερο ευάλωτες από τις δήθεν "κυρίες" που ανακατεύονται στην καθημερινότητά μας. Απλά οι συγκεκριμένες κοπέλες, έχουν αποκτήσει την ικανότητα, το ταπεραμέντο να "κλειδώνουν" αυτήν την λειτουργία του εγκεφάλου τους και να την αφήνουν έξω από το δωμάτιο, όταν βλέπουν κάποιο πελάτη!

Delegate

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
0
Πόντοι
0
Όλα συμβαίνουν στη ζωή.  Προέκυψε όσον με αφορά, και το έζησα μια φορά.  Έλιωνε για μένα και με αντιμετώπισε με λατρεία αλλά και αξιοπρέπεια.  Υπήρξε εντελώς ανιδιοτελής.  Δυστυχώς δεν φέρθηκα ανάλογα και όταν πήρε την απόφαση να απομακρυνθεί μετά από ένα λάθος μου, το έκανε οριστικά και αμετάκλητα.  Είναι δε αξιοσημείωτο ότι η επαφή μας άρχισε αμέσως μετά την πρώτη επαγγελματική συνάντηση μας χωρίς να της έχω κρύψει κάτι.

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.962
Πόντοι
8.236
Οι απόψεις διίστανται βλέπω !!! Και εγώ προσωπικά  τείνω στο ότι είναι απίθανο να ερωτευτεί μια πουτανα. Βασικά πιστεύω ότι και η ίδια η πουτανα σκέφτεται ότι δεν γίνεται να την ερωτευθεί κάποιος διότι σου λέει ότι από την στιγμή που ξέρει κάποιος τι δουλειά κάνει τότε θα θελήσει να την εκμεταλλευθεί οικονομικά .. Βέβαια επειδή δεν θέλω και δεν μου αρέσει να είναι απόλυτος πιστεύω στο ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ , που σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ερωτευθεί η πουτανα όπως δεν αποκλείω (και ένα απίθανο σενάριο )  μια επαγγελματική σχέση ανάμεσα σε πουτανα και πελάτη να εξελιχθεί σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα (είπαμε όλα μπορούν να γίνουν σε τούτη τη ζωή ). Βέβαια εφόσον αναπτυχθεί αυτός ο κεραυνοβόλος έρωτας με βάση την λογική είναι καταδικασμένος να λήξει κάποια στιγμή και να μην κρατήσει για πάντα

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Ενδιαφέρον  το θέμα

Η ἀποψη μου είναι οτι μπορούν αλλά είναι τοσο προσηλωμένες σε αυτό που κάνουν και το σκοπό που το κάνουν που έχουν ορκιστεί στον εαυτό τους και πεἰσει τον εαυτό τους ότι δε χωρανε έρωτες όσο εργάζονται.Το πρόβλημα δημιουργείται από μακροχρόνια άρνηση που εκεί σιγά σιγά το καίνε όπως ειπώθηκε και όταν νομίζουν ότι μποροὐν να ερωτευτουν πλεον δε μπορούν ! Τότε είναι που ξεκινάει η κατρακύλα....

Να το πω απλά , άμα ερωτευτοὐν δε μπορούν να κάνουν πλεον το επάγγελμα ,σκεφτείτε το αυτό...όπως εμείς θα πονούσαμε γνωρίζοντας οτι πηδιέται με δεκάδες , έτσι και αυτή δε θα μπορούσε πλεον να το κάνει εαν ερωτευτεί .

Όσο για τον άντρα που ερωτεύεται πουτάνα , ναι είναι πολυ πιο συχνό και είναι έρωτας βασανιστικός και ψυχοφθόρος για ευνόητους λόγους....

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21
Ερωτευονται κανα πορτοφόλι

Stories

Νέο!

Stories