jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Κάποια τον διέλυσε ψυχικά και για αυτό κάνει έτσι...
Μαλλον παντρεμένος θα ήταν.
Είναι πιο περίπλοκη περίπτωση από παντρεμένος
Κάποια τον διέλυσε ψυχικά και για αυτό κάνει έτσι...
Μαλλον παντρεμένος θα ήταν.
Ναι τυπε, ετσι ακριβως, εκανα γαμο 3 φορες, πηρα 3 διαζυγια και δινω 3 διατροφες ρε γαμωτο.
:S :S :S
Συντομα, θα φτασει η στιγμη που θα απαλλαγειτε απο το μαρτυριο που σας ασκει η πεννα μου οταν απαλλαγω και εγω απο το μαρτυριο της υπαρξης.
Ο καλος Θεος φροντισε να μου δωρισει το εισιτηριο της φυγης απο το ματαιο και γεματο μαλακια τουτο κοσμο. Ελπιζω και εγω σε μια πιο συντομη ημ/νια, βαριεμαι, δεν εχω αντικειμενο που να θελω να ασχοληθω.
Εως τοτε, θα γραφω. Μετα, μπορειτε να ζητησετε απο τους διαχειριστες να διαγραψουν τα γραφομενα μου προκειμενου να ηρεμισετε και να σταματησουν να σας ταλαιπωρουν ψυχικα τα οσα γραφω θυμιζοντας σας τη σκληρη πραγματικοτητα της ζωης που δυστυχως δεν ηταν φιλικη και ευνοικη με εσας.
Είναι πιο περίπλοκη περίπτωση από παντρεμένος
Κάποιος που θα τη δει τώρα πρώτη φορά, αν του πω ότι θέλω να παίξω, θα γελάει
Για να την συζητάς τέτοια ώρα, κάτι θα έχει και τώρα, βυζι, κωλο, μαλλί, χαμόγελο, βλέμμα, κάτι.
Με στεναχωρείς ρε δικέ μου.
Μην κάνεις αρνητικές σκέψεις.
Κανείς δεν ξέρει πότε θα την κάνει .
Όσο είμαστε όρθιοι πρέπει να σκεφτόμαστε πως να περνάμε καλά !
Αυτό γίνεται με πολλούς τρόπους !!!!!
Τώρα, ίσως από αλαζονεία, θέλω να κερδίσω και να δείξω στον τότε μικρό 15χρονο , ότι όλα γίνονται !
Λακη, παμε να τα πιουμε παρεα φιλε.
Δεν υπαρχει ουτε ερωτας, ουτε αγαπη (περα απο την αγαπη της μανας προς το παιδι της και δυστυχως στην εποχη μας ουτε αυτο ισχυει σε ολες τις περιπτωσεις).
Υπαρχουν: Σεξ, χρημα, συμφερον, κακια σε δεκαδες μορφες γυρω μας.
Αφησες εξω πολλες κατηγοριεςΝαι ερωτεύονται οι πουτάνες.
Όπως και οι φουρνάρισσες και οι μπατσίνες και οι αεροσυνοδοί και οι ταμείες και οι σοφερίνες και οι γιατρίνες και οι δικηγορέσκες.
Σας κάλυψα;
Συντομα, θα φτασει η στιγμη που θα απαλλαγειτε απο το μαρτυριο που σας ασκει η πεννα μου οταν απαλλαγω και εγω απο το μαρτυριο της υπαρξης.
Ο καλος Θεος φροντισε να μου δωρισει το εισιτηριο της φυγης απο το ματαιο και γεματο μαλακια τουτο κοσμο. Ελπιζω και εγω σε μια πιο συντομη ημ/νια, βαριεμαι, δεν εχω αντικειμενο που να θελω να ασχοληθω.
Εως τοτε, θα γραφω. Μετα, μπορειτε να ζητησετε απο τους διαχειριστες να διαγραψουν τα γραφομενα μου προκειμενου να ηρεμισετε και να σταματησουν να σας ταλαιπωρουν ψυχικα τα οσα γραφω θυμιζοντας σας τη σκληρη πραγματικοτητα της ζωης που δυστυχως δεν ηταν φιλικη και ευνοικη με εσας.
ο αντρας μπορει να κανει -λογω αγαπης- ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τη γυναικα. Και τα 2 εχουν κοινο παρονομαστη την ανακαλυψη δυναμεων που και ο αντρας και η γυναικα αγνοουσαν πως εχουν. Ειναι σα να ξερεις ολη σου τη ζωη οτι εχεις Χ δυναμεις και ξαφνικα να καταλαβαινεις οτι λογω της αγαπης προς καποιον μπορεις να κανεις 10Χ.
Η αγαπη λειτουργει ως καταλυτης υπερδυναμεων μεσα στον ανθρωπο. Οσοι το εχουν ζησει ξερουν οτι δεν ειναι παραμυθια για ρομαντικους.
Αμα τους κανουμε και δωρα θα τις πιασουμε γκομενες μετα. Εξαλλου τα λεφτα δωρακι δεν τα λενε;Άμα τους αγοράζεις δώρα και τις χατζιλικώνεις χοντρά ... αμέ ... σε ερωτεύονται λέει ...
Μπά δε νομίζω.
Απλώς μπορεί να σε συμπαθήσουν.