Φυσικά ερωτεύονται άνθρωποι είναι και αυτοί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ερωτεύονται οι πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 224
- Εμφανίσεις 28K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Είμαι με μια που έτσι είναι, με συμπαθεί.Δεν ερωτεύονται οι πουτάνες !!!
Απλά μπορεί να σε συμπαθήσουν.
Βγαίνουμε για φαγητό, για σεξ ή και τα δυο.
Περνάμε καλά, καμιά φορά ανταλλάσσουμε μηνύματα αλλά μέχρι εκεί.
Όσο διαρκέσει, μια χαρά!
Είμαι με μια που έτσι είναι, με συμπαθεί.
Βγαίνουμε για φαγητό, για σεξ ή και τα δυο.
Περνάμε καλά, καμιά φορά ανταλλάσσουμε μηνύματα αλλά μέχρι εκεί.
Όσο διαρκέσει, μια χαρά!
48χρονος αγάπησε την ιερόδουλη που του δίδαξε τα μυστικά του έρωτα και την παντρεύεται
Γνωρίστηκαν σε συνεδρίες για σεξ, που πήγε για να βελτιώσει τις επιδόσεις του – Η μνηστή του θα συνεχίσει να δουλεύει ως συνοδός και να μαθαίνει τα μυστικά του σεξ σε άλλους άντρες, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν παιδιά. Ο Άντριου Χάμερ ήταν από τους άντρες που θεωρούσε τον εαυτό του άτυχο στην αγάπ
www.diaforetiko.gr
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Ευτυχώς δεν χρειάζομαι γάμο...48χρονος αγάπησε την ιερόδουλη που του δίδαξε τα μυστικά του έρωτα και την παντρεύεται
Γνωρίστηκαν σε συνεδρίες για σεξ, που πήγε για να βελτιώσει τις επιδόσεις του – Η μνηστή του θα συνεχίσει να δουλεύει ως συνοδός και να μαθαίνει τα μυστικά του σεξ σε άλλους άντρες, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν παιδιά. Ο Άντριου Χάμερ ήταν από τους άντρες που θεωρούσε τον εαυτό του άτυχο στην αγάπwww.diaforetiko.gr
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Μήπως να το σκεφτεις ξανά;Ευτυχώς δεν χρειάζομαι γάμο...
Arislol
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Like
- 377
- Πόντοι
- 21
48χρονος αγάπησε την ιερόδουλη που του δίδαξε τα μυστικά του έρωτα και την παντρεύεται
Γνωρίστηκαν σε συνεδρίες για σεξ, που πήγε για να βελτιώσει τις επιδόσεις του – Η μνηστή του θα συνεχίσει να δουλεύει ως συνοδός και να μαθαίνει τα μυστικά του σεξ σε άλλους άντρες, τουλάχιστον μέχρι να κάνουν παιδιά. Ο Άντριου Χάμερ ήταν από τους άντρες που θεωρούσε τον εαυτό του άτυχο στην αγάπwww.diaforetiko.gr
Ο ορισμός της ξεφτίλας.
socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Όχι!?!Μήπως να το σκεφτεις ξανά;
δεν ξέρεις πότε χαχαχαΌχι!?!
αν ξέρει να μαγειρευει
Διαγραμμένο μέλος 228088
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2023
- Like
- 636
- Πόντοι
- 81
Κι ομως εχω συναντησει κοπελα ρωσιδα να χυνει το μουνακι της και να φωναζει μωρο μου...και να ευχαριστιεται το σεξ..κ μη βιαστειτε περι προσποιησης...οπως εχω δει και βουλγαρα να την πηδαω και να παιζει φιδακι σε παλιο νοκια...Καποτε εκανα κ σχεση με ελληνιδα τετοια κοπελα..το πρωτο βραδυ πληρωσα ομως της ειχα φερθει τοσο ενταξει και υπηρχε τοση χημεια μεταξυ μας ωστε να βρεθουμε κι αλλες φορες χωρις να μου παρει ουτε ενα ευρω...ηταν αστερι ομως...επινε τα χυσια συνεχεια...δεν μου εχει ξανατυχει...με γουσταρε τοσο πολυ που αρχισε να μου λεει οτι θελει να με γνωρισει στην αδερφη της σε φιλους κλπ...ωραια φατσουλα σκουλαρικακι στη μυτη καθαρο μουνακι η μονη μαλακια που εκανα ηταν οτι μετα απο καταναλωση αφθονου κοκκινου κρασιου alpha να την πηδηξω ακαποτα και να χυσω μεσα της..ευελπιστω να μην εχει κανα παιδι απο αυτη τη φαση...αν και παιρνουν χημειες γι αυτο.
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Κι'αν ερωτευονται το δειχνουν νομιζεις?
Πρεπει να το δηλωσει ανοιχτα...ολα τα υπολοιπα ειναι εικασιες
Πρεπει να το δηλωσει ανοιχτα...ολα τα υπολοιπα ειναι εικασιες
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Δεν ερωτευονται...με τοσα καβλια που τρωνε μαλλον γυναικες θα ερωτευονται μετα...
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.369
- Πόντοι
- 5.646
Ναι ναι...Όχι!?!
Καμια φορα παιζει κι αυτο.Δεν ερωτευονται...με τοσα καβλια που τρωνε μαλλον γυναικες θα ερωτευονται μετα...
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.656
- Πόντοι
- 456
μια Ρωσιδα απο ενα στριπτιτζαδικο ,οταν ημουν 25 χρονων, μετα το χορο, της λεω για πλακα να τη μάθω τενις ,ειχαμε αρχισει τενιστικη δηθεν συζητηση και μου εδωσε το τηλεφωνο ,εριξα πολλα καλα γαμησια αυντομα ομως εριξε το θεμα πως θελει να παντρευτει να σταματησει αυτη τη σουλεια και αλλα τετοι και επειδη εγω ουδεμιαν σχεση εχω ουτε ειχα με συγγενια με ωΝΑΣΗ Η ΆΛΛΗ ΤΟΣΟ ΕΥΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ..αρα με ερωτευτηκε?? μαλλον οχι
επρεπε να την παντρευτεις την κοπελαμια Ρωσιδα απο ενα στριπτιτζαδικο ,οταν ημουν 25 χρονων, μετα το χορο, της λεω για πλακα να τη μάθω τενις ,ειχαμε αρχισει τενιστικη δηθεν συζητηση και μου εδωσε το τηλεφωνο ,εριξα πολλα καλα γαμησια αυντομα ομως εριξε το θεμα πως θελει να παντρευτει να σταματησει αυτη τη σουλεια και αλλα τετοι και επειδη εγω ουδεμιαν σχεση εχω ουτε ειχα με συγγενια με ωΝΑΣΗ Η ΆΛΛΗ ΤΟΣΟ ΕΥΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ..αρα με ερωτευτηκε?? μαλλον οχι
Διαγραμμένο μέλος 222193
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2022
- Like
- 400
- Πόντοι
- 21
Σε σενα ειδε τον σοβαρο αντρα που μπορουσε να αποκατασταθειμια Ρωσιδα απο ενα στριπτιτζαδικο ,οταν ημουν 25 χρονων, μετα το χορο, της λεω για πλακα να τη μάθω τενις ,ειχαμε αρχισει τενιστικη δηθεν συζητηση και μου εδωσε το τηλεφωνο ,εριξα πολλα καλα γαμησια αυντομα ομως εριξε το θεμα πως θελει να παντρευτει να σταματησει αυτη τη σουλεια και αλλα τετοι και επειδη εγω ουδεμιαν σχεση εχω ουτε ειχα με συγγενια με ωΝΑΣΗ Η ΆΛΛΗ ΤΟΣΟ ΕΥΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ..αρα με ερωτευτηκε?? μαλλον οχι
Βεβαια επρεπε εξ αρχης να ξεκαθαρισεις το μπατζετ σου/μηνα.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Θα είχες να λες ότι βγήκε ένα ταλέντο από χέρια σου....επρεπε να την παντρευτεις την κοπελα
μια Ρωσιδα απο ενα στριπτιτζαδικο ,οταν ημουν 25 χρονων, μετα το χορο, της λεω για πλακα να τη μάθω τενις ,ειχαμε αρχισει τενιστικη δηθεν συζητηση και μου εδωσε το τηλεφωνο ,εριξα πολλα καλα γαμησια αυντομα ομως εριξε το θεμα πως θελει να παντρευτει να σταματησει αυτη τη σουλεια και αλλα τετοι και επειδη εγω ουδεμιαν σχεση εχω ουτε ειχα με συγγενια με ωΝΑΣΗ Η ΆΛΛΗ ΤΟΣΟ ΕΥΠΟΡΗ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ..αρα με ερωτευτηκε?? μαλλον οχι
Μηπως νομιζε οτι εχεις διαμαντια;
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις