Νέα

Ερωτεύονται οι πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Πότε σε έκρινα ρε μπούφο; Πότε είπα ότι έχεις πει κάτι;
Είπα γιαυτούς που πιάνουν γκόμενες πουτάνες και στην κατηγορία τους θες να μπεις κι εσύ.
Και πως κατάλαβες ότι θέλω να μπω στην κατηγορία τους  ?Και γενικά πως κατάλαβες που ανήκω ? Η που θέλω να ανήκω ?Επειδή είπα απλά ότι από όλα έχει η κοινωνία μας ? Και από τυχοδιώκτες και από πουτανες ? Πως να το κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια. Η κοινωνία έχει τα πάντα ... Το ποιος εκμεταλλεύεται ποιον είναι σχετικό δεν είναι απόλυτο .. Τέλος πάντων δεν το συνεχίζω ... Έχεις την άποψη σου , έχω και εγώ την δίκη μου ...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Και πως κατάλαβες ότι θέλω να μπω στην κατηγορία τους  ?Και γενικά πως κατάλαβες που ανήκω ? Η που θέλω να ανήκω ?Επειδή είπα απλά ότι από όλα έχει η κοινωνία μας ? Και από τυχοδιώκτες και από πουτανες ? Πως να το κάνουμε αυτή είναι η αλήθεια. Η κοινωνία έχει τα πάντα ... Το ποιος εκμεταλλεύεται ποιον είναι σχετικό δεν είναι απόλυτο .. Τέλος πάντων δεν το συνεχίζω ... Έχεις την άποψη σου , έχω και εγώ την δίκη μου ...

Ανήκεις στην κατηγορία που πιστεύει στον έρωτα. Αυτό είπα μόνο. Αυτό που είπες κι εσύ.
Κι εσύ μου πες ότι έχω πληγωθεί και άλλες τέτοιες μαλακίες χωρίς να ξέρεις τίποτα για μένα.
Οπότε εγώ σε έκρινα μόνο για τα λεγόμενά σου, ενώ εσύ έκρινες εμένα χωρίς να ξέρεις για πράγματα που δεν έχω πει.
Δηλαδή αυτό για το οποίο με κατηγορείς είναι αυτό που έκανες εσύ.
Τεσπα αφού δε θες να το συνεχίσουμε ούτε εγώ θέλω.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ολοι άνθρωποι είναι

Peacemaker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2018
Κριτικές
6
Like
951
Πόντοι
361
Λογικά αφού είναι άνθρωποι ερωτεύονται...
Συνήθως μόνο τα λεφτά!!!

Διαγραμμένο μέλος 172222

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
18 Μαΐ 2017
Κριτικές
83
Like
13.716
Πόντοι
24.436
...ερωτεύονται και αγαπούν ίσως και πιο παθιασμένα από τις υπόλοιπες, ωσάν γυναίκες...
Οι καινούργιες βέβαια εσοδείες των γυναιανδρών αγαπούν όσο εμείς, με τα ξεφτισμένα αισθήματα και χρήματα...

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Μακριά από σχέσεις με πουτάνες...Πολύ μακριά όμως
Έχουν άπειρα ψυχολογικά και τα ξεσπάνε στη σχέση τους.
Το μόνο που θέλουν είναι κάποιον να τις συντηρεί γιατί συνήθως, έχοντας αρχίσει από μικρές, δεν ξέρουν να κάνουν απολύτως τίποτα άλλο.
Καθότι το ψέμα το έχουν καραμέλα (σε όλους τους πελάτες πουλάνε παραμύθι για το αν χύνουν, αχ μωρέ απο ανάγκη το κάνουν και άλλα τέτοια γλυκανάλα) σε φλομώνουν στο ψέμα με αποτέλεσμα αν εσύ το βλέπεις λίγο πιο σοβαρά από το να γαμήσουμε και να φύγουμε, την πάτησες.
Με πουτάνα μπλέξε μικρός, χωρίς υποχρεώσεις και για λίγο, θα κάνεις ωραία γαμήσια και μετά εξαφανίσου...και άσε το επόμενο θύμα να την παντρευτεί και να φορτωθεί τις μαλακίες που θα του κάνει. Που παίζει να του λέει "μωρό μου πάω λαϊκή" και εκείνη να κάνει πίπες για τον πραγματικό θεό της. Το χρήμα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Μακριά από σχέσεις με πουτάνες...Πολύ μακριά όμως
Έχουν άπειρα ψυχολογικά και τα ξεσπάνε στη σχέση τους.
Το μόνο που θέλουν είναι κάποιον να τις συντηρεί γιατί συνήθως, έχοντας αρχίσει από μικρές, δεν ξέρουν να κάνουν απολύτως τίποτα άλλο.
Καθότι το ψέμα το έχουν καραμέλα (σε όλους τους πελάτες πουλάνε παραμύθι για το αν χύνουν, αχ μωρέ απο ανάγκη το κάνουν και άλλα τέτοια γλυκανάλα) σε φλομώνουν στο ψέμα με αποτέλεσμα αν εσύ το βλέπεις λίγο πιο σοβαρά από το να γαμήσουμε και να φύγουμε, την πάτησες.
Με πουτάνα μπλέξε μικρός, χωρίς υποχρεώσεις και για λίγο, θα κάνεις ωραία γαμήσια και μετά εξαφανίσου...και άσε το επόμενο θύμα να την παντρευτεί και να φορτωθεί τις μαλακίες που θα του κάνει. Που παίζει να του λέει "μωρό μου πάω λαϊκή" και εκείνη να κάνει πίπες για τον πραγματικό θεό της. Το χρήμα.

Ακριβώς μακριά από σχέσεις με επαγγελματίες του χώρου του σεξ. Σπάνια θα πετύχεις καλή περίπτωση.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

centaurus

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
102
Πόντοι
0
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!,

δεν θα το γενικευα με τίποτα καθώς αν και έχω βρεθεί με πάνω απο 300 γυναικες του επαγγέλματος και όλων των τύπων (CG, studio, masseuse, CT, stripteaseuse, κωλομπαρού) μου έτυχε μόνο μια φορά πριν λίγα χρόνια. Ηταν Ρωσίδα που ήρθε για πρωτη φορά σε tour Ελλαδα και μάλιστα γνωριστήκαμε την πρώτη μέρα του tour της. Την 2η μέρα παράτησε το tour και ήρθε να μείνει μαζί μου. Είχαμε σχέση για 2 1/2 χρόνια και το λήξαμε παραμένοντας καλοί φίλοι.
Καποιες φορές που ερχεται Ελλάδα, Κύπρο ή σε κανα ισπανικο ή ιταλικό νησί για διακοπες βρισκόμαστε και θυμόμαστε τα παλιά ;-)

Θεωρώ πως η περίπτωση αυτή ειναι 0,1 τοις χιλίοις και ο κανόνας είναι οτι πολύ δύσκολα να πετύχεις να σε ερωτευτεί επαγγελματίας και να βρίσκεσαι σε οποιαδηποτε τύπου σχέση εκτός επαγγελματικής μαζί της.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Οι γυναίκες δεν ερωτεύονται, δεν το χεις καταλάβει αυτό; Πόσο χρονών είσαι 15;
Οι άντρες ερωτεύονται, οι γυναίκες εκμεταλλεύονται τους βλάκες που ερωτεύονται.

Αδερφέ, εσένα δε σε εχουν εκμεταλλευτεί μόνο. Εσενα φαίνεται πως σου έχουν γαμήσει τελείως την ψυχή. Με σεβασμό, θα σου πρότεινα να μιλήσεις σε έναν ειδικό.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Όσο για το ερώτημα του θέματος:

1. Φυσικά και μπορεί να ερωτευτούν κάποιον
2. Φυσικά δεν είναι πιθανό (στατιστικά ειναι πιθανότερο να έχουν άλλο σκοπό)
3. Φυσικά και δεν είναι ιδιαίτερα σοφό να μπλέξει κάποιος με κοπέλα του επαγγέλματος.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
Πάρα μα πάρα πολύ δύσκολα, γιατί αυτά που βιώνουν τις κάνουν πολύ επιφυλακτικές απέναντι στους άνδρες, και σιγουρα όχι πελάτη.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.066
Πόντοι
20.686
Επισης να συμπληρωσω το οτι ο πελατης γνωριζει το επαγγελμα τους ειναι κατι που ειναι αποτρεπτικο για μια σχεση.Δεν γουσταρουν να μπορεις να τους το πεις σε μια μελλοντικη διενεξη.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εμενα μου εχει τυχει ...προσφατα κιολας,ειχα ενα ειδυλλιο με ενα στουντιοκοριτσο απο γνωστο στουντιο της αθηνας. γενικα με ολα τα κοριτσια ειχαμε καλες σχεσεις,βγαιναμε με τον φιλο μου κτλ,αυτος τραβιοταν με αλλη απο εκει. Εμενα μου κολλησε μια κοπελα,πηδηχτηκαμε το ιδιο βραδυ,κοιμηθηκαμε κ μαζι και τραβιομασταν για αρκετο καιρο...εδειχε οτι με γουσταρε πολυ.
το θεμα ειναι οτι δε μου αρεσε το φερσιμο της,επινε γενικοτερα και ειχε ασχημο φερσιμο μετα και εμενα αυτο με χαλαγε κ δεν μπορουσα να το ανεχτω για ενα μετριο γαμησι,γιατι μετριο ηταν...προσφατα την εδιωξα κιολας γιατι μου το παιζε και καπως...
Εκανα οτι εκανα και τελος... δεν αξιζει να σπαω τα αρχιδια μου για κατι μετριο.
δεν με νοιαζει τι δουλεια εκανε,δεν της ανεφερα ποτε γιατι πραγματικα δεν με πειραζε,αλλα η συμπεριφορα της δε μου αρεσε μκαι για αυτο εδωσα τελος.
αυτα...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.651
Πόντοι
46.423
Εχω προσωπική εμπειρία με μια απο τις πιο όμορφες.

Όνομα δεν λέω.

Την φροντίζω απο καύλα μου.

Το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση.

Γνωρίζω τον τρόπο σκέψης τους.

Είναι πολύ περίπλοκο.
Εξαρτάται από πολλά πράγματα οπως ομορφιά, χαρακτήρας και φράγκα.

Να σε συμπαθήσει ίσως.
Να σε ερωτευτεί με τίποτα διότι όταν εχει πάει με 1,000 - 10,000 άντρες το θέμα έρωτας έχει τελειώσει γιαυτή.

Συμπάθεια και καλοπέραση ναί.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Μου αρέσει που καθόμαστε και το συζητάμε, και το αναλύουμε, και όχι αυτό αλλά εκείνο, και όχι το άλλο αλλά αν γίνει έτσι τότε ναι αλλιώς όχι, κaι ό,τι άλλη παπάρα έχω διαβάσει!!! :tooth:

Είναι άνθρωποι και συνεπώς ερωτεύονται!

Το ίδιο κι οι καθαρίστριες... οι νοικοκυρές... οι γιατρίνες... οι νοσοκόμες... οι δημόσιοι υπάλληλοι... οι ιδιωτικοί... οι τραπεζικές... οι ασφαλίστριες... οι ελεύθερες επαγγελματίες... κτλ, κτλ, κτλ!

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Δυστυχώς όχι. Είναι κατεστραμμένη αυτή η εγκεφαλική λειτουργία και στη μέγιστη πλειοψηφία τους πάσχουν από αλεξιθυμία. Ένας φίλος ψυχίατρος που έχει κουράρει πολλές ιερόδουλες μου έχει πει διαφωνώντας μαζί μου ότι γίνονται πόρνες επειδή δεν μπορούν να ερωτευτούν και όχι δεν μπορούν να ερωτευτούν επειδή είναι πόρνες όπως ήταν η δική μου άποψη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.328
Πόντοι
2.356
Δυστυχώς όχι. Είναι κατεστραμμένη αυτή η εγκεφαλική λειτουργία και στη μέγιστη πλειοψηφία τους πάσχουν από αλεξιθυμία. Ένας φίλος ψυχίατρος που έχει κουράρει πολλές ιερόδουλες μου έχει πει διαφωνώντας μαζί μου ότι γίνονται πόρνες επειδή δεν μπορούν να ερωτευτούν και όχι δεν μπορούν να ερωτευτούν επειδή είναι πόρνες όπως ήταν η δική μου άποψη.

Νομίζω γίνονται πόρνες γιατί βγάζουν σε 2 μέρες όσα βγάζει ένας κανονικός εργαζόμενος σε 1 μηνα. Όχι επειδή δεν μπορούν να ερωτευθουν. Το χρήμα οδηγεί σε κάθε απόφαση στη ζωή μας. Και ειδικά αν είναι πολύ χρήμα.

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
1.954
Πόντοι
206
Νομίζω γίνονται πόρνες γιατί βγάζουν σε 2 μέρες όσα βγάζει ένας κανονικός εργαζόμενος σε 1 μηνα. Όχι επειδή δεν μπορούν να ερωτευθουν. Το χρήμα οδηγεί σε κάθε απόφαση στη ζωή μας. Και ειδικά αν είναι πολύ χρήμα.
Επιμένω σε αυτό που έγραψα, η κόκκινη γραμμή περνιέται από συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών με διακριτή συναισθηματική λειτουργία λόγω της φύσης της συγκεκριμένης "εργασίας", το χρήμα είναι δέλεαρ αλλά το ποσοστό των γυναικών που ακολουθούν αυτό το δρόμο στις αναπτυγμένες χώρες είναι 1/1000, αυτό κάτι σημαίνει

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.651
Πόντοι
46.423

Πολλή σωστή η τοποθέτησή σου.

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου και ασφαλώς και με τον ψυχίατρο που κάτι παραπάνω θα ξέρει ...

Εχω και προσωπική εμπερία.

Η συγκεκριμένη μου εχει πεί οτι δεν την ενδιαφέρουν οι άντρες και οι έρωτες.

Σίγουρα όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Αλλά είναι μειοψηφία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom