tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
στα σου δε θαρθουμε που να γυρισει η γη αναποδα
ποτέ μην λές ποτέ....
στα σου δε θαρθουμε που να γυρισει η γη αναποδα
δεν πολυδιαφωνουμε στα πολιτικα.
Ποιος τα γαμάει μωρέ τα πολιτικά;
Να είχαμε τώρα τις αφες Λιούμπα, με το "μικρόφωνο" στο χέρι τους, να μας "τραγουδάνε" να μην μας ενδιέφεραν ούτε μνημόνια ούτε τίποτα.
Ποια προτιμάς; Την μελαχρινή ή την καστανή; Χάρισμά σου!
Είδες πόσο large τύπος είμαι με τους φίλους μου!
ποτέ μην λές ποτέ....
θαθελες? καταρχην εγω θα ειμαι κουκλακι γερος. κατα δευτερον να πληρωνω για να μπαζωνω? τζιζους. θα πληρωνω μονο για αφρο.
Ποιος τα γαμάει μωρέ τα πολιτικά;
Να είχαμε τώρα τις αφες Λιούμπα, με το "μικρόφωνο" στο χέρι τους, να μας "τραγουδάνε" να μην μας ενδιέφεραν ούτε μνημόνια ούτε τίποτα.
Ποια προτιμάς; Την μελαχρινή ή την καστανή; Χάρισμά σου!
Είδες πόσο large τύπος είμαι με τους φίλους μου!
αμα δεν πέσει μπαζο στα θεμέλεια ο αφρος θα διαλυθεί αμέσως πρίν προλάβεις να το καταλάβεις
μακρια το πηγες. εγω για τα 20 δαχτυλα εδωσα εγκριση. τα υπολοιπα βαθμολογουνται αδιαφορα καθημερινα εως ελαφρως ανυποφορα απο το λαιμο και πανω.
ohhhh yessssssssssssssΕ! Άμα είσαι τόσο δύσκολος κι εσύ κρατάω εγώ την καστανή και δίνω στον Τραμ (που είναι "παμφάγος") την μελαχρινή που παραείναι σκυλί του πολέμου!
Εψαξα και δεν βρηκα θεμα. Μονο στο γενικο. Ρωτησα και απαντηση δεν πηρα. Το ανοιξα.
Με τοσο υλικο που υπάρχει αξιζει ενα θεμα απο μονη τους. :-*
τί είπες ρεΤην Παρίση την αφήνεις στην απέξω? >
http://www.panoramalife.gr/images/stories/press/PAPARAZZI/2010_09/Luciano_me_ti_synodo_tou_Eri_Zora.jpg[/img[/URL]]
τα ειχε με τον Σοουζα αυτη? :banghead:
[/quote]
τι θα πει " τα ειχε" ρε ? 15 εισαι ?
Απλα την γαμουσε και αυτη .... :jerking:
..αν εκτός απο απλό γαμήσι την έβγαζε και βόλτα ειναι πολυ large o τύποςτι θα πει " τα ειχε" ρε ? 15 εισαι ?
Απλα την γαμουσε και αυτη ....
τί είπες ρε
σκατόφατσα η Παρίση;
Δεν άντεξες τύπε! ;) Έκανες νηματάκι στα κορίτσια!!
Κάτσε να βάλω και μια αποκριάτικη!
http://[URL unfurl="true"]www.liberofm.gr/dbimg/111_gossip_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κριστιαν δεν αντεξα.. Το ομολογω. ;D
έκλεισε το καρρέ της συμφοράςΛάθος, λάθος.. Μετανοώ..
Το πήρα-καταλαβα διαφορετικα. Σου εχω δειξει οτι αντιπαθω την Παριση? Για τριο εννούσα.. :-*
Κριστιαν δεν αντεξα.. Το ομολογω.
Εψαξα και δεν βρηκα θεμα. Μονο στο γενικο. Ρωτησα και απαντηση δεν πηρα. Το ανοιξα.