Νέα

Εργασία ως οδηγός στο Μετρό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Και πώς έρχεται σε επαφή;Ανακοινώνει από το μεγάφωνο "η κοπελιά με το κόκκινο μπλουζάκι ας έρθει μπροστά στο θάλαμο οδήγησης";

δεν ξερω πως το κανει αλλα εχει μπροστα στο βαγονι μυστικο δωματιο και εκει τις βαζει και τις γαμει, μια φορα γαμησε δυο νεαρες καυλες απο ομονοια μεχρι να φτασει συνταγμα.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
δεν ξερω πως το κανει αλλα εχει μπροστα στο βαγονι μυστικο δωματιο και εκει τις βαζει και τις γαμει, μια φορα γαμησε δυο νεαρες καυλες απο ομονοια μεχρι να φτασει συνταγμα.

Εντάξει,το τερμάτισες!!!

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.232
Πόντοι
2.646
Κοκορικος;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.221
Πόντοι
5.506
τυπε μην το γελας,μπορει να το δουμε καμια κυριακη σαν μια απο τις 100% αληθινες ιστοριες του μπου   :S :S :S

Να μη σου πω και με φωτογραφικό υλικό όπως οι 100% πραγματικές "γυμνές φωτογραφίες από τις γυναίκες/γκόμενές μας".  :S

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294

Μυστικό δωμάτιο; Χαχαχα... Επόμενος σταθμός... Αχχχχ.... τελειώνωωωω.... Σύνταγμα.... Χαχαχα...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Αν και ακούγεται για μούφα, ο φίλος ας μας δώσει ένα link της προκήρυξης η ακόμα αν πρόκειται
για μετάταξη κάποια άλλη πληροφορία.
Επειδή προσελήφθη ως οδηγός δεν πάει να πει ότι στο τέλος θα οδηγεί και το τραίνο.
Ίσως στο τέλος οδηγήσει αυτά που δεν θα έχουν οδηγό.
Όπως δεν γίνονται όλοι πιλότοι όσοι εισάγονται στην Ικάρων.

Παρεμπιπτόντως τον κόβω για υποψήφιο  κλειδούχο ή σταθμάρχη καθώς τώρα τρέχει προκήρυξη του ΑΣΕΠ του ΟΣΕ και σίγουρα πρέπει να είναι κάτω των 28 ετών αφού έχει μπει όριο ηλικίας.
Μπέρδεψε τους μοχλούς ο τύπος με τα κλειδιά.

:shit: :shit: :shit:

Επισκέπτης
Οι συρμοί του μετρό κινούνται αυτόματα. Όλα λειτουργούν αυτόματα.

Οι οδηγοί υπάρχουν μόνο για ψυχολογικούς λόγους για να μη δημιουργείται πανικός στο επιβατικό κοινό.

Ο αδερφός μου δουλεύει στο αττικό μετρό και ξέρω.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166

Οι οδηγοί υπάρχουν μόνο για ψυχολογικούς λόγους για να μη δημιουργείται πανικός στο επιβατικό κοινό.

γτ λες ψεμματα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696

Αυτό που λες δεν ισχύει.Ότι μπορούν να κινηθούν και αυτόματα,ναι είναι δυνατόν,τουλάχιστον για τις 2 τελευταίες σειρές που έχουν πάρει.Αλλά ο οδηγός κάνει όλη τη δουλειά.

fouxtakias

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2017
Like
14
Πόντοι
0
εχω εργασθη για λιγο στον προγραματισμο της κινησης των συρμων, είναι αυτόματα φυσικα αλλα όλα συνδεδεμένα σε ένα μοχλο στο χερι του οδηγου. 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τύπε πες στο φίλο σου να μην φοβάται τίποτε,αρκεί να θυμάται

Α. στην πλατεία έχει προτεραιότητα ο επί της πλατείας κινούμενος (εκτός αν έχει stop)
Β. Ο από δεξιά έχει πάντοτε προτεραιότητα , μην περάσει καμμιά διασταύρωση και παει ο κοσμάκης άκλαφτος.
Στο μετρό ρε φίλε;Στο ΜΕΤΡΟ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Είσαι τόσο μαλάκας ή πιο πολύ ακόμα;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.455
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα παιδιά . :hi:  Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει δουλειά ως οδηγός στο μετρό στην αθήνα.
Υπάρχει κανείς που να έχει δουλέψει οδηγός ;; Ο φίλος μου δεν έχει οδηγήσει ποτέ τρένο και έχει κάποιες απορίες. Αν είναι κάποιος οδηγός η ξέρει κάποιον να γράψετε εδώ να σας μεταφέρω τις απορίες του .

Ο φίλος σου έχει τον Θεό μπάρμπα. Απλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom