barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.221
- Πόντοι
- 5.506
Και πώς έρχεται σε επαφή;Ανακοινώνει από το μεγάφωνο "η κοπελιά με το κόκκινο μπλουζάκι ας έρθει μπροστά στο θάλαμο οδήγησης να φάει έναν ξεγυρισμένο πούτσο";
Και πώς έρχεται σε επαφή;Ανακοινώνει από το μεγάφωνο "η κοπελιά με το κόκκινο μπλουζάκι ας έρθει μπροστά στο θάλαμο οδήγησης να φάει έναν ξεγυρισμένο πούτσο";
Και πώς έρχεται σε επαφή;Ανακοινώνει από το μεγάφωνο "η κοπελιά με το κόκκινο μπλουζάκι ας έρθει μπροστά στο θάλαμο οδήγησης";
δεν ξερω πως το κανει αλλα εχει μπροστα στο βαγονι μυστικο δωματιο και εκει τις βαζει και τις γαμει, μια φορα γαμησε δυο νεαρες καυλες απο ομονοια μεχρι να φτασει συνταγμα.
Κοκορικος;δεν ξερω πως το κανει αλλα εχει μπροστα στο βαγονι μυστικο δωματιο και εκει τις βαζει και τις γαμει, μια φορα γαμησε δυο νεαρες καυλες απο ομονοια μεχρι να φτασει συνταγμα.
Εντάξει,το τερμάτισες!!!
τυπε μην το γελας,μπορει να το δουμε καμια κυριακη σαν μια απο τις 100% αληθινες ιστοριες του μπου :S :S :S
δεν ξερω πως το κανει αλλα εχει μπροστα στο βαγονι μυστικο δωματιο και εκει τις βαζει και τις γαμει, μια φορα γαμησε δυο νεαρες καυλες απο ομονοια μεχρι να φτασει συνταγμα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΡΑΙΝΟ-ΜΕΤΡΟ κλπ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΤΡΟ ??ΣΕ ΤΙ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ?? ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ!!
Οι συρμοί του μετρό κινούνται αυτόματα. Όλα λειτουργούν αυτόματα.
Οι οδηγοί υπάρχουν μόνο για ψυχολογικούς λόγους για να μη δημιουργείται πανικός στο επιβατικό κοινό.
Ο αδερφός μου δουλεύει στο αττικό μετρό και ξέρω.
γτ λες ψεμματα
τραβα ανοιξε κανα θρεντ οτι πεθανε ο Μανώλης Χιωτης
Οι συρμοί του μετρό κινούνται αυτόματα. Όλα λειτουργούν αυτόματα.
Οι οδηγοί υπάρχουν μόνο για ψυχολογικούς λόγους για να μη δημιουργείται πανικός στο επιβατικό κοινό.
Ο αδερφός μου δουλεύει στο αττικό μετρό και ξέρω.
Στο μετρό ρε φίλε;Στο ΜΕΤΡΟ;Τύπε πες στο φίλο σου να μην φοβάται τίποτε,αρκεί να θυμάται
Α. στην πλατεία έχει προτεραιότητα ο επί της πλατείας κινούμενος (εκτός αν έχει stop)
Β. Ο από δεξιά έχει πάντοτε προτεραιότητα , μην περάσει καμμιά διασταύρωση και παει ο κοσμάκης άκλαφτος.
Είσαι τόσο μαλάκας ή πιο πολύ ακόμα;δεν ξερω πως το κανει αλλα εχει μπροστα στο βαγονι μυστικο δωματιο και εκει τις βαζει και τις γαμει, μια φορα γαμησε δυο νεαρες καυλες απο ομονοια μεχρι να φτασει συνταγμα.
Καλησπέρα παιδιά . Ένας φίλος μου θα ξεκινήσει δουλειά ως οδηγός στο μετρό στην αθήνα.
Υπάρχει κανείς που να έχει δουλέψει οδηγός ;; Ο φίλος μου δεν έχει οδηγήσει ποτέ τρένο και έχει κάποιες απορίες. Αν είναι κάποιος οδηγός η ξέρει κάποιον να γράψετε εδώ να σας μεταφέρω τις απορίες του .
Μπα, μια θεια στον Συριζα ειχεΟ φίλος σου έχει τον Θεό μπάρμπα. Απλά.
Μπα, μια θεια στον Συριζα ειχε