You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εργασια κ ζωη στην Κοπεγχαγη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ozzy13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
κανε εγγραφη για να εχεις προσβαση να διαβασεις....Καλησπερα οποιος ελληνας μενει Κοπεγχαγη η γενικα Δανια κ εχει κατι υποψην του για δουλεια ας μου στειλει ενα πμ.Ειμαι φοιτητης στο CBS ψαχνω μια δουλεια οτι να ναι
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δανεζικα μιλας? τυπε μονο με αγγλικα δεν νομιζω να βρεις .και αμα βρεις μονο σε ελληνες ισως.Καλησπερα οποιος ελληνας μενει Κοπεγχαγη η γενικα Δανια κ εχει κατι υποψην του για δουλεια ας μου στειλει ενα πμ.Ειμαι φοιτητης στο CBS ψαχνω μια δουλεια οτι να ναι
το ξερω το σαιτ ειμαι γραμμενοςκανε εγγραφη για να εχεις προσβαση να διαβασεις....
δυστυχως δεν ξερω δανικα :Sδανεζικα μιλας? τυπε μονο με αγγλικα δεν νομιζω να βρεις .και αμα βρεις μονο σε ελληνες ισως.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τυπε πορα πολυ δυσκολα. και γω παλια νομιζα οτι νταξει με τα αγγλικα εισαι μια χαρα παντου. ελα που και στην αφρικη πρεπει να μαθεις αφρικανικα :-δυστυχως δεν ξερω δανικα :S
φανταζομαι μονο σε κανενα ελληνικο εστιατοριο και αν . γτ δανια τυπε
θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο εκει στο Copenhagen Business School εκει τα μεταπτυχιακα ειναι δωρεαν τα πανεπιστημια ειναι κορυφαια οπως κ το εκπεδευτικο συστημα τους ακομα κ τη γλωσσα σου μαθενουν τσαμπα,αλλα ειναι πολυ ακριβη ζωη εκει κ χωρις δουλεια δεν την παλευεις καθολουτυπε πορα πολυ δυσκολα. και γω παλια νομιζα οτι νταξει με τα αγγλικα εισαι μια χαρα παντου. ελα που και στην αφρικη πρεπει να μαθεις αφρικανικα :-
φανταζομαι μονο σε κανενα ελληνικο εστιατοριο και αν . γτ δανια τυπε
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
α τοτε αλλαζει το θεμα καπως.γτ συνηθως σου βρισκουν παρτ ταιμ δουλεια απο το πανεπιστημιο.στην ολλανδια και στην αυστρια αυτο κανουν οποτε φανταζομαι και εκει θα το εχουν.θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο εκει στο Copenhagen Business School εκει τα μεταπτυχιακα ειναι δωρεαν τα πανεπιστημια ειναι κορυφαια οπως κ το εκπεδευτικο συστημα τους ακομα κ τη γλωσσα σου μαθενουν τσαμπα,αλλα ειναι πολυ ακριβη ζωη εκει κ χωρις δουλεια δεν την παλευεις καθολου
ωραιος τυπε.καλα να περασεις
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Καλησπερα οποιος ελληνας μενει Κοπεγχαγη η γενικα Δανια κ εχει κατι υποψην του για δουλεια ας μου στειλει ενα πμ.Ειμαι φοιτητης στο CBS ψαχνω μια δουλεια οτι να ναι
Γιατι ειδικα Δανια;; εχουν ζορισει εκει τα περιθωρια..
Στην θεση σου εαν επιμενεις σκανδιναβια θα κοιταζα μονο νορβηγια
αλλιως Γερμανια,Αγγλια,Αυστρια με την σειρα που στ γραφω
στην νορβηγια το εψαξα κ δεν ειναι ασχημα αλλα καλυτερα δανια,τωρα για γερμανια αγγλια αυστρια δεν το συζηταω το φτηνοτερο μεταπτυχιακο εχει 15000 κ λιγα λεωΓιατι ειδικα Δανια;; εχουν ζορισει εκει τα περιθωρια..
Στην θεση σου εαν επιμενεις σκανδιναβια θα κοιταζα μονο νορβηγια
αλλιως Γερμανια,Αγγλια,Αυστρια με την σειρα που στ γραφω
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Είναι γεγονός ότι και στη Νορβηγία οι σπουδές είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ακόμα και για τους ίδιους τους Νορβηγούς. Γενικότερα, ωστόσο, μην ανησυχείς καθώς οι γλώσσες αυτές δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Το μόνο δύσκολο (και το κυριότερο κατά τη γνώμ ημου) είναι το υψηλό κόστος διαβίωσης που για ένα μέσο ευρωπαίο - πόσο μάλλον μέσο Έλληνα - είναι εξαιρετικά δυσβάσταχτο.στην νορβηγια το εψαξα κ δεν ειναι ασχημα αλλα καλυτερα δανια,τωρα για γερμανια αγγλια αυστρια δεν το συζηταω το φτηνοτερο μεταπτυχιακο εχει 15000 κ λιγα λεω
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Η γλώσσα είναι δύσκολη. Γιατί δεν το σκέφτεσαι για Σουηδία; Έχει πολύ καλά πανεπιστήμια και πολλοί Έλληνες φοιτητές πηγαίνουν εκεί.
ειναι καλα κ στη Σουηδια το εχω ψαξει αλλα το προγραμμα που εχω βρει στην Κοπεγχαγη ειναι που καλυτερο κ επισης το πανεπιστημιο στη Kοπεγχαγη ειναι το νουμερο τρεια στην καταταξη ειναι πολυ καλοΗ γλώσσα είναι δύσκολη. Γιατί δεν το σκέφτεσαι για Σουηδία; Έχει πολύ καλά πανεπιστήμια και πολλοί Έλληνες φοιτητές πηγαίνουν εκεί.
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
κοιτα το σιγουρο ειναι οτι θα πρεπει να μαθεις την γλωσσα γτ δεν θα σου μιλανε. αλλα απο το πανεπιστημιο καποια κουτσοδουλεια θα βρεις για να ζησειςειναι καλα κ στη Σουηδια το εχω ψαξει αλλα το προγραμμα που εχω βρει στην Κοπεγχαγη ειναι που καλυτερο κ επισης το πανεπιστημιο στη Kοπεγχαγη ειναι το νουμερο τρεια στην καταταξη ειναι πολυ καλο
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Στη Δανία έμεινα 1 εβδομάδα το καλοκαίρι του 2004 (όταν εδώ είχαμε Ολυμπιάδα) ...
Τα Αγγλικά τα μιλάνε ακόμη και οι ...πέτρες ! Να μη σου `πω πως και μεταξύ τους Αγγλικά μιλάνε, άσε που λόγω πολιτεύματος όλες οι συνήθειές τους είναι ...αγγλικές, και καμία σχέση με υπόλοιπη σκανδιναβία και γερμανία ...
Η συμπεριφορά του Δανού απέναντι στον "ξένο" τουρίστα (δεν ξέρω στον μετανάστη) είναι ΑΨΟΓΗ και εξυπηρετικότατη ! Γενικά είναι μία χώρα που όλα λειτουργούν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολοι .
Για την Κοπενχάγη ...είναι μία μικρή σχετικά πόλη, το κέντρο της ειδικά δίνει την αίσθηση επαρχιακής δυτικοευρωπαικής πόλης . Έχει πολύ πράσινο και έντονο υγρό στοιχείο (και δυστυχώς υγρασία !), πολύ κ΄εύκολη να τη περπατήσει κανείς και με ήπιο σχετικά κλίμα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα...φυσικά απο τέλη Σεπτεμβρίου τις πρώτες πρωινές ώρες η θερμοκρασία πέφτει αρκετά κάτω απο το 0 !
Σημείο αναφοράς για τον επισκέπτη κυρίως είναι το πάρκο Τίβολι, με είσοδο τότε 7-9 ευρώ/άτομο και μέσα με 10άδες μπυραρίες, λούνα παρκ, καλιτεχνικές εκδηλώσεις κλπ ...είναι ανοικτό όμως απο Απρίλιο ώς μέσα Σεπτεμβρίου γιατί έτσι κι αλλιώς μετά η τουριστική κίνηση "σπάει" .
Σίγουρα είναι ακριβή πόλη, όχι όμως ακριβότερη απο Λονδίνο και Παρίσι . Ενδεικτικές τιμές όπως τις θυμάμαι ..ένα ζευγάρι τρώει σε εστιατόριο (έχει πολλά μεξικάνικα) με 50€, ένα μποκαλάκι νερό είχε 2-3 ευρώ, χοτ ντογκ απο υπαίθριες καντίνες 4-5€, κρικερ μπύρα 0,5lt κανένα 5ευρω, ταξί ...άσ`το, μέσα μαζικής μεταφοράς 1,5-2€, ΜακΝτόναλντσ κλπ κανένα 25άρι τα 2 άτομα ...
Για πουτανάκια είχε ρωσίδες κοντά στο σταθμό αλλά δεν ασχολήθηκα ...
Τα Αγγλικά τα μιλάνε ακόμη και οι ...πέτρες ! Να μη σου `πω πως και μεταξύ τους Αγγλικά μιλάνε, άσε που λόγω πολιτεύματος όλες οι συνήθειές τους είναι ...αγγλικές, και καμία σχέση με υπόλοιπη σκανδιναβία και γερμανία ...
Η συμπεριφορά του Δανού απέναντι στον "ξένο" τουρίστα (δεν ξέρω στον μετανάστη) είναι ΑΨΟΓΗ και εξυπηρετικότατη ! Γενικά είναι μία χώρα που όλα λειτουργούν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολοι .
Για την Κοπενχάγη ...είναι μία μικρή σχετικά πόλη, το κέντρο της ειδικά δίνει την αίσθηση επαρχιακής δυτικοευρωπαικής πόλης . Έχει πολύ πράσινο και έντονο υγρό στοιχείο (και δυστυχώς υγρασία !), πολύ κ΄εύκολη να τη περπατήσει κανείς και με ήπιο σχετικά κλίμα σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα...φυσικά απο τέλη Σεπτεμβρίου τις πρώτες πρωινές ώρες η θερμοκρασία πέφτει αρκετά κάτω απο το 0 !
Σημείο αναφοράς για τον επισκέπτη κυρίως είναι το πάρκο Τίβολι, με είσοδο τότε 7-9 ευρώ/άτομο και μέσα με 10άδες μπυραρίες, λούνα παρκ, καλιτεχνικές εκδηλώσεις κλπ ...είναι ανοικτό όμως απο Απρίλιο ώς μέσα Σεπτεμβρίου γιατί έτσι κι αλλιώς μετά η τουριστική κίνηση "σπάει" .
Σίγουρα είναι ακριβή πόλη, όχι όμως ακριβότερη απο Λονδίνο και Παρίσι . Ενδεικτικές τιμές όπως τις θυμάμαι ..ένα ζευγάρι τρώει σε εστιατόριο (έχει πολλά μεξικάνικα) με 50€, ένα μποκαλάκι νερό είχε 2-3 ευρώ, χοτ ντογκ απο υπαίθριες καντίνες 4-5€, κρικερ μπύρα 0,5lt κανένα 5ευρω, ταξί ...άσ`το, μέσα μαζικής μεταφοράς 1,5-2€, ΜακΝτόναλντσ κλπ κανένα 25άρι τα 2 άτομα ...
Για πουτανάκια είχε ρωσίδες κοντά στο σταθμό αλλά δεν ασχολήθηκα ...
foinikas88
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θα παω κοπεγχαγη σε 2 βδομαδες τι παιζει εκει απο πουτανες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154