kosmikosxl
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
πω πω, τι μπουτάρες και τι κάβλα είναι αυτή ρε Κοσμικέ
Μπιλαρα φιλε μου αυτο εργαλειο ειναι οντως πολυ καυλα. και αν δεις και το παπαρι τοτε θα τρελαθεις.
πω πω, τι μπουτάρες και τι κάβλα είναι αυτή ρε Κοσμικέ
βοήθησέ μας τότε να τρελαθούμε :S
ρε μάγκα , όσο θυμάμαι την κλασσική κριτική σου ακόμα λιώνω στα γέλια
<<Για ντοκιμαντερ στον Σκαι>>
...............<< Τελευταια φορα που συναντησα τετοιο σωματοτυπο ηταν σε. Ντοκυμαντερ του Σκαι για τον Αμαζονιο και τις φυλες που ζουν στις οχθες του. Βυζι πεσμενο σαν μισοχαλασμενη τυροπιτα κουρου! Προκοιλι σα να ρθε φαγωμενη με λοξυγκα και μουνι Μολδαβεζας αγροτισας! Μαλι μαυρο κορακι και ματια μεγαλα μαυρα αγελαδινα. Το μονο που αξιζε ηταν το μποι της αλλα το ατσουμπαλο συνολο δεν βοηθουσε... Στα συν η πιπα της αφου το μεγαλο της στομα βοηθουσε στα dt και η γλωσα δουλευε καλα. Απο φιλι δεν το συζηταω αφου καθε φορα που το επιχειρουσα γυριζε το κεφαλι της απο την αλλη!
Εν κατακλειδι μια τραυματικη εμπειρια που ευτυχως τελειωσε με ενα 100αρικο και μου ειπε κ thank you!
Προτεινεται μονο για προσφατα αποφυλακισμενους και λατρεις της φυσικης γυναικειας ομορφιας του περασμενου αιωνα!
Καλα να περναμε και ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθο βαλετω...>>
Να είσαι καλά !
Για παρτε ματι ...
Μην το παρεξειγειτε και πειτε οτι ειναι πεσμενο. εγινε ετσι μετα απο 1ωρας γαμησι και χυσιμο στο φουλ.
Για παρτε ματι ...
Μην το παρεξειγειτε και πειτε οτι ειναι πεσμενο. εγινε ετσι μετα απο 1ωρας γαμησι και χυσιμο στο φουλ.
φαίνεται καλό
ξέρει κανείς συναγωνιστής τίποτα ???
ακομη το θυμασαι????μηπως ειναι η μοναδικη σου εμπειρια ελα ανελυσε την μας...θα σε παρακολουθουμε αγωνιωδως....Εχει μυτερό καβλί και αγκυλώνει!
Πρόκειται για την Julia Jones
Είχε έρθει πέρυσι την άνοιξη αν θυμάμαι καλά,για μια εβδομάδα περίπου και τιμήθηκε..
Πολύ φιλική,με καλά αγγλικά και εξαιρετική διάθεση..Πολύ όμορφη από κοντά,εκπληκτικό πρόσωπο και σώμα-ακριβώς όπως στις φωτό..Πανύψηλη και "μάχιμη" αν και ήταν μόνο παθητική-δυστυχώς στο αν είναι καλή σε ενεργητικό ρόλο δεν μπορώ να απαντήσω μιας και δεν είναι στα γούστα μου.
Το μόνο ίσως αρνητικό τα σχετικά σύντομα προκαταρκτικά-δίνει βέβαια φιλιά και δέχεται-αλλά και πάλι πολυ καλύτερα από το μέσο όρο.Τα 30 λεπτά ήταν στα 100 ευρώ,σχετικά υψηλή τιμή για τις μέρες μας αλλά σε σχέση με άλλες τα αξίζει.Ο χώρος καθαρός και προσεγμένος στα Εξάρχεια και η ίδια έδιχνε πολύ καθαρή.Αν κάποιος έχει κρατήσει επαφή η μιλάει μαζί της στο ts-dating,ας της πει να ξαναέρθει
Χαίρομαι που βοήθησα κύριοι..
Ένα κομμάτι που θα ήθελα παρα πολύ να μας επισκεφθεί:
νομίζω θα βρείτε και αυτό το βιντεο διαφωτιστικό..
Sorry,λάθος φωτο ανέβασα πριν..