IasonL
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παρα πολύ καλη επιλογή η Yasmin. Οχι μονο για την απαικτη εμφάνιση αλλά και γιατί είναι πολύ καβλιάρα στο γαμήσι και στα στησιματα που παίρνει. Τουλάχιστον από οτι δείχνει στα βιντεο.
Αν έρθει ποτέ η Kalena Rios θα πηγαινω 3 φορες τη μέρα και μετα θα της κανω προταση γάμου.
....εντάξει μην λέμε κι υπερβολές ... ;)αν παντως δεχτει,ειμαι σιγουρος ότι θα βρεις ευκολα κουμπαρο...μην σου πω κουμπάρους!
μπορει και να είναι η πιο ομορφη τρανς πορνοσταρ που εχει παιξει
....εντάξει μην λέμε κι υπερβολές ... ;)
κι εμένα μου αρέσει.. πιο πολύ γι αυτό το πρόστυχο καυλερό της ύφος..
μια απο τις πρωτες που με καυλωσαν οταν αρχισα ν ασχολουμαι με το αθλημα, χωρις να ξερω τον λογο γιατι φαινοταν πολυ αγουρη
τωρα εχει εξελιχθει σε μια πανεμορφη τρανς αν και κοντουλα
Ρε παιδιά, δεν λέω, καλές οι ξένες, γιατί δεν συζητάμε όμως γιαυτή την υπερπαραγωγή που και ντόπια έιναι και δίπλα μας???
γειά σου φίλε Κύπριε. Σε παρακολουθώ γιατί στο κομμάτι της Κύπρου είσαι ο μόνος έγκυρος.
Φιλικά επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση. Η Έβα είναι βουλγάρα που ήρθε πριν από 5 - 6 χρόνια. Την πήδαγα σε ένα άθλιο χοτέλ στην οδό Ακομινάτου και δεν είχε κάνει ακόμα προσθετική στήθους. Έπαιρνε πολύ λίγα χρήματα και έκανε ωραίο σεξ, την πήδαγα όσες φορές άντεχα, σε κάθε περίπτωση πάντα έμενα πάνω από μια ώρα. Μάλιστα θυμάμαι ότι έδινα και 10 ευρώ για να μας δώσουν έναν καλύτερο δωμάτιο γιατί το δικό της ήταν πανωλεθρίαμβος !
Μετά η πανέξυπνη βουλγάρα πήγε στο Λονδίνο, έβγαλε χρήμα, έβαλε στήθος, απέκτησε τουπέ και άρχισε να πλασσάρεται ως . . . . . Ελληνίδα. Ήδη είχε μάθει τσάτρα πάτρα τα ελληνικά και σε κάποιους αδαείς μπορούσε και πέρναγε όντως ως ελληνίδα.
Παρόμοια πορεία, αν και όχι τόσο επιτυχημένη στην Λόντρα ακολούθησε και η άλλη τότε βουλγάρα η Σεσίλ, η οποία όμως έκανε πιο ξενέρωτο γαμήσι.
Αυτά και εύχομαι σε όλους καλά τρίποντα ! Υ. Γ. πολύ καλό το