απορια ειναι αυτο τωρα?![]()
φυσικά
σε ελκύει το στυλ της ΧΑ,που προκαλεί φόβο όπως λες
σε ποιους????
στη Μερκελ μήπως???
ή στον πεινασμένο Αφγανό???
απορια ειναι αυτο τωρα?![]()
φυσικά
σε ελκύει το στυλ της ΧΑ,που προκαλεί φόβο όπως λες
σε ποιους????
στη Μερκελ μήπως???
ή στον πεινασμένο Αφγανό???
Ποιον πεινασμένο ΑΦγανο?
αυτον που σκοτώνει έλληνες?
Οτι θες λεσ εσυ.
θα απαντήσεις ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε????
σε ποιον προκαλεί φόβο η ΧΑ και τί αποτελέσματα φέρνει αυτός ο φόβος?
ΠΑΣΟΚ ο Παλερμο?παρε και μερικα μαντηλακια απο τωρα...
θα πέσει κλάμα στις 17/6.
Και γραφε τωρα τα δικα σου.
Ο Χιμλερ αν δεν κανω λαθος ηταν καθηγητης και απεχθανοταν το αιμα και την βια (συμφωνα με οσα εχουν αναφερθει κατα καιρους απο αναφορες της εποχης)
Βιομηχανική λύση.
[size=12pt]Κάνεις λάθος.[/size]
Ο Χίμλερ ήταν χοιροτρόφος (και όχι καθηγητής) είχε δηλαδή φάρμα όπου εξέτρεφε γουρούνια.
Από το 1933 ανακατεύτηκε στην πολιτική (ίσως και νωρίτερα) και ο Χίτλερ τον πήρε κοντά του (τύπου Νο 2 τον ανάδειξε), γιατί κάπου είδε ότι μπορούσε να τον εμπιστεύεται και να βασίζεται σ' αυτόν.
Πράμα που δε συνέβαινε με τον Γκαίριγκ, που ήταν γόνος πλούσιας οικογένειας και όχι "λαϊκό παιδί" όπως ο Χίμλερ (και ο Χίτλερ).
Για το αίμα που λες, πράγματι είχε ευαίσθητο στομάχι.
Κάποτε είχε πάει να παρακολουθήσει (ενώ γενικά το απέφευγε) εκτελέσεις κρατουμένων.
Ήταν πριν από τους θαλάμους και τους φούρνους, και η εκτέλεση γινόταν με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το θύμα έπεφτε σε έναν ομαδικό τάφο, μπροστά του.
Από ένα πυροβολισμό, μυαλό απ' το κρανίο του κρατούμενου πετάχτηκε και λέρωσε τη στολή του Χίμλερ.
Ο Χίμλερ ζαλίστηκε, αισθάνθηκε τάση για εμετό, και τον πήραν παραπέρα. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι "είχε ευαίσθητο στομάχι".
Παρακολουθώντας αυτές τις εκτελέσεις, κατάλαβε ότι με αυτό τον τρόπο (σφαίρα, λάκκος κλπ) δε θα κατάφερναν (γρήγορα και αποτελεσματικά) να λύσουν το "πρόβλημα" των ανεπιθύμητων στον κόσμο του Γ' ράϊχ. Και γι' αυτό έβαλαν τα οργανωτικά τους μυαλά κάτω (Γερμανοί βλέπεις, ικανοί στο να σχεδιάζουν αποτελεσματικές λύσεις), και σχεδίασαν τις ομαδικές εξοντώσεις με θαλάμους αερίων, φούρνους, κλπ. Βιομηχανική λύση.
Να υποθέσω (δικό μου συμπέρασμα αυτό) ότι τα γουρούνια στη φάρμα του δεν τα έσφαζε ο ίδιος.
Πριν από τη δίκη του στη Νυρεμβέργη, αυτοκτόνησε με κάψουλα κυανίου που είχε κρυμμένη στο στόμα του.
ΠΑΣΟΚ ο Παλερμο?
Σου εχουν δωσει και οπλο, ε?
Διάβασα πρόσφατα για τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως στη Ναμίμπια το 1882. Είχα την εντύπωση, ότι τα πρώτα ήταν των Άγγλων το 1900, αλλά τελικά ήταν των Γέρμανων. Και φύσικα οι εμπενευστές των τάγματων εργασίας στην Μικρά Ασία. Δε ξέρω ποια είναι άποψη της ΧΑ για αυτά
Φίλε, άλλο στρατόπεδα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, και άλλο στρατόπεδα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.
Συγκέντρωσης έχουν υπάρξει πολλά, και σε πολλές χώρες.
Ακόμα κι ο Χρυσοχοϊδης φτιάνει τώρα (αργά το κατάλαβε) για να μαζέψει (υποτίθεται) τους λαθραίους (δεν τον πιστεύω - προεκλογικό είναι).
Και οι Άγγλοι είχαν, και οι Αμερικάνοι είχαν (εκατοντάδες χιλιάδες αμερικάνοι Ιαπωνικής καταγωγής είχαν μπει σε στρατόπεδα κατά τη διάρκεια του πολέμου - ήταν "πιθανοί εχθροί" λόγω της καταγωγής τους).
Όταν τέλειωσε ο πόλεμος τους άφησαν όμως (και βέβαια δε συζητάω για τις συνθήκες - κατασκηνώσεις ήταν τα αμερικάνικα).
Οι Γερμανοί ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ένα σύστημα υποδοχής κόσμου, στο οποίο κόσμος έμπαινε, και έβγαιναν προϊόντα: Ρούχα, παπούτσια, χρυσά δόντια, γυαλιά, μαλλί, λίπος για σαπούνι, τίποτα δεν πήγαινε χαμένο. Αυτά δεν ήταν στρατόπεδα, ήταν εργοστάσια.
Όπως έγραψα νωρίτερα, το καθεστώς είχε αποφασίσει να "καθαρίσει" την Ευρώπη (και αν τα κατάφερνε και τον κόσμο ολόκληρο) από "άχρηστες" φυλές, όπως οι Εβραίοι, οι τσιγγάνοι, και δεν ξέρω και ποιοί άλλοι. Ξεκίνησαν ερασιτεχνικά (με τη σφαίρα από πίσω και το λάκκο που σας είπα), αλλά είδαν ότι με αυτό τον τρόπο δε θα είχαν το αποτέλσμα που ήθελαν στο χρόνο που ήθελαν, και γι' αυτό προχώρησαν στα "ειδικά" στρατόπεδα μαζικών εκτελέσεων και "αξιοποίησης" των ανθρωπίνων σωμάτων και προσωπικών ειδών.
Το Zyklon B και οι φούρνοι είναι τα σημεία που έχει εστιάσει η ιστορία, αλλά υπάρχουν και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το "χειρισμό" των ανθρώπων αυτών, και το όφελος που έβγαζαν οι Γερμανοί και η κοινωνία τους από αυτή τη δουλειά.
Π.χ. τα πειράματα πάνω στους κρατούμενους (Μένγκελε και άλλοι "επιστήμονες") στα οποία δεν υπήρχε κανένα όριο, "ώθησαν" τη γνώση της γερμανικής επιστήμης και ιατρικής.
Πάνε αυτά, πέρασαν, αλλά να έρχονται τώρα τα κωλόπαιδα της Χρυσής Αυγής και να μας λένε ότι "Δεν έγινε και τίποτα", έ, κάπου μου τη βαράει.
Πάρτε και μερικές εικόνες από εκτελέσεις με την παλιά μέθοδο (σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού). Είναι από ΠΡΙΝ καθιερωθούν τα εργοστάσια εξόντωσης. Είναι η περίπτωση που πετάχτηκε το μυαλό και λέρωσε το Χίμλερ.
![]()
(Δεν ξέρω γιατί δεν "ανοίγουν" όλες εδώ μέσα. Μπορείτε να τις δείτε κλικάροντας).
Οι φωτογραφίες έχουν βρεθεί στις τσέπες γερμανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν.
Τις ήθελαν για "σουβενίρ" βλέπεις.
υπαρχει σχεδιο να φυγουν απο αθηνα και να ερθουν εκει τυπεΜαγκες πρεπει να βοηθησετε, μας εχουν γεμισει καποιοι λαθρομεταναστες στη θεσσαλονικη, παντου μαυρους βλεπω, αρχιζει να μου θυμιζει την εμπειρια μου απο την αθηνα. ΠΟΙΟΣ τους εστειλε εδω; πρεπει να δρασουμε πριν να ειναι αργα.
Μπουταρη δε θα τη γλυτωσεις ετσι
Φίλε, άλλο στρατόπεδα ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, και άλλο στρατόπεδα ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ.
Συγκέντρωσης έχουν υπάρξει πολλά, και σε πολλές χώρες.
Ακόμα κι ο Χρυσοχοϊδης φτιάνει τώρα (αργά το κατάλαβε) για να μαζέψει (υποτίθεται) τους λαθραίους (δεν τον πιστεύω - προεκλογικό είναι).
Και οι Άγγλοι είχαν, και οι Αμερικάνοι είχαν (εκατοντάδες χιλιάδες αμερικάνοι Ιαπωνικής καταγωγής είχαν μπει σε στρατόπεδα κατά τη διάρκεια του πολέμου - ήταν "πιθανοί εχθροί" λόγω της καταγωγής τους).
Όταν τέλειωσε ο πόλεμος τους άφησαν όμως (και βέβαια δε συζητάω για τις συνθήκες - κατασκηνώσεις ήταν τα αμερικάνικα).
Οι Γερμανοί ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ένα σύστημα υποδοχής κόσμου, στο οποίο κόσμος έμπαινε, και έβγαιναν προϊόντα: Ρούχα, παπούτσια, χρυσά δόντια, γυαλιά, μαλλί, λίπος για σαπούνι, τίποτα δεν πήγαινε χαμένο. Αυτά δεν ήταν στρατόπεδα, ήταν εργοστάσια.
Όπως έγραψα νωρίτερα, το καθεστώς είχε αποφασίσει να "καθαρίσει" την Ευρώπη (και αν τα κατάφερνε και τον κόσμο ολόκληρο) από "άχρηστες" φυλές, όπως οι Εβραίοι, οι τσιγγάνοι, και δεν ξέρω και ποιοί άλλοι. Ξεκίνησαν ερασιτεχνικά (με τη σφαίρα από πίσω και το λάκκο που σας είπα), αλλά είδαν ότι με αυτό τον τρόπο δε θα είχαν το αποτέλσμα που ήθελαν στο χρόνο που ήθελαν, και γι' αυτό προχώρησαν στα "ειδικά" στρατόπεδα μαζικών εκτελέσεων και "αξιοποίησης" των ανθρωπίνων σωμάτων και προσωπικών ειδών.
Το Zyklon B και οι φούρνοι είναι τα σημεία που έχει εστιάσει η ιστορία, αλλά υπάρχουν και άλλες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το "χειρισμό" των ανθρώπων αυτών, και το όφελος που έβγαζαν οι Γερμανοί και η κοινωνία τους από αυτή τη δουλειά.
Π.χ. τα πειράματα πάνω στους κρατούμενους (Μένγκελε και άλλοι "επιστήμονες") στα οποία δεν υπήρχε κανένα όριο, "ώθησαν" τη γνώση της γερμανικής επιστήμης και ιατρικής.
Πάνε αυτά, πέρασαν, αλλά να έρχονται τώρα τα κωλόπαιδα της Χρυσής Αυγής και να μας λένε ότι "Δεν έγινε και τίποτα", έ, κάπου μου τη βαράει.
Πάρτε και μερικές εικόνες από εκτελέσεις με την παλιά μέθοδο (σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού). Είναι από ΠΡΙΝ καθιερωθούν τα εργοστάσια εξόντωσης. Είναι η περίπτωση που πετάχτηκε το μυαλό και λέρωσε το Χίμλερ.
![]()
(Δεν ξέρω γιατί δεν "ανοίγουν" όλες εδώ μέσα. Μπορείτε να τις δείτε κλικάροντας).
Οι φωτογραφίες έχουν βρεθεί στις τσέπες γερμανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν.
Τις ήθελαν για "σουβενίρ" βλέπεις.
Ετσι σκοτωσαν και οι σοβιετικοι σοσιαλιστες 23.000 πολωνους στο katyn
Λάθος και συ.
Δεν ήταν "σοσιαλιστές" Πολωνοί.
Ήταν αξιωματικοί (όχι φαντάροι) του Πολωνικού στρατού.
Και δεν ήταν 23.000, ήταν 4-5.000.
Οι σοβιετικοί αρνιόντουσαν την ευθύνη (και τα έριχναν στους Γερμανούς), μέχρι το 1993 (!) που ο Γκορμπατσώφ παραδέχτηκε ότι αυτοί (οι Ρώσοι) το είχαν κάνει.
Αυτό το έθνος, ανάμεσα στους γερμανούς και τους ρώσους έχει πληρώσει πολλά. Και το έγκλημα του Κατυν είναι ένα απ' αυτά.
(Όπως το γκέτο της Βαρσοβίας, το "σταμάτημα" των ρωσικών στρατιών μπροστά από τη Βαρσοβία επί ένα μήνα (δεν προχώραγαν να διώξουν τους γερμανούς από τη Βαρσοβία για να προλάβουν να "καθαρίσουν" οι γερμανοί τους αντιστασιακούς και να μην τους έχουν μετά οι Ρώσοι πάνω απ' το κεφάλι τους - τα ίδια με τους γερμανούς σκόπευαν να κάνουν και ήξεραν ότι την ίδια αντιμετώπιση θα συναντούσαν), πολλά τέτοια).
Δεν έχω αυταπάτες.
Κάθε ανελεύθερο καθεστώς (και το σταλινικό ήταν εξ ίσου ανελεύθερο με το χιτλερικό) τα ίδια σκατά κάνει για να διατηρήσει την εξουσία του και τις επιρροές του.
Σκααααατά φίλε μου.
Από κάθε άποψη.
το google 22.000 λεει