treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Παιδιά, είναι ψυχωτικός ο τύπος.
Μπορεί να είναι αρχιδάτος, είναι γρήγορο μυαλό, είναι καταρτισμένος και μορφωμένος, αλλά κάπου χάνει, τον βλέπεις.
Τρέμει το μάτι του, με το ζόρι κρατιέται, και τελικά τέτοια (όπως αυτό με τον Καψή) γυρίζουν σε βάρος του.
Σε κάποια άλλη "παρουσίαση" (νομίζω με τον Ευαγγελάτο, που ήταν κι άλλος ένας μαζί του) έβλεπα τον άλλον που τον βάσταγε απ' το πόδι να μη χυμήξει στον Ευαγγελάτο.
Με το μυαλό και το λέγειν που έχει θα μπορούσε να τους ταπώνει εύκολα λεκτικά, χωρίς να φτάνει σε τέτοια άκρα, που ΔΕΝ ωφελούν την προσπάθεια που κάνει.
Δε λέω "κρίμα", γιατί δεν τους ψηφίζω, οπότε στ' αρχίδια μου κι αν χάνουν από τέτοιες συμπεριφορές. Είναι όμως κρίμα ένας (μάλλον) πνευματικά αξιόλογος άνθρωπος να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα του. Για τόν ίδιο κρίμα.
καλα κανει.Τους ειδαμε κ τους επαγγελματιες δημαγωγους τοσα χρονια σε τι κατασταση μας εφεραν.Αν δεν ειχαν τοσο ακραια συμπεριφορα σε ξυλοδαρμους πορειες προσφατα επεισοδια στη πατρα κ γενικα κραταγαν ενα πιο ηπιο προφιλ κρυβοντας οτι υποστηριζουν τον ναζισμο κ την χουντα θα ηταν τριτο κομμα στις εκλογες κ κοβω τα αρχιδια μου γιαυτο.Εδω κ τωρα πιστευω θα χτυπησει 10αρι παρολο που συνασπιτηκαν δεξιοι αριστεροι για το ποιος θα κανει κουμαντο