memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
γιαυτο εχει χαθει τελευταια το παπακι τυπε?υπαρχει σχεδιο να φυγουν απο αθηνα και να ερθουν εκει τυπε
γιαυτο εχει χαθει τελευταια το παπακι τυπε?υπαρχει σχεδιο να φυγουν απο αθηνα και να ερθουν εκει τυπε
Υπάρχει βιβλίο για to 19ο αιώνα
....
Το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον, δίοτι την ίδια εποχή περίπου οι Άγγλοι έκαναν στρατόπεδα
[size=60pt]ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!![/size]Αρα τι ψηφιζετε τύποι?
ασε τυπε που να τον πανε και για βολη....αντε να τον εχεις διπλα![]()
δηλαδη τι ενοεις?Nαι δεν έπρεπε να ρίξω βολή επειδη δεν ξέρω τι κομμα
ειναι ο παλέρμο εδω μεσα... ηθελα να ξερα... ορισμενα πραγματα
θέλετε και τα γράφετε ή σας φεύγουν καταλαθος?
Αν θελετε υπάρχει θέμα. :S
να θες να γινεσαι ρεζιλι? κατι δεν παει καλα.
σας αρεσε να βλεπετε αλοδαπο να κλαιει απο το ξυλο?εμενα οχι..αυτο ειδα χθες το βραδυ στις ειδισεις και επαθα πλακα..ποιος σας ειπε οτι ολοι αυτοι θελουνε να μεινουνε εδω?απλως ειναι εγκλοβισμενοι..και δεν μιλαμε για αλβανους..δωστε τους βιζα και 200 εβρω στο χερι πλοια τρενα λεωφορεια και στειλτε τους στην ευρωπη..να σταματησει η ελλαδα να ειναι η αποθηκη παρανομον αλοδαπων..αλα καποιος βγαζει χρηματα απο αυτους.. και αυτο ειναι το κρατος..γιατι δεν πατε στην βουλη?και εκει να να κανετε αυτο που πρεπει..αλα μαλον εκει δεν σας περνει..δεν καθαριζετε ετσι ο τοπος με το να δερνετε αλοδαπους στον δρομο..για αυτο λεω προσοχη στις 17 τι θα πσηφισετε..
δηλαδη τι ενοεις?
πλακα μας κανεις τωρα?ποιος σου ειπε οτι μου αρεσει αυτο?τα λεφτα που πηραμε για να τους φιλοξενουμε εδω μπορεις να μου πεις που πηγανε?για αυτο ας πανε στη βουλη και να πουνε στους 300 ..καταλαβες?κατσε να δεις τι θα γινει με τους αλβανους που η μιση ελλαδα ειναι με αυτους αλβανος+καλαζνικοβεχεις δει μανα καραγκιοζη να κλαιει επειδη της ξεκοιλιασαν το παιδι?
ή μανα να κλαιει επειδη της τρυπησαν τα παιδια με σφαιρες?
παρτον σπιτι σου να τον χτενιζεις
και καραγκιοζης εισαι και φενεσε..και μη με κανεις να μπω στο τριπακη σου..καταλαβες μανγκακο?πλακα μας κανεις τωρα?ποιος σου ειπε οτι μου αρεσει αυτο?τα λεφτα που πηραμε για να τους φιλοξενουμε εδω μπορεις να μου πεις που πηγανε?για αυτο ας πανε στη βουλη και να ta πουνε στους 300 ..καταλαβες?κατσε να δεις τι θα γινει με τους αλβανους που η μιση ελλαδα ειναι με αυτους αλβανος+καλαζνικοβ
κανεις δεν θελει να μεινει εδω..αντε πηγενε και ξεφωρτοσε τους στην ευρωπη μπορεις?δηλαδη τους πλακωνουμε στο ξυλο επειδη δεν θελουνε να μεινουνε εδω?θα σε πω και το αλο..ποιος ελληνας πηγενε να μαζεψει ελιες πορτοκαλια και ροδακινα?κανεις..ουτε και τωρα..Εννοω οτι οι μεταναστες πρεπει να φυγουν
επειδη το κακο εχει παραγινει.
Οσο για τα κλαμματα... αυτο δεν ειναι επιχειρημα.
Ολοι κλαιμε αλλα δεν βλεπω να μας λυπαται κανεις.
Μεταβολή και δρομο οι μετανάστες. Πισω στις πατριδες τους.
μαζι σου ειμαι..ναι να φυγουνε αλα πως?οχι ρε φιλε δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω ..να μεινουνε αυτοι που πρεπει αυτοι ου εχουνε τα νομιμα χαρτια..κανεις δεν θελει να μεινει εδω..αντε πηγενε και ξεφωρτοσε τους στην ευρωπη μπορεις?δηλαδη τους πλακωνουμε στο ξυλο επειδη δεν θελουνε να μεινουνε εδω?θα σε πω και το αλο..ποιος ελληνας πηγενε να μαζεψει ελιες πορτοκαλια και ροδακινα?κανεις..ουτε και τωρα..
Σε κανεναν υγειη πνευματικα ανθρωπο δεν αρεσει να κλαιει κανεις ....σας αρεσε να βλεπετε αλοδαπο να κλαιει απο το ξυλο?εμενα οχι..αυτο ειδα χθες το βραδυ στις ειδισεις και επαθα πλακα..ποιος σας ειπε οτι ολοι αυτοι θελουνε να μεινουνε εδω?απλως ειναι εγκλοβισμενοι..και δεν μιλαμε για αλβανους..δωστε τους βιζα και 200 εβρω στο χερι πλοια τρενα λεωφορεια και στειλτε τους στην ευρωπη..να σταματησει η ελλαδα να ειναι η αποθηκη παρανομον αλοδαπων..αλα καποιος βγαζει χρηματα απο αυτους.. και αυτο ειναι το κρατος..γιατι δεν πατε στην βουλη?και εκει να να κανετε αυτο που πρεπει..αλα μαλον εκει δεν σας περνει..δεν καθαριζετε ετσι ο τοπος με το να δερνετε αλοδαπους στον δρομο..για αυτο λεω προσοχη στις 17 τι θα πσηφισετε..
Ας ξεκινησουμε απο αυτους που τους εκμεταλλευονται !!!!!!!!μαζι σου ειμαι..ναι να φυγουνε αλα πως?οχι ρε φιλε δεν μου αρεσει αυτο που βλεπω ..να μεινουνε αυτοι που πρεπει αυτοι ου εχουνε τα νομιμα χαρτια..
Σε κανεναν υγειη πνευματικα ανθρωπο δεν αρεσει να κλαιει κανεις ....
Σιγουρα το κρατος ειναι υπευθυνο για ολο αυτο το καταντι γιατι πραγματικα ειναι καταντι η ολη κατασταση.
Επρεπε απο την αρχη να εφαρμοστει σχεδιο οπου θα ελεγχονταν ολοι και θα καταγραφονταν με μητρωο και με ποσοστοποιηση ....
Πηγαινε κεντρο αθηνα να δεις τι γινεται ......
Καργα πορτοφολαδες για να μην πουμε για τις συμμοριες διαρρηκτων κτλ κτλ κτλ
Οι πολιτες εχουν δεχτει πολυ περισσοτερη βια απο οση εχουν δεχτει οι ξενοι.....
Αρα ολο αυτο καπου εκει θα ξεσπαγε τελικα αφου και η πολιτεια δεν κανει κατι γιαυτο.
Ρωτα τους εργολαβους τους κτηματιες τους μεγαλοαγροτες καθως και αρκετους ξενοδοχους που τους χρησιμοποιησαν εις βαρος του ελληνα εργατη ως φτηνο και ανασφαλιστο τις περισσοτερες φορες εργατικο δυναμικο
Εκει θα πρεπει να αναζητησει κανεις ευθυνες για ολο αυτο.....
Καποιοι με την ανοχη της πολιτειας μεγγιστοποιησαν τα κερδη τους ριχνοντας στον γκρεμο εναν ολοκληρο λαο .... αν αυτο δεν ειναι εγκλημα και εθνικη προδοσια τοτε τι ειναι εγκλημα ?
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις μπροστα σου να κλεβουν τον συμπολιτη σου και να εχουν το θρασσος οι ρουμανοι να σε απειλουν αν μιλησεις ?
Ξερεις τι ειναι να σου τραβανε μια καδενα απο τον λαιμο ?
Ξερεις τι ειναι να σου γυριζουν το χερι και να σου παιρνουν 200 ευρω επιτοπιας συναλλαγης ?
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις να προσπαθει να σου κλεψει το ποδηλατο ενας αφγανος μερα μεσημερι ....
Ξερεις τι ειναι να σου κλεβουν μια τσαντα με εμπορευμα στο τσακ μπαμ ?
Για διαρρηξη δεν μπορω να μιλησω γιατι δεν ειδα..... και οι υποψιες ειναι παρα πολλες...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!!!!!!!
Ετσι κι αλλιως καμμενοι και καταστραμενοι ειμαστε.... ας γαμιθουν ολα να τελειωνουμε επιτελους καπου
ετσι μπραβο ..γεια στο στομα σου και στο χερι σου που το εγραψες..μαζι σου ειμαι
Σοβαρα μιλας ?κανεις δεν θελει να μεινει εδω..αντε πηγενε και ξεφωρτοσε τους στην ευρωπη μπορεις?δηλαδη τους πλακωνουμε στο ξυλο επειδη δεν θελουνε να μεινουνε εδω?θα σε πω και το αλο..ποιος ελληνας πηγενε να μαζεψει ελιες πορτοκαλια και ροδακινα?κανεις..ουτε και τωρα..
Σε κανεναν υγειη πνευματικα ανθρωπο δεν αρεσει να κλαιει κανεις ....
Σιγουρα το κρατος ειναι υπευθυνο για ολο αυτο το καταντι γιατι πραγματικα ειναι καταντι η ολη κατασταση.
Επρεπε απο την αρχη να εφαρμοστει σχεδιο οπου θα ελεγχονταν ολοι και θα καταγραφονταν με μητρωο και με ποσοστοποιηση ....
Πηγαινε κεντρο αθηνα να δεις τι γινεται ......
Καργα πορτοφολαδες για να μην πουμε για τις συμμοριες διαρρηκτων κτλ κτλ κτλ
Οι πολιτες εχουν δεχτει πολυ περισσοτερη βια απο οση εχουν δεχτει οι ξενοι.....
Αρα ολο αυτο καπου εκει θα ξεσπαγε τελικα αφου και η πολιτεια δεν κανει κατι γιαυτο.
Ρωτα τους εργολαβους τους κτηματιες τους μεγαλοαγροτες καθως και αρκετους ξενοδοχους που τους χρησιμοποιησαν εις βαρος του ελληνα εργατη ως φτηνο και ανασφαλιστο τις περισσοτερες φορες εργατικο δυναμικο
Εκει θα πρεπει να αναζητησει κανεις ευθυνες για ολο αυτο.....
Καποιοι με την ανοχη της πολιτειας μεγγιστοποιησαν τα κερδη τους ριχνοντας στον γκρεμο εναν ολοκληρο λαο .... αν αυτο δεν ειναι εγκλημα και εθνικη προδοσια τοτε τι ειναι εγκλημα ?
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις μπροστα σου να κλεβουν τον συμπολιτη σου και να εχουν το θρασσος οι ρουμανοι να σε απειλουν αν μιλησεις ?
Ξερεις τι ειναι να σου τραβανε μια καδενα απο τον λαιμο ?
Ξερεις τι ειναι να σου γυριζουν το χερι και να σου παιρνουν 200 ευρω επιτοπιας συναλλαγης ?
Ξερεις τι ειναι να βλεπεις να προσπαθει να σου κλεψει το ποδηλατο ενας αφγανος μερα μεσημερι ....
Ξερεις τι ειναι να σου κλεβουν μια τσαντα με εμπορευμα στο τσακ μπαμ ?
Για διαρρηξη δεν μπορω να μιλησω γιατι δεν ειδα..... και οι υποψιες ειναι παρα πολλες...
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !!!!!!!!
Ετσι κι αλλιως καμμενοι και καταστραμενοι ειμαστε.... ας γαμιθουν ολα να τελειωνουμε επιτελους καπου
ετσι μπραβο ..γεια στο στομα σου και στο χερι σου που το εγραψες..μαζι σου ειμαι
[/quoteας δωσουνε τα χρηματα πισω ..αυτα που πηρανε απο την Ε.Ο.Κ και να πανε σπιτια τους..αλα οχι με ξυλο..αυτο λεω