apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εκεινη την εποχη επικρατουσε σκοταδισμος στο σαιτ τυπεη λεγόμενη και λευκή τρομοκρατία. :S
μεσαιωνας :S
εκεινη την εποχη επικρατουσε σκοταδισμος στο σαιτ τυπεη λεγόμενη και λευκή τρομοκρατία. :S
φημες (και ενας σκατορουφιανος) λενε πως το εχει εκτιμησει το ταλεντο του και η σολουν ;)
Για πες τι ξέρεις που δεν ξέρωφημες (και ενας σκατορουφιανος) λενε πως το εχει εκτιμησει το ταλεντο του και η σολουν ;)
τυπε φανταζεσαι να υπηρχαν τωρα τα μεγαθηρια του σαϊτ τι θα γινοτανε στα θρεντ?εκεινη την εποχη επικρατουσε σκοταδισμος στο σαιτ τυπε
μεσαιωνας :S
Ο ραφ κάνει κανένα γκεστ πάντως.τυπε φανταζεσαι να υπηρχαν τωρα τα μεγαθηρια του σαϊτ τι θα γινοτανε στα θρεντ?
ισιος
ραφμαν
φεθρυ
πλεζουρας
ασπρουλης
περσονας
αβραμης
μπουυμπ
βελβυ
γαμαομανουλες
κλπ...
ουτε το μουντιαλ δε θα επιανε τετοιες θεαματικοτητες
+τυπε φανταζεσαι να υπηρχαν τωρα τα μεγαθηρια του σαϊτ τι θα γινοτανε στα θρεντ?
ισιος
ραφμαν
φεθρυ
πλεζουρας
ασπρουλης
περσονας
αβραμης
μπουυμπ
βελβυ
γαμαομανουλες
κλπ...
ουτε το μουντιαλ δε θα επιανε τετοιες θεαματικοτητες
Mια μέρα όλοι θα πεθάνουμε πάντως.+
λαγουδακης
σφε
Που χαθηκε αυτος ρε? Τον πηγαινα απιστευτα.γαμαομανουλες
ο λαγουδακης τυπε ειναι οικογενειαρχης με τον σοφια+
λαγουδακης
σφε
τυπε θυμασαι την ιστορικη κοντρα ορκα και αρκανς?ο λαγουδακης τυπε ειναι οικογενειαρχης με τον σοφια
το σαϊτ φθινει τυπε....Που χαθηκε αυτος ρε? Τον πηγαινα απιστευτα.
Ποιος θα μείνει τελευταίος να κλείσει την πόρτα πίσω του;το σαϊτ φθινει τυπε....
τον γιαννορανια με το συμβολαιο υποταγης? τον αβραμη σε καυγαδες? το νωντα (τον κανονικο τον μακαριτη) με τις τσατσιες; τοτε που υπηρχε και τσατ? :'(τυπε θυμασαι την ιστορικη κοντρα ορκα και αρκανς?
Σοβαρα, χωρις μαλακιες. Τοσο σκατο δεν εχω δει αλλον να ριχνει εδω μεσα και ταυτοχρονα τοσο σκατο δεν εχω απολαυσει να βλεπω να πεφτει ποτε ξανα μετα απο αυτον τον τυπο.το σαϊτ φθινει τυπε....
το ειχα κανει ψηφοορια καποτε, ολοι λεγανε πως ο απολυτος θα μας θαψει ολους :SΠοιος θα μείνει τελευταίος να κλείσει την πόρτα πίσω του;
και μετά αυτόν ποιος θα τον θάψει; :Sτο ειχα κανει ψηφοορια καποτε, ολοι λεγανε πως ο απολυτος θα μας θαψει ολους :S
τα ελεγε χυμα και τσουβαλατα ομως τυπε ;)Σοβαρα, χωρις μαλακιες. Τοσο σκατο δεν εχω δει αλλον να ριχνει εδω μεσα και ταυτοχρονα τοσο σκατο δεν εχω απολαυσει να βλεπω να πεφτει ποτε ξανα μετα απο αυτον τον τυπο.
ο αχαχούχας είναι μια κατηγορίας μόνος του.Βάλτε στην λίστα και τον axaxouxas
ο απολυτος δε θα πεθανει ποτε ρε θα περιμενει τη δευτερα παρουσια του σαϊτ να το παρει παλι απο την αρχηκαι μετά αυτόν ποιος θα τον θάψει; :S