memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο μητσαρας τυπε δεν εχει σταματησει ομως ;) μιλαμε για τα νικ που εχουν χαθει....Βάλτε στην λίστα και τον axaxouxas
ο μητσαρας τυπε δεν εχει σταματησει ομως ;) μιλαμε για τα νικ που εχουν χαθει....Βάλτε στην λίστα και τον axaxouxas
Tώρα εδώ θέλει Παττακό Χαϊλάντερο απολυτος δε θα πεθανει ποτε ρε θα περιμενει τη δευτερα παρουσια του σαϊτ να το παρει παλι απο την αρχη
Έφαγε μπαν άκουσα ...ο μητσαρας τυπε δεν εχει σταματησει ομως ;) μιλαμε για τα νικ που εχουν χαθει....
Ολοι αυτοι χαθηκαν λογω τραμπουκισμων? Αλληλοεξουδετερωθηκαν?ο μητσαρας τυπε δεν εχει σταματησει ομως ;) μιλαμε για τα νικ που εχουν χαθει....
Χύθηκε πολύ αίμα και σπέρμα...Ολοι αυτοι χαθηκαν λογω τραμπουκισμων? Αλληλοεξουδετερωθηκαν?
το ζητουσε πολυ καιρο ;)Έφαγε μπαν άκουσα ...
οι τραμπουκισμοι στο μπου εχουνε γραψει ιστορια τυπε....μη κοιτας τωρα που εχει γινει παιδικη χαρα...παλια ηθελε κοτσια για να κανεις ενα ποστ εδω μεσαΟλοι αυτοι χαθηκαν λογω τραμπουκισμων? Αλληλοεξουδετερωθηκαν?
τυπε,ο περσονακος απλα ηξερε τα παντα τελειαΚαι τον Περσονα πηγαινα. Μπορει να σας πεφτει λιγο αριστερουλης αλλα μου ειχε βαλει τα γυαλια σε θεματα που εχω σπουδασει ο καργιολης.
μπορει να τον κανανε μοντερειτηντΠού ρε μαλάκες έφαγε μπαν ο αχαχούχας;
Αμόρφωτοι!!!!
Τοτε ημουν μικρος και εβραζε το αιμα και ασχολιομουν πιο πολυ με στριπ εδω μεσα ρε πουστη, δε τα εζησα live. Εχω φαει βεβαια κι εγω τις διαδικτυακες φαπες μου, με ειχανε βρει μικρουλη και με στριμωξανε, ειχα να γραψω στα πολιτικα κατι μηνες θυμαμαι.οι τραμπουκισμοι στο μπου εχουνε γραψει ιστορια τυπε....μη κοιτας τωρα που εχει γινει παιδικη χαρα...παλια ηθελε κοτσια για να κανεις ενα ποστ εδω μεσα
Έχω ακούσει πως βάλανε μπράβους και δείρανε τον παπαγιώργη.Ποιος ηταν με διαφορα ο χειροτερος τραμπουκισμος εδω μεσα? Που ειχε και αντικρισμα εξω, οχι μαλακιες...
χοντροι τραμπουκισμοι ηταν του πλεζουρα με τον αντι....του αβραμη με τον σφε......του ισιου με τον φεθρυ..... μιλαμε για πολυ τρομοκρατια τυπε.... :SΤοτε ημουν μικρος και εβραζε το αιμα και ασχολιομουν πιο πολυ με στριπ εδω μεσα ρε πουστη, δε τα εζησα. Εχω φαει βεβαια κι εγω τις διαδικτυακες φαπες μου, με ειχανε βρει μικρουλη και με στριμωξανε, ειχα να γραψω στα πολιτικα κατι μηνες θυμαμαι.
Ποιος ηταν με διαφορα ο χειροτερος τραμπουκισμος εδω μεσα? Που ειχε και αντικρισμα εξω, οχι μαλακιες...
τυπε τωρα μονο το τσατ/σπαμ θρεντ εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας και θελει να αντεχεις την μεγαλη ψυχολογικη πιεσηοι τραμπουκισμοι στο μπου εχουνε γραψει ιστορια τυπε....μη κοιτας τωρα που εχει γινει παιδικη χαρα...παλια ηθελε κοτσια για να κανεις ενα ποστ εδω μεσα
τοτε τα ραντεβου θανατου ηταν σε ημερισια διαταξη τυπεχοντροι τραμπουκισμοι ηταν του πλεζουρα με τον αντι....του αβραμη με τον σφε......του ισιου με τον φεθρυ..... μιλαμε για πολυ τρομοκρατια τυπε.... :S
κι εκει πανε να το χαλασουνε κατι γλ και κατι κοσμαδεςτυπε τωρα μονο το τσατ/σπαμ θρεντ εχει μεγαλο βαθμο δυσκολιας και θελει να αντεχεις την μεγαλη ψυχολογικη πιεση
αβραμης σφε τυπεΤοτε ημουν μικρος και εβραζε το αιμα και ασχολιομουν πιο πολυ με στριπ εδω μεσα ρε πουστη, δε τα εζησα live. Εχω φαει βεβαια κι εγω τις διαδικτυακες φαπες μου, με ειχανε βρει μικρουλη και με στριμωξανε, ειχα να γραψω στα πολιτικα κατι μηνες θυμαμαι.
Ποιος ηταν με διαφορα ο χειροτερος τραμπουκισμος εδω μεσα? Που ειχε και αντικρισμα εξω, οχι μαλακιες...
θυμασαι τυπε που τον ειχε παρει τηλεφωνο με την αβραμοφωνουλα και τον ρωταγε αν ηταν ο σφε?αβραμης σφε τυπε
τοτε που τον ειχε σφαλιαρωσει και εκλαιγε ο αβραμακος