apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι τα εσπασαν ομως τυπε?τοτε το επαιζε και κνιτης για να τον κερναει ο ΠΠος μασαζακια ;)
πιο πολυ μπουγιο εκανε σαν αριστερος
γιατι τα εσπασαν ομως τυπε?τοτε το επαιζε και κνιτης για να τον κερναει ο ΠΠος μασαζακια ;)
εγω πιστευω πως τη χοντρη την πηγε στο γυραδικο για να τους εκδικηθει ;) δεν προλαβαινανε οι πακηδες να πλαθουνε κιμαδες με τα ποδια τους για να χορτασει αυτηδεν μασαει ο παπαζολης τυπε
την εβγαλε με μικρες απωλειες μονο
μια βδομαδα διαρροια
Ναι αλλά πέρασε αυτό...γιατι τα εσπασαν ομως τυπε?
η διαφορα ειναι οτι εγω ξερω οτι κυλιεμαι στη λασπη κ το κανω γτ το γουσταρω, δε θεωρω οτι κανω σπα!!!Μην μας κοιτάς αφ'υψήλου όταν ήδη έχεις κυλιστεί στις λάσπες μαζί μας,να χαρείς,βρες άλλο καλύτερο...
ε τυπε, χαλαγε πενηνταρια ο ΠΠος και ο ζολης εχυνε με το που του κατεβαζε το βρακακι η κοπελα :- το πιο πολυ που ειχε κρατησει ηταν 2 λεπτα και εχυσε στην πιπα :S ασε που τα μισα πενηνταρια του τα ειχανε κλεψει οι πακηδες.... δε συμφερει τυπε, κοντεψε να τη ριξει εξω τη ΜΚΟ του ΠΠου :Sγιατι τα εσπασαν ομως τυπε?
Eίπα εγώ ότι κάνω σπα;η διαφορα ειναι οτι εγω ξερω οτι κυλιεμαι στη λασπη κ το κανω γτ το γουσταρω, δε θεωρω οτι κανω σπα!!!
τυπε ο ασπρουλης ηταν μεγαλη μορφηΝαι αλλά πέρασε αυτό...
Σταμάτησαν να γράφουν και δυνατά ονόματα όπως ο ασπρούλης και άλλοι,με τον τραβοτρόμπα μείναμε. :-
ε τυπε, χαλαγε πενηνταρια ο ΠΠος και ο ζολης εχυνε με το που του κατεβαζε το βρακακι η κοπελα :- το πιο πολυ που ειχε κρατησει ηταν 2 λεπτα και εχυσε στην πιπα :S ασε που τα μισα πενηνταρια του τα ειχανε κλεψει οι πακηδες.... δε συμφερει τυπε, κοντεψε να τη ριξει εξω τη ΜΚΟ του ΠΠου :S
2 φορες δεν τον ειχαν φερμαρει τοτε τυπε?ε τυπε, χαλαγε πενηνταρια ο ΠΠος και ο ζολης εχυνε με το που του κατεβαζε το βρακακι η κοπελα :- το πιο πολυ που ειχε κρατησει ηταν 2 λεπτα και εχυσε στην πιπα :S ασε που τα μισα πενηνταρια του τα ειχανε κλεψει οι πακηδες.... δε συμφερει τυπε, κοντεψε να τη ριξει εξω τη ΜΚΟ του ΠΠου :S
Το site φθίνει αργά και σταθερά,ούτε εγώ δεν μπορώ να το σώσω πια. :-τυπε ο ασπρουλης ηταν μεγαλη μορφη
και ο νεοκλης ηταν δυνατο νικ
ειχε μεγαλη κοντρα με τον παπια τοτε
Ναι αλλά πάνω από τα ρούχα.2 φορες δεν τον ειχαν φερμαρει τοτε τυπε?
και ο τυπος ραφμαν τυπε τον πηγαινε αιμα τον ΠΠο..και ο ισιος, ο πρωτος νομικος του σαϊτ.....που πηγαν αυτα τα χρονια τυπε... :'(τυπε ο ασπρουλης ηταν μεγαλη μορφη
και ο νεοκλης ηταν δυνατο νικ
ειχε μεγαλη κοντρα με τον παπια τοτε
τυπε προσπαθησες να το ανεβασεις μερικες φορες κανοντας κλωνους αλλα σε μπαναρανεΤο site φθίνει αργά και σταθερά,ούτε εγώ δεν μπορώ να το σώσω πια. :-
2 ειχε πει, σε καποιους που τους ειχε εμπιστοσυνη τους ειχε πει κι αλλες σε πιμι2 φορες δεν τον ειχαν φερμαρει τοτε τυπε?
Ωραία χρόνια,ωραίες αναμνήσεις... :-και ο τυπος ραφμαν τυπε τον πηγαινε αιμα τον ΠΠο..και ο ισιος, ο πρωτος νομικος του σαϊτ.....που πηγαν αυτα τα χρονια τυπε... :'(
Η αχαριστία είναι ανθρώπινο γνώρισμα,δυστυχώς...τυπε προσπαθησες να το ανεβασεις μερικες φορες κανοντας κλωνους αλλα σε μπαναρανε
δεν εκτιμησαν την προσφορα σου στο σαιτ :S
ο βεντουζειτορκαι ο τυπος ραφμαν τυπε τον πηγαινε αιμα τον ΠΠο..και ο ισιος, ο πρωτος νομικος του σαϊτ.....που πηγαν αυτα τα χρονια τυπε... :'(
Ο δικος μου εχει την υπομονη να κανει διαλογο, παροτι εσυ κανεις μονολογο!!!Eίπα εγώ ότι κάνω σπα;
Ο δικός σου πουλάει μούρη και αμφισβητεί την Κούρτοβικ και τον Κούγια...
ας ελπισουμε οτι αυτο το νικ σου θα επιβιωσει τυπεΗ αχαριστία είναι ανθρώπινο γνώρισμα,δυστυχώς...
Όποιος το παίζει αυθεντία συνήθως κάνει μονόλογο.Ο δικος μου εχει την υπομονη να κανει διαλογο, παροτι εσυ κανεις μονολογο!!!