alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Δραμουντανης τύπε?
τυπε λες να παιξουν παγωμενα μπαλακια οπως σε κατι κληρωσεις της επο?
Δραμουντανης τύπε?
τυπε λες να παιξουν παγωμενα μπαλακια οπως σε κατι κληρωσεις της επο?
Δραμουντανης τύπε?
τυπε και ο παπαζολης δικηγορος δε σπουδαζει εδω και δεκα χρονια? φαντασου ποσο καλα θα τα εχει μαθειτι ειπε ο ανθρωπας ρε
ετσι παρασταση!!! so who cares???Στην σκιά του alex...και ξέρεις σε μια κακή παράσταση που δεν φαίνεται ο πρωταγωνιστής φαντάσου τι κάνει ο κομπάρσος...
ηθοποιος δεν σπουδαζει τυπε?τυπε και ο παπαζολης δικηγορος δε σπουδαζει εδω και δεκα χρονια? φαντασου ποσο καλα θα τα εχει μαθει
Μην μας κοιτάς αφ'υψήλου όταν ήδη έχεις κυλιστεί στις λάσπες μαζί μας,να χαρείς,βρες άλλο καλύτερο...ετσι παρασταση!!! so who cares???
Αν ηθελα να καψω εγκεφαλικα κυτταρα εχω κ καλυτερο τροπο!!!
το ηθοποιηλικι δεν εχει αναγκη να το σπουδασει τυπε, το εχει απο γεννησιμιου τουηθοποιος δεν σπουδαζει τυπε?
Ηθοποιός,νομικός,θεολόγος,δημοσιογράφος...τα κάνω όλα και συμφέρω.ηθοποιος δεν σπουδαζει τυπε?
ο αλεξ σε απαξιωνει ομως τυπε :-Ηθοποιός,νομικός,θεολόγος,δημοσιογράφος...τα κάνω όλα και συμφέρω.
ο αλεξ σε απαξιωνει ομως τυπε :-
Tι θεολογος μωρε, πού προεκυψε παλι αυτο?Ηθοποιός,νομικός,θεολόγος,δημοσιογράφος...τα κάνω όλα και συμφέρω.
λες να του πασαρε τη χοντρη για να απαλλαγει απο τον παπαζολη τυπε? ;) αλλα εφταψυχος αποδειχθηκε ο ζολακος τελικαο αλεξ σε απαξιωνει ομως τυπε :-
Ήταν το πρώτο που χα σερβίρει εδώ.Tι θεολογος μωρε, πού προεκυψε παλι αυτο?
νιουμπης :STι θεολογος μωρε, πού προεκυψε παλι αυτο?
ετσι ειναι το θυμαμαι και εγω τυπεΉταν το πρώτο που χα σερβίρει εδώ.
νιουμπης :S
αγνές,κυβερνούσε ακόμα το ΠΑΣΟΚ!!!ετσι ειναι το θυμαμαι και εγω τυπε
ωραιες εποχες εκεινες
τοτε το επαιζε και κνιτης για να τον κερναει ο ΠΠος μασαζακια ;)ετσι ειναι το θυμαμαι και εγω τυπε
ωραιες εποχες εκεινες
δεν μασαει ο παπαζολης τυπελες να του πασαρε τη χοντρη για να απαλλαγει απο τον παπαζολη τυπε? ;) αλλα εφταψυχος αποδειχθηκε ο ζολακος τελικα
Μουνί!!!!τοτε το επαιζε και κνιτης για να τον κερναει ο ΠΠος μασαζακια ;)