alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Δραμουντανης τύπε?
τυπε λες να παιξουν παγωμενα μπαλακια οπως σε κατι κληρωσεις της επο?![]()
Δραμουντανης τύπε?
τυπε λες να παιξουν παγωμενα μπαλακια οπως σε κατι κληρωσεις της επο?![]()
Δραμουντανης τύπε?
τυπε και ο παπαζολης δικηγορος δε σπουδαζει εδω και δεκα χρονια? φαντασου ποσο καλα θα τα εχει μαθειτι ειπε ο ανθρωπας ρε![]()
ετσι παρασταση!!! so who cares???Στην σκιά του alex...και ξέρεις σε μια κακή παράσταση που δεν φαίνεται ο πρωταγωνιστής φαντάσου τι κάνει ο κομπάρσος...
ηθοποιος δεν σπουδαζει τυπε?τυπε και ο παπαζολης δικηγορος δε σπουδαζει εδω και δεκα χρονια? φαντασου ποσο καλα θα τα εχει μαθει![]()
Μην μας κοιτάς αφ'υψήλου όταν ήδη έχεις κυλιστεί στις λάσπες μαζί μας,να χαρείς,βρες άλλο καλύτερο...ετσι παρασταση!!! so who cares???
Αν ηθελα να καψω εγκεφαλικα κυτταρα εχω κ καλυτερο τροπο!!!
το ηθοποιηλικι δεν εχει αναγκη να το σπουδασει τυπε, το εχει απο γεννησιμιου τουηθοποιος δεν σπουδαζει τυπε?![]()
Ηθοποιός,νομικός,θεολόγος,δημοσιογράφος...τα κάνω όλα και συμφέρω.ηθοποιος δεν σπουδαζει τυπε?![]()
ο αλεξ σε απαξιωνει ομως τυπε :-Ηθοποιός,νομικός,θεολόγος,δημοσιογράφος...τα κάνω όλα και συμφέρω.![]()
ο αλεξ σε απαξιωνει ομως τυπε :-
Tι θεολογος μωρε, πού προεκυψε παλι αυτο?Ηθοποιός,νομικός,θεολόγος,δημοσιογράφος...τα κάνω όλα και συμφέρω.![]()
λες να του πασαρε τη χοντρη για να απαλλαγει απο τον παπαζολη τυπε? ;) αλλα εφταψυχος αποδειχθηκε ο ζολακος τελικαο αλεξ σε απαξιωνει ομως τυπε :-
Ήταν το πρώτο που χα σερβίρει εδώ.Tι θεολογος μωρε, πού προεκυψε παλι αυτο?
νιουμπης :STι θεολογος μωρε, πού προεκυψε παλι αυτο?
ετσι ειναι το θυμαμαι και εγω τυπεΉταν το πρώτο που χα σερβίρει εδώ.![]()
νιουμπης :S
αγνές,κυβερνούσε ακόμα το ΠΑΣΟΚ!!!ετσι ειναι το θυμαμαι και εγω τυπε
ωραιες εποχες εκεινες![]()
τοτε το επαιζε και κνιτης για να τον κερναει ο ΠΠος μασαζακια ;)ετσι ειναι το θυμαμαι και εγω τυπε
ωραιες εποχες εκεινες![]()
δεν μασαει ο παπαζολης τυπελες να του πασαρε τη χοντρη για να απαλλαγει απο τον παπαζολη τυπε? ;) αλλα εφταψυχος αποδειχθηκε ο ζολακος τελικα![]()
Μουνί!!!!τοτε το επαιζε και κνιτης για να τον κερναει ο ΠΠος μασαζακια ;)