Επισκέπτης
Δύσκολα αυτά για εσάς,το ξέρω.Τι λες παιδακι μου? Εχεις παρει τιποτα?
Δύσκολα αυτά για εσάς,το ξέρω.Τι λες παιδακι μου? Εχεις παρει τιποτα?
τυπε ειναι τυχεροι που δεν θα παει στην κληρωση ο τρακηςBy the way και στο ελληνικο πρωταθλημα τοσα χρονια με κληρωση βγαιναν οι διατητες...οχι οτι κανω συγκρισεις βεβαια α πα πα
Να μην κανεις.By the way και στο ελληνικο πρωταθλημα τοσα χρονια με κληρωση βγαιναν οι διατητες...οχι οτι κανω συγκρισεις βεβαια α πα πα
Τι μουτσουνα ειναι αυτη ρε.τυπε ειναι τυχεροι που δεν θα παει στην κληρωση ο τρακης
πουτανα θα τους εκανε
Οι άνθρωποι δεν γίνεται να είναι αλάθητοι και ειδικά όταν παίζεται το κεφάλι τους και το ξέρουν...By the way και στο ελληνικο πρωταθλημα τοσα χρονια με κληρωση βγαιναν οι διατητες...οχι οτι κανω συγκρισεις βεβαια α πα πα
Τι λες παιδακι μου? Εχεις παρει τιποτα?
Οχι βεβαια,αλλωστε ειμαι σιγουρος οτι το απαγορευειςΝα μην κανεις.
τι εχει ρε τυπε?Τι μουτσουνα ειναι αυτη ρε.
Εγω δεν ειμαι Μιχαλολιακος και Λαγος να καθομαι να με γαμανετυπε ειναι τυχεροι που δεν θα παει στην κληρωση ο τρακης
πουτανα θα τους εκανε
πανε γτ ειναι απαλευτη η κατασταση!!!ναι ρε γαμώτο.. πάω να κοιμηθώ γιατί θα μου ανεβάσει την πίεση και θα του στείλω καμμιά ηλεκτρονική φάπα του μαλάκα...
Εγω δεν ειμαι Μιχαλολιακος και Λαγος να καθομαι να με γαμανε
Τον ήπιατε ομαδικώς πάλι και άρχισε η άτακτη υποχώρηση...πανε γτ ειναι απαλευτη η κατασταση!!!
Καποτε περασε λεει ενα ποντικι πλαι απο ενα λιονταρι.Τον ήπιατε ομαδικώς πάλι και άρχισε η άτακτη υποχώρηση...
η βλακεια ειναι αηττητη ως γνωστον!!!!Τον ήπιατε ομαδικώς πάλι και άρχισε η άτακτη υποχώρηση...
Ντάξει τραγούδα στον ρυθμό που ξέρεις.Καποτε περασε λεει ενα ποντικι πλαι απο ενα λιονταρι.
Και λεει το ποντικι.
Θελω να παλεψουμε, θα σε κερδισω.
Και απανταει το λιονταρι βαριεστημενα: "κερδισες".
σιγα ...τιγρη....Καποτε περασε λεει ενα ποντικι πλαι απο ενα λιονταρι.
Και λεει το ποντικι.
Θελω να παλεψουμε, θα σε κερδισω.
Και απανταει το λιονταρι βαριεστημενα: "κερδισες".
τι ειπε ο ανθρωπας ρεΕδώ το παίζεις ανώτερος από την Κούρτοβικ και τον Κούγια με το επιχείρημα της αυθεντίας που μόνος σου αυτοαναιρείς αμφισβητώντας τις θεωρητικά αυθεντίες...
Στην σκιά του alex...και ξέρεις σε μια κακή παράσταση που δεν φαίνεται ο πρωταγωνιστής φαντάσου τι κάνει ο κομπάρσος...η βλακεια ειναι αηττητη ως γνωστον!!!!